Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי פוסל ישר.

משחקים כאלה מהתחלה לא נראים טוב,

גם לי הייתה מצב של X בראיון עבודה בחברה גדולה ורצינית,פתאום השתנה ל-"אתה לא תהיה עובד חברה,אבל זה בדיוק אותו דבר" ועוד כמה שקרים לגבי השכר,אז אמרתי להם לא תודה,

יום למחרת חזרו אליי שהם התאמצו מאוד והצליחו למצוא לי תקן בחברה.:roll:

בכל אופן סרבתי בסוף.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם עושים ממך צחוק, אבל מאחר והנסיון זה הדבר החשוב ביותר לכל בוגר ובעצם קובע את דרכך בשוק העבודה עוד יותר מהתואר שלמדת, תחשוב טוב אם לקחת את זה או לא. בתור בוגר טרי, הייתי לוקח עבודה טובה גם בחינם, זה שיכסו לי את ההוצאות זה רק בונוס.

אין בכל האמור לעיל כדי להסיק שצ'קפוינט היא חברה טובה או שהייתי רוצה לעבוד בה בעצמי. מכיר כמה שעבדו במקום (בלשון עבר כמובן) וזה די שוק עבדים. אבל בתור קורה לרזומה - נראה לי שהיא בסדר גמור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפעמים צריך לדעת להתפשר כי זו ההתחלה, ומה לעשות, בהתחלה מתחילים מקטן (וחלילה אני לא בא לזלזל בך או בניסיון שלך)

תנסה באמת להגיע איתם למשכורת שנמצאת בעמק השווה, ואם זה לא קורה, פשוט תאמר להם שאתה רוצה את השכר של 40 שקל כעבור שלושה ארבעה חודשים לאחר שתוכיח את עצמך.

לגבי נסיעות בחברות הייטק, לרוב הם לא נותנים נסיעות, מבחינתם הם תמיד משלמים הרבה אז הנסיעות כלולות בפנים, לדעתי זו חוצפה.

וסתם לידע הכללי, צ'ק פוינט הם אחת החברות הגדולות בשוק ההייטק אך הם לא נותנים רכבים.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

הזמינו אותי כמה פעמים לראיונות בצ'ק פוינט. הם עושים שם סוג של יום מיונים כזה שגוזל ממך איזה 8 שעות. אני לא הייתי מוכן לעשות כזה דבר, במיוחד שהבנתי די מהר מחברים שהשכר ההתחלתי שם הוא פשוט בדיחה (אולי 60% מהשכר הממוצע בשוק ההייטק, לפחות לג'וניורים). עזוב, יש מספיק חברות טובות. לא חייבים צ'ק של צ'ק פוינט ברזומה בשביל להצליח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה פשוט שכר זנות,לא יודע מה ההתלבטות שלך.

לדעתי משכורת מהנדס לא אמורה לרדת מ-50 שקל לשעה,גם אם רק סיימת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רק עכשיו קלטתי שהשכר הוא 29 לשעה. אז תרשה לי לחזק פי 3 את מה שאמרתי קודם. לפי מה שהבנתי המצב בשוק היום לא משהו, אבל עדיין, סטודנט שמסיים השנה לימודים צריך לקבל לפחות 60 לשעה. איזה מין דבר זה להגיד "בגלל שענית על שאלה אחת לא נכון אז אנחנו לא חושבים שאתה שווה 40 אלא רק 29". זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

29 לשעה? אין התלבטות.

ולגבי ההצעות להתמקח ולהגיע ל"עמק השווה" - אם עמק השווה הוא 34 ש"ח לשעה, ובכן...

עדיין אין התלבטות! :evil:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רק עכשיו קלטתי שהשכר הוא 29 לשעה. אז תרשה לי לחזק פי 3 את מה שאמרתי קודם. לפי מה שהבנתי המצב בשוק היום לא משהו, אבל עדיין, סטודנט שמסיים השנה לימודים צריך לקבל לפחות 60 לשעה. איזה מין דבר זה להגיד "בגלל שענית על שאלה אחת לא נכון אז אנחנו לא חושבים שאתה שווה 40 אלא רק 29". זאת פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה.

לסטודנט שסיים השנה יש מעט מאוד ערך תעסוקתי. סטודנט שסיים השנה צריך לקחת כל משכורת שתוצע לו בשביל לצבור את הנסיון הרלוונטי. אם הוא טוב, הוא יקבל את מה "שמגיע" לו מאוד מהר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הזמינו אותי כמה פעמים לראיונות בצ'ק פוינט. הם עושים שם סוג של יום מיונים כזה שגוזל ממך איזה 8 שעות. אני לא הייתי מוכן לעשות כזה דבר, במיוחד שהבנתי די מהר מחברים שהשכר ההתחלתי שם הוא פשוט בדיחה (אולי 60% מהשכר הממוצע בשוק ההייטק, לפחות לג'וניורים). עזוב, יש מספיק חברות טובות. לא חייבים צ'ק של צ'ק פוינט ברזומה בשביל להצליח.

אין לי מושג איך זה בהייטק, אבל אני יודע שהיום אפילו חברות קיקיוניות עושות מרכזי הערכה בני כמה שעות.

בין אם זה במשרדי החברה עצמה ובין אם זה לשלוח למכונים.

אז לא נראה לי שיש איך לברוח מזה, אלא אם כן יש תחומים ספציפיים שבד"כ לא עושים מרכזי הערכה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אקסנט - כשאתה עובר לתפקידים שמבוססים על ניסיון - ולא בוגרים ללא ניסיון - השטויות האלו מתחילות לעוף מהחלון ברוב החברות.

בכלליות בתור בוגר תואר הייתי מכוון לתפקיד אחר.

התפקיד הזה (והשכר המוצע בו) מתאים ל"בוגרי" שנה , שנתיים תמיכה עסקית בספקית אינטרנט - לא למהנדס בקרוב - גם האופק ההתקדמותי בו הוא 0 (במיוחד בצ'ק פוינט שאין שום סוג של עידוד של מעבר ממחלקות כמו QA או SUPPORT לפיתוח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין חדש תחת השמש.

בשנת 2005, אחרי קרוב לחמש שנים בצנטרום של הפיילה של יחידה טכנולוגית יוקרתית במיוחד, העברתי להם את קורות החיים שלי דרך מישהו/י שמופיע/ה ברשימה הזו: http://www.checkpoint.com/corporate/executive.html

ההצעה לא הייתה ברמה של 29 ש"ח, אבל עדיין 30% פחות ממה שהציעו לי בכל מקום אחר טרם מיקוח. אמרתי תודה אבל לא תודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי שאלה לגבי שעות עבודה למי שמבין.

מקום עבודה אומר לעובדים שלו שבמקום לעבוד כל יום 8 שעות, הם יעבדו 3 ימים בשבוע 10 שעות, ועוד יומיים של 6 שעות ככה שיצא ממוצע ליום 8 שעות אבל חלוקת שעות שונה פר יום.

האם ביום של 10 שעות, זה נחשב שעתיים נוספות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לסטודנט שסיים השנה יש מעט מאוד ערך תעסוקתי. סטודנט שסיים השנה צריך לקחת כל משכורת שתוצע לו בשביל לצבור את הנסיון הרלוונטי. אם הוא טוב, הוא יקבל את מה "שמגיע" לו מאוד מהר.

ספר לי על זה :|

פורסם

הבעיה הכי גדולה לדעתי של ההייטק כאן (וגם בכללי) הוא המעבר למיקור חוץ. הדבר הזה יוצר תחלופה מאוד גבוהה של עובדים (עקב כך שרוב חברות מיקור החוץ לא ידועות במשכורות שהן משלמות) וחוסר נאמנות למקום העבודה שנובע מהעדר הקביעות והתגמול-כי תמיד יהיה מישהו שישמח לעבוד בשכר יותר נמוך על מנת לצבור ניסיון.

• תוכן חדש...