Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו חנה בחניה הפרטית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

מדובר פה על שרשור שיתוף בלבד.

אני חוזר מהעבודה מותש, ב4 בבוקר, כדי לגלות שהחניה הפרטית שלי בבית שלי תפוסה על ידי מזדה 3 חצופה:roll:

לאחר התלבטויות של כמה להיות רע, הגעתי למסקנה שכדאי לנצל את יכולות הרכב הקטנטן שלי, ופשוט לחסום אותה מבלי להפריע לשאר הרכבים, ודווקא לא להזמין גרר... בצירוף מספר הטלפון שלי כי אני מת לדעת מי זה (אולי איזה שכן חצוף).

בסוף מתברר, זה היה בחור צעיר, בכלל לא גר בבניין, שאמר "באתי ב3, ראיתי שהיא ריקה, ונכנסתי":?: אם הוא יראה בית ריק הוא גם יכנס?! :shock:

בקיצור,

לא היה שווה את התגלית.

מה אתם הייתם עושים?8)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין. באת וראית מזדה 3 ריקה. למה לא נכנסת?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני כ"כ מבין אותך. כשרק עברתי לדירתי, השכנים היו רגילים שהחניה ריקה בחודשיים הראשונים, אז כל אחד היה חונה לי בחניה.

לעיתים שכנים מהבניין, לעיתים שם עוברי אורח או אורחים של השכנים. בהתחלה שמתי שלט "חניה פרטית" - לא עזר. עדיין היו

מחנים לי בחניה. לאחר מכן, עמודים בזנטים מוקפים בגומי (עמודים מאותלרים שהתקנתי) - גם לא עזר.

אחרי חודשיים הבנתי שאין מנוס מלרכוש מחסום - הזמנתי בעל מקצוע עבור 600 ש"ח כולל התקנה. מאז לא חנו לי בחניה.

אני מרים את המחסום גם כשהרכב בתוך החניה כדי שלא יחסמו לי את החניה כיון שיש אפשרות לשני רכבים להכנס.

מה שמצחיק, חבר של השכנה שלי מהקומה הראשונה זורק לי הערה: "שמע, מאז ששמת מחסום בחניה, כל השכנים שונאים אותך".

הערה אחת החצופות ששמעתי בחיי. הגבתי לו: "שמע חבוב, זו חניה פרטית שלי אם עדיין לא הבנת. תהיה בטוח שאם היו מחנים

לך בחניה כמו בית זונות, היית שם מחסום ועוד איך".

הבעיה שזה לא משנה, עכשיו חוסמים לי את הכניסה לחניה, שרשור שפרסמתי אמש: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448191

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הייתי מזמין משטרה,פעלת טוב,אבל אני הייתי מפחד שהוא יגרום נזק לרכב קודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להבא תתקשר 100 ואל תחסום, כי עצם החסימה שלך היא עבירה.

לידיעה אדם שחונה בחניה פרטית (רשומה בטאבו) הוא מסיג גבול ע"פ החוק - זה נקרא הסגת גבול באמצעות רכב, וזו עבירה פלילית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
להבא תתקשר 100 ואל תחסום, כי עצם החסימה שלך היא עבירה.

לידיעה אדם שחונה בחניה פרטית (רשומה בטאבו) הוא מסיג גבול ע"פ החוק - זה נקרא הסגת גבול באמצעות רכב, וזו עבירה פלילית.

אל תשכח להודיע במוקד המשטרה שיש אירוע דקירה/מישהו נוהג במהירות מופרזת.

בשום מקרה אחר לא יבואו שוטרים כדי לטפל במקרה שולי של תפיסת חניה, כפי שלא באו במקרה של רעש מתחת לבניין (שנגמר במוות)

פורסם

אחרי שאדון מסויים עשה לי את זה כמה פעמים וניסיונות לדבר איתו עלו ב״אני רואה שריק אז אני חונה״ לחמנייה מצאה את דרכה לאגזוז שלו.

מאז החניה שלי היא שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז למזלך נפלת על פחדן, לא חסרים אדונים נכבדים שיראו בזה עילה להשחית לך את המכונית. למלחמות כאלה לא מומלץ להיכנס אם יש לך מה להפסיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אל תשכח להודיע במוקד המשטרה שיש אירוע דקירה/מישהו נוהג במהירות מופרזת.

בשום מקרה אחר לא יבואו שוטרים כדי לטפל במקרה שולי של תפיסת חניה, כפי שלא באו במקרה של רעש מתחת לבניין (שנגמר במוות)

אתה מדבר מנסיון?

כי אני כן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אתה מדבר מנסיון?

כי אני כן.

כשאחריי עשו מרדף ברמזורים אדומים כדי להשחית לי הרבה יותר מאת האוטו, נאמר לי במשטרה (בזו הלשון): ״הם לא עשו לך נזק, מה בעצם אתה רוצה שנעשה?״

פורסם
אז למזלך נפלת על פחדן, לא חסרים אדונים נכבדים שיראו בזה עילה להשחית לך את המכונית. למלחמות כאלה לא מומלץ להיכנס אם יש לך מה להפסיד.

אז מה אתה מציע? לחנות בחוץ ולתת לילדי הונדליזם להשחיט אותו במקומו?

להזמין גרר/להתקשר למשטרה ואז לצפות לנקמה הרבה יותר מתוקה?

שמתי מספר טלפון שלי (בידיעה שאני הולך לקום יותר מוקדם) כדי שיהיה לבחור לאן לפנות לפני שהוא בוחר להתעלל ברכב שלי, כמובן שצילמתי הכל לפני.

כמה שאלות:

אם הייתי מגלה שהרכב שלי הושחת, ויש בידי תמונות של הסיטואציה - הייתי יכול להרשיע את הבחור על סמך המקרה?

אם הייתי מזמין גרר - התשלום על חשבוני או חשבונו (כלומר, משלמים במעמד הגרירה או במעמד שחרור הרכב מהמגרש?)

דרך איפה הייתי אמור להזמין? עירייה? פרטי? משטרה?

שאני אדע להבא בימים שאחליט להיות קצת פחות נחמד:twisted:

אגב, אל תשכחו - השעה הייתה 4 בבוקר. לא נראלי שמישהו היה שם עליי בשעה כזאת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אני מציע להשאיר לו פתק עם טלפון על הרכב ובינתיים לחסום אותו כדי שיהיה חייב להתקשר אליך שתזיז את הרכב. כשאתה הולך להזיז את האוטו אתה מסביר לו שזה חנייה פרטית ושלא עושים את זה.

למה להיות זה שמתחיל עם הוונדליזם עם לחמנייה באגזוז?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא, אני מציע להשאיר לו פתק עם טלפון על הרכב ובינתיים לחסום אותו כדי שיהיה חייב להתקשר אליך שתזיז את הרכב. כשאתה הולך להזיז את האוטו אתה מסביר לו שזה חנייה פרטית ושלא עושים את זה.

למה להיות זה שמתחיל עם הוונדליזם עם לחמנייה באגזוז?

זה בדיוק מה שעשיתי.

עכשיו הבנתי שהתגובה לא הייתה אליי:lol:

כל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלות.

תודה

פורסם

אלו מקרים נדירים

קרה לי פעם אחד כשגרתי בבית עם חנייה פרטית

השארתי פתק על הרכב עם הסבר על זה שזה חנייה פרטית וגם מספר טלפון שלי

זכיתי לשיחת התנצלות ומאז אני לא זוכר שזה קרה שנתיים לפחות עד שעברתי דירה

בכל אופן אני בעד ואני ממליץ על תקשורת תרבותית גם עם אנשים שמרשים לעצמם דברים שאתה בחיים לא תעשה לפני שעוברים לשבירת עצמות

• תוכן חדש...