Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שיש מי שישמח לעבוד בשכר נמוך יותר, לא אומר שיתקבל לעבודה.

חברת מיקור חוץ רק שולחת לך את העובד, אתה זה שמחליט אם לקבל אותו לעבוד אצלך או לא ולכן הניסיון כן משחק פה תפקיד.

יש גם חברות גדולות שעובדות ללא מיקור חוץ, ובכל זאת אופן בחירת העובדים שם הוא הזוי עד מגוכך ואתה אומר לעצמך "אני עוד לקוח של החברה הזאת ממש בושה"

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין לא בוגר, אני מתחיל שנה ד'.

לגבי הניסיון, התחום הזה של QA\TS לא ממש מתאים לי למקצוע, אני לומד הנדסת אלקטרוניקה עם התמחות בתקשורת RF , חומרה ומחשבים. פה העניין הוא יותר קשור לרשתות, אבל אמרתי לעצמי סבבה עדיין חברה טובה ואולי אני אקבל את הניסיון שאני רוצה.

וכמו שציינתי אני גר בכרמיאל כרגע, זה נסיעה של 150 ק"מ לכל כיוון, נניח ואני נוסע ברכבת, אז זה נסיעה לעכו ואחרי זה רק רכבת, נניח הולך ל כ 80 שקל לנסיעה ביום. אם לחשב את זה 8 שעות עבודה ביום יתנו לי 230 שקל בערך, פחות 80 הנסיעות זה סביב ה 150, ולחלק ל 8 יתנו לי כ 20 שקל לשעה נטו. זה מתחת למינימום.

פורסם

ניסית לבדוק עבודה ברפאל?

למיטב ידיעתי יש להם מסלולים לסטודנטים, הם קרובים אליך הרבה יותר (מכון לשם ומכון דוד), והתחומים שהם עוסקים בהם מעניינים מאוד.

ניתן גם להמשיך שם לבובה של קריירה אחרי סיום הלימודים, ואתה תורם לביסוס וביצור בטחון העם היהודי בציון מולדתו הנצחית!

הקהל יקום לשירת התקווה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ההצעה שלהם פשוט לא חוקית.

יש מינימום נסיעות שחובה לשלם כקבוע בחוק (200 ש"ח לדעתי), וקיימת גם תלות במרחק ממקום העבודה.

במקומך הייתי מוותר על ההצעה המעליבה, ניסיון אמיתי לא תקבל שם בתפקיד תמיכה.

ובסוף כשתגיע לראיונות עבודה לתפקיד מהנדס יחפשו ניסיון רלוונטי ושורה כאיש תמיכה לא תעזור הרבה.

חפש תפקידי סטודנט בחברות באיזור מת"מ או מתחם ההיי טק ביקנעם (מלנוקס למשל).

מגאן 265

פורסם
לסטודנט שסיים השנה יש מעט מאוד ערך תעסוקתי. סטודנט שסיים השנה צריך לקחת כל משכורת שתוצע לו בשביל לצבור את הנסיון הרלוונטי. אם הוא טוב, הוא יקבל את מה "שמגיע" לו מאוד מהר.

האמת, אני לא יודע איך זה בשביל סטודנטים ממכללות, אבל סטודנטים להנדסה מאוני' מקבלים 50-60 לשעה בשנה שלישית-רביעית ויותר מזה כשהם "משתחררים". אני למשל קיבלתי 75 בלי שום ניסיון תעסוקתי עם סיום הלימודים. ואני ממש לא מצטיין פלוגתי :wink:

אין לי מושג איך זה בהייטק, אבל אני יודע שהיום אפילו חברות קיקיוניות עושות מרכזי הערכה בני כמה שעות.

בין אם זה במשרדי החברה עצמה ובין אם זה לשלוח למכונים.

אז לא נראה לי שיש איך לברוח מזה, אלא אם כן יש תחומים ספציפיים שבד"כ לא עושים מרכזי הערכה.

צ'קפוינט הם החברה היחידה בתחום הנדסת התוכנה שדרשו יום שלם של "ראיונות". כל האחרות הזמינו לשעה-שעתיים של ראיון מקצועי בתור התחלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האמת, אני לא יודע איך זה בשביל סטודנטים ממכללות, אבל סטודנטים להנדסה מאוני' מקבלים 50-60 לשעה בשנה שלישית-רביעית

בתור סטודנט למדעי מחשב במכללה - קיבלתי את המשכורות האלו בקלות (אפילו בצ'ק פוינט) , וכנ"ל חברים שלי בחברות אחרות.

אורך המבחנים בצ'ק פוינט אכן מגוכך (כמו הכמות שהם מראיינים - הם כל הזמן בחיפוש , ימי ראיונות מפוצצים וכו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אפילו בצ'ק פוינט הציעו 50-60 לשעה לסטודנט במשרה חלקית, אז לא יודע מה עבר שם בזמן האחרון שהם מעיזים לרדת ל-30 ומטה. אני מקווה שהמצב בשוק לא עד כדי כך קשה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לי שאלה לגבי שעות עבודה למי שמבין.

מקום עבודה אומר לעובדים שלו שבמקום לעבוד כל יום 8 שעות, הם יעבדו 3 ימים בשבוע 10 שעות, ועוד יומיים של 6 שעות ככה שיצא ממוצע ליום 8 שעות אבל חלוקת שעות שונה פר יום.

האם ביום של 10 שעות, זה נחשב שעתיים נוספות?

אין דבר כזה.

חלוקת שעות כזו משמעותה 6 שעות נוספות בשבוע, בתשלום של 125%.

השעות הנוספות נספרות באופן יומי, ושוב באופן שבועי. (כל שעה מעל 8 שעות, וכל שעה מעל 43 שבועיות).

זוהי זכות קוגנטית ולא ניתן לוותר עליה, גם לא אם העובד מסכים.

נהל רישום שעות ותבע את המעביד עם סיום ההעסקה.

פורסם

כמו שכתבתי - זה לא השוק - זה הגישה הנוכחית של צ'קפוינט.

מעדיפים לקחת עובדים ללא ניסיון וללא הכשרה במשכורות מצחיקות (4.5 - 5 לQA ולתמיכה , 7-8 למפתחי הגנות , 12-13 למפתחים בשאר הצוותים - אלו המספרים מהתקופות שהייתי בעניינים - שנתיים + אחורה).

פעם זה היה מספרים יותר נורמאלים והיו מעסיקים גם אנשים שהם לא ג'וניורים.

בכלליות זו חברה שגם פעם היתה ידועה בזה שהם משלמים 20-30 אחוז מתחת לממוצע בשוק.

בשנים האחרונות הם עברו לשיטת Entry Level חוץ ממשרות בודדות פה ושם.

(שוב - נכון ללפני שנתיים כשעוד עבדתי שם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה עם אינטל? בדקת? הם רגילים לגייס סטודנטים.

שכר לא משהו אבל יותר טוב מהסכום הנלעג שהציעו לך,

תנאים ברמה אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור סטודנט שנה רביעית אתה יכול להרשות לעצמך לחפש עבודות הרבה יותר איכותיות מHD או QA,מה גם שרצוי מאוד שתעבוד כבר מעכשיו בתחום הספציפי שלך כי אין לך מושג איזה יתרון עצום זה יתן לך להמשך הדרך בתחום,יפתח לך את הראש מאוד.

ההצעה ממצקפוינט באמת פאדיחה רצינית ואין לך מה לעבוד במקום כזה,ובטח שלא לעשות את הנסיעות האלה.

לגבי אינטל תדע ששם זה בעיקר מצטייני טכניון ולא פחות מזה,זה משהו עובדתי,נכון שקשה למצוא משהו טוב אבל שלח את הקורות חיים שלך לכל חור ובסוף זה תופס.

פורסם
המקום הוא סוג של שוק עבדים

בכל מקרה שיהיה שיפשוף קל

תיקנתי לך

ההצעה שלהם פשוט לא חוקית.

יש מינימום נסיעות שחובה לשלם כקבוע בחוק (200 ש"ח לדעתי), וקיימת גם תלות במרחק ממקום העבודה.

מחיר עפ עלות נסיעה מוזלת באוטובוס (כרטיסיה) אך לא יותר מ 23 שח ליום

בקיצור יכול להגיע גם קרוב ל 600 שי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...