Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המכשיר כבר כשנה וחצי.

אין לי ספק שיש ירידה משמעותית בביצועי הסוללה.

בעבר הייתי הולך לישון עם מכשיר מוטען 100%, ובבוקר כעבור 6 שע׳ המתנה עדיין היה מופיע 100%.

כיום בבוקר מופיע 90% לאחר אותן 6 שע׳ המתנה.

לא מדובר באפיקציות פועלות ברקע, או גיבוי אייקלאוד.

מה אורך חיי סוללה במכשיר ?

האם ניתן להחליף סוללה ? אני משער שיש מקוריות / תחליפיות / תחליפיות דרעק.

מה המחיר ? איך נזהרים מתחליפית דרעק ?

אסף, האם מבצע ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היי רז,

עם הזמן הסוללה מאבדת מאורך חייה בגלל מחזורי הטעינה. הנה דוגמא מהאייפון שלי, בן שנה וחצי:

nguyzmwgi32z.png

סוללה מקורית עולה 7 דולר באיביי:

http://www.ebay.com/itm/New-1420mAh-Genuine-Replacement-Battery-for-Apple-iPhone-4-4G-USA-/280896428403?pt=PDA_Accessories&hash=item4166bb5973#ht_1993wt_1304

http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-i-Phone-4-4G-battery-Replacement-1420mAh-New-/200791715400?pt=PDA_Accessories&hash=item2ec01e6e48#ht_1511wt_1304

הסוללה (והקפה) עליך, ההרכבה עליי.

Stay Dirty

פורסם

מומלץ אחת לחודש להגיע לפריקה מלאה של הסוללה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מומלץ אחת לחודש להגיע לפריקה מלאה של הסוללה.

לא נכון לסוללות LI ION , אולי לסוללות ניקל קדיום ישנות.

בכ"א - אם באמת אתה מרגיש כזו ירידה בביצועים - זה נורא פשוט להחליף סוללה.

אישית אני לא נתקלתי בכזו ירידה (והיה לי בבית כל דגם של אייפון בממוצע לשנתיים כל אחד) מאז הראשון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - נכון, אבל לא מדוייק

בסוללות מבוססות ניקל היה צורך בפריקה מלאה בכל מחזור טעינה - אחרת הן סבלו מ"אפקט זכרון" והפסיקו לפרוק את מלוא הקיבולת.

בסוללות ליתיום יש צורך בפריקה מלאה תקופתית על מנת לכייל את "מד הסוללה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial אתה מתבלבל, מד סוללה זה אופציה תוכנתית ולא חומרתית, הטעינה עצמה לא משפיע על כיול המד כלל.

אפשר לעשות כיול מד ידנית באנדרואיד לדוגמה עלידי מחיקת איזה קובץ(לא זוכר איזה) באייפון זה אוטומטי ולא צריך לעשות כלום איתו.

אסף לרז יש 3GS לא? אם כן אז חשוב לדייק במספר הסידורי כמובן :)

אודי A4

דימה.

פורסם

מס הסוללה מתבסס על חיישן כלשהו שנמצא במכשיר או בסוללה - וחיישן זה צריך "לחוש" מפעם לפעם את מתח הסוללה יורד עד כדי כיבוי המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial נכון חלקית.

מד סוללה עובד עלידי מדידת מתח סוללה נתון, את החיישן עצמו אי אפשר לכוון.

הכיול היחיד שאפשרי לביצוע זה קביעת רף מקסימום, זות אומרת פשוט לומר לתוכנה של הטלפון באיזה מתח זה 100% סוללה השאר מתבצע עלידי חישוב מתמטי שהתוכנה מבצעת בעצמה, סוג של RTA.

בשביל לקבוע רף מקסימום צריך להטעין את הסוללה עד למקסימום, באייפון אין תוכנה שיכולה לעזור בזה והכול מתבצע אוטומטית.

באנדרואיד ניתן להשתמש בתוכנה כגון CURRENTWIDGET שיודעת להראות את השינוי במתח הסוללה גם אחרי שהמד ב100%, שאין שינוי מאפסים את רף המקסימום של המד עלידי מחיקת קובץ ההגדרות שלו.

אבל כמו שאמר Liviur אין צורך לעשות כלום, לא פריקה מלאה ולא טעינה מלאה, לסוללות LI זה לא נותן כלום.

רז אם יש לך אייפון 4 אז אתה לא צריך את אסף :) מדובר עד 3 ברגים (2 למטה ואחד על החיבור של הסוללה) ההחלפה לוקחת כ40 שניות עד דקה.

לא תספיק אפילו להכין לו קפה הוא כבר יחליף אותה.

תעקוב אחרי זה

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה, תודה על הקישור.

יש לכם לינק למוכר אמין באיביי שמוכר סוללה מקורית ?

אצלי באייפון אין ברגי פיליפס, יש כוכב 5 צלעות.

מאיפה משיג מברג כזה ? היחידי בארץ אצל אסף ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין לי המלצות על מוכרים באייביי, כולם מוכרים סוללות מזוייפות(מקוריות יש רק באפל סטור) , אני בטוח שלאסף יש איזה מוכר שמוכר סחורה טובה, את תמתין לו.

לגבי המברגים זה לא בעייה, לכול מוכר באייביי יש סט מברגים לאייפון שעולה בין 1$ ל2$.

הסט צריך לכלול, שתי פותחנים פלסתיק כחול\ירוק , מפרט , 2 או 3 מברגים (כוכב כמו שאתה צריך ופיליפס תואם בשביל הבורג של הסוללה, בסט של אייפון 4 יש מברג שטוח נוסף) ואם זה סט 3GS אז יש שם גם פומפה בשביל להרים זכוכית של 3GS.

סט לדוגמה http://www.ebay.com/itm/6-in1-Repair-Open-Pry-Tool-Kit-Cross-Pentacle-Star-Screwdriver-for-Iphone-4-4G-/320939689364?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab97f0594&_uhb=1#ht_2505wt_1037

בכול מקרה אני בטוח שלאסף יהיה את שני הקישורים למוכרים טובים :)

אודי A4

דימה.

פורסם
sperial נכון חלקית.

מד סוללה עובד עלידי מדידת מתח סוללה נתון, את החיישן עצמו אי אפשר לכוון.

הכיול היחיד שאפשרי לביצוע זה קביעת רף מקסימום, זות אומרת פשוט לומר לתוכנה של הטלפון באיזה מתח זה 100% סוללה השאר מתבצע עלידי חישוב מתמטי שהתוכנה מבצעת בעצמה, סוג של RTA.

מתח הסוללה ב100% טעינה הוא תמיד 4.2v, ככה זה כימית בLi-Ion. מדידת אחוזי סוללה לפי מתח בלבד נותנת תוצאות גסות מאוד.

באייפון יש מדידת זרם מדוייקת (לא רק מתח), מאוד סביר שהתוכנה באייפון עושה התאמות בין מתח הסוללה לבין הזרם וככה יודעת בדיוק מה מצב הסוללה וכמה חיים נשארו לה (מבוצעת בדיקה של מתח הסוללה אחרי X מיליאמפר, ככל שהמתח שמתקבל נמוך יותר, הסוללה קרובה יותר לסוף חייה). לא נראה לי שצריך לרוקן את הסוללה בשביל לכייל את זה, מספיק שימוש נורמלי.

ולעניין, לא צריך לפרוק סוללות ליתיום. הסוללות האלו אוהבות את הטווח שבין 30% טעינה ל80% טעינה, זה נותן אורך חיים מקסימלי. פריקה מלאה גורמת לנזק, והשארת הסוללה בטעינה מלאה לאורך זמן גם לא מועילה לחייה.

בקיצור, תחליף סוללה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...