Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונאת מס ענקית בענף הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פחות טוב.

וזה היה ברור שזה פלילי.

אני מתדלק בטן חלוצי התעשיה, 7.13 שירות מלא, בלי תור של ק"מ ולא מאיימים עליי במכות.

משכנתא זה קל

פורסם
פחות טוב.

וזה היה ברור שזה פלילי.

אני מתדלק בטן חלוצי התעשיה, 7.13 שירות מלא, בלי תור של ק"מ ולא מאיימים עליי במכות.

1. גם עליי לא מאיימים במכות, בד"כ הם מתחקרים אותי כמה כח יש לאוטו.

2. תור של ק"מ? תלוי מתי. להזכיר לך מה הלך באותה תחנה של טן כאשר היא נתנה הנחה של שקל לליטר?

נ.ב. קיים סיכוי שאחרי שסונול הורידו את רף הלהבות ע"י העלאת המחיר ב15 אג', יתר התחנות יעלו אף הן את המחיר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למה בטן באיזור התעשייה של ראש העין זה 7.19?

טן בבית שאן לוקחת 7.35

טן מתחייבת להנחה בדלק, אבל לא מתחייבת למחיר אחיד

כך שלפי שיקול דעתה - ההנחה יכולה להיות משמעותית או בגדר בדיחה - כמו בבית שאן

פורסם

הכי מצחיק זה שהיום עברתי במקרה ליד התחנה והיה תור של ה-מ-ו-ן רכבים שממתינים לתדלק, ממש כאילו נותנים דלק חינם.

מה נסגר עם אנשים, מוכנים לבזבז את זמנם ולהשפיל את עמצם בשביל עוד כמה שקלים לתדלוק..

אני כבר מזמן הפסקתי לתדלק שם, נראה לי מיותר להמתין רבע שעה בתור :shock: יש לנו מספיק זמן להעביר בפקקים בחיפה

• תוכן חדש...