Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון חיפשתי הרבה רכבי מיני קטנות בעלות אמינות גבוה צריכת דלק נמוכה ועלויות נמוכות עד שהגעתי ליאריס.

שוטטתי ביד 2 ומצאתי יאריס שנת 2003 ויש כמה פרטים שמטרידים אותי..

300K קילומטראז לרכב שנת 2003 זה הרבה מאוד !

2.הרכב נקנה מליסינג והוא היה בעבר ממשלתי (אולי מה שמסביר את הקילומטראז הגבוה )

3.הבחור נמצא בנצרת ולפי המבטא הוא נשמע ערבי (לא גזעני,פשוט יש סטיגמות) דיברתי עם אנשים רבים והם הזהירו אותי מלקנות רכב מערבי משום שהם יכולים לחבל ברכב או להשים חלקים לא מקוריים ולכן זה מסוכן.

4. המחירון הוא 39.5 והוא רוצה 25 הוא אומר שהוא מוריד 30% בגלל שהרכב היה ממשלתי.

בנוסף,הוא מתחייב בבדיקה מקיפה וטוען שיש אחריות מהליסניג שהוא רכב עד סוף החודש.

מה דעתכם?

פורסם

אני רוצה להבין:

אתה מעוניין לשלם 25K ש"ח על אוטו עם 300אלף קילומטר?

למה? יש לך 25K ש"ח מיותרים?

חפש ביד 2 דייהטסו YRV 2003 -אני מחזיק אחד כזה.

המנוע הגיר ועוד מכלולים משותפים ליאריס .

ב25 אלף תמצא רכב עם 120K גג לא ממשלתי אלא פרטי.

בקיצור אל תקנה יאריס כזאת -חד משמעית!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תעבור הלאה לרכב הבא (זה רכב שייקנה קרוב לוודאי ע"י סוחר שאולי יצליח למכור אותו. ואולי לא...?)

איזו אחריות מליסינג כבר יכולה להיות לרכב כזה עם 300000 ק"מ (אני תוהה) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אלו היו התהיות שלי גם ולכן שיתפתי אותכם בכדי לדעת מה לעשות...

אתם רק מחזקים את ההרגשה שלי,האם כדי להמשיך לחפש יאריס במחיר שפוי או לחפש רכב אחר ?

פורסם

ספר לנו מה הדרישות שלך מהרכב, ויהיה ניתן להמליץ לך על חלופות.

אם אתה מחפש רכב מיני, אני סבור שגם דייהטסו סיריון (שיש בה מספר לא מבוטל של רכיבי טויוטה), שמעט יותר זולה (יחסית לשנתון) תוכל גם היא להיות חלופה טובה ליאריס (ותוכל כאמור לרכוש רכב כזה ממודל יותר מתקדם).

alfa 156 2.5.

פורסם

מה תקציב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר למצוא בקלות יאריס מנוע 1.0 רכב מצוין הוא עולה את העליות של ירושלים ללא בעיה עם סחיבה מצוינת לא יודע אם יש גיר אוטומט למנוע 1.0

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

אין שום סיבה לשלם 30 אלף ש"ח על רכב בן 9.

בתקציב הזה אפשר למצוא סיריונים או גטסים די מודרנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגעתי למסקנה,אני מתגייס עוד שנה ולהוציא כ"כ הרבה כסף על רכב שעוד שנה ישב בחנייה או במקרה הטוב אמא תצא איתו לעבודה שזה 10 דק' הליכה. ( יש לאבא רכב ליסינג מהצבא ) לכן לדעתי לא צריך להשקיע כ"כ הרבה כסף !!

אם הוריד את התקציב לאזור ה-20,איזה רכבים ממולצים ?

קראתי אנשים שכותבים על הסיירון והם לא הכי ממליצים..

מה דעתכם ?

פורסם

אם זה רכב שלא אמור לנסוע הרבה אז אפשר להיות גמישים יותר בסעיף צריכת הדלק ולחפש יונדאי גטס, אחת מ-2006 בערך, קשה לי להאמין שהדגם אחרי מתיחת הפנים (מעט חסכוני יותר) יכנס לתקציב הזה אבל אפשר לנסות, המצב בשוק המשומשות לא משהו והמוכרים מוכנים להתגמש בכדי למכור.

דייהטסו YRV שהוזכרה כאן גם כן אופציה אבל היא תהיה ישנה יותר ולא כולם יאהבו את העיצוב.

אפשרות נוספת היא סוזוקי איגינס, מעט פחונית אבל אמינה. גם היא תהיה ישנה יותר מהגטס.

אם התקציב היה נשאר באיזור ה-30 אלף שקלים אז לדעתי סיריון מ-2006 ומעלה היא אפשרות מעולה.

בהצלחה.

פורסם

ואם תעשה יומיות, או חמשושים ואפטר בשבוע בסדיר?

יהיה לך רע עם רכב?

להגיע עם רכב לבסיס זה פינוק, אבל זה מאוד נוח, אתה קם כמו בנאדם, אוכל, מספיק כל מה שאתה צריך, ומגיע גם לבסיס לפניי כולם, ולא מאחר, בנוחות שלך ובכיף שלך.

(אני נוסע כולה שבוע וחצי לבסיס עם האוטו, ולא נראה לי שאוותר על זה, אלא אם כן משהו יכניע אותי בהוצאות הדלק).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...