Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונאת מס ענקית בענף הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להילחם בתופעת חשבוניות פקטיביות עשו מע"מ מקוון. מעניין אם בזכותו תפסו אותם. בקרוב תהיה עליית מדרגה נוספת. היום בעל עסק הולך לבית דפוס ומזמין חשבוניות. בקרוב מאוד כל עצמאי יקבל מספרי חשבוניות מאושרים ממס הכנסה. בנוסף מע"מ מקוון יעבור שדרוג נוסף.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגונב מגנב פטור

סוג תגובות מטומטמות אלו פשוט מדהים אותי :x

לידיעתך, היקף העלמות המס בישראל מגיע ליותר מ-20 מיליארד ש"ח בשנה!!

בשנים 2004-2006 היקף העלמות המס נאמד בכ-70 מיליארד ש"ח!

נתונים אלו גבוהים בכ-50% משאר מדינות ה OECD.

מעלימי המס העיקריים הם השוק האפור, משפחות הפשע, עסקי הימורים ועסקים קטנים.

תארו לעצמכם מה ניתן היה לעשות עם סכומים כאלו גדולים, אילו הקלות היה ניתן לחלק לשאר העם "הפראייר" שמשלם מיסים ואיך הייתה נראת הרווחה במדינה, אם רק היה לה עוד כמה עשרות מיליארדים בקופת המדינה בכל שנה..

ואז אני רואה תגובה אינפנטילית מסוג זה. :shock:

פורסם

תארו לעצמכם מה ניתן היה לעשות עם סכומים כאלו גדולים, אילו הקלות היה ניתן לחלק לשאר העם "הפראייר" שמשלם מיסים ואיך הייתה נראת הרווחה במדינה, אם רק היה לה עוד כמה עשרות מיליארדים בקופת המדינה בכל שנה..

איך אתה מסביר (בבקשה), את המיסויי על קניית רכב בארץ? 70% בערך הולך למס?

Nir Goldman-Fux

פורסם

מצחיק לחשוב שהמחירים יקרים להחריד והעוסקים בדבר מרווחים לא מעט מזה וגם לא מעט מהעלמות מס לפי מה שפורסם ...

alonjp למרות שאתה צודק מאוד אני עדיין חושב שעם 70 מילארד שקל בקופה עדיין היו מעלים את יוקר המחייה ועדיין היו מספרים סיפורים ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

זו עדיין לא סיבה לגנוב מהמדינה, ובעצם מאיתנו.

אם אתה שכיר, אתה משלם את כל המיסים, עד האגורה האחרונה.

למה שכל אותם עסקים שמעלימים הכנסות, ומשלמים פחות מיסים

לא יעשו את זה? אותו דבר לגבי חברות הענק, שמשתמשות בחוקים ותכנוני

מס, ועושות הכל כדי לא לשלם מס, או לשלם מס מופחת מאוד.

ואני חושב שאם היו עוד כמה מליארדים טובים בקופה, חלקם אומנם היו "נגנבים"

ע"י ידידינו בממשלה ובכנסת, אבל בכל זאת חלק מהם היו מגיעים בחזרה אלינו.

פורסם

לידיעתך, היקף העלמות המס בישראל מגיע ליותר מ-20 מיליארד ש"ח בשנה!!. בשנים 2004-2006 היקף העלמות המס נאמד בכ-70 מיליארד ש"ח!

ולמה זה לדעתך?

א. כי אזרחי ישראל לא בסדר

ב. כי מדינת ישראל גובה מס מופרז

אם אתה שכיר, אתה משלם את כל המיסים, עד האגורה האחרונה.

לא בהכרח. גם שכיר יכול לקנות מוצרים או שירות "בלי קבלה".

ואני חושב שאם היו עוד כמה מליארדים טובים בקופה, חלקם אומנם היו "נגנבים" ע"י ידידינו בממשלה ובכנסת, אבל בכל זאת חלק מהם היו מגיעים בחזרה אלינו.

יכול להיות. אני דווקא חושב להיפך: שיותר הכנסות ממיסים יאפשרו למדינה לעשות עוד יותר שטויות.

דני

פורסם

תארו לעצמכם מה ניתן היה לעשות עם סכומים כאלו גדולים

בוא נדמיין מה הסיכוי שהסכומים האלו יילכו ל :

1. ספריה לעיוורים
  2. עידוד עסקים קטנים בפריפריה
  3. תא לחץ לטיפול בנפגעי צלילה
  4. מרכז לטיפול נפשי לחולים במחלות קשות
  5. בתי ספר לחינוך מיוחד

ולעומת זאת אולי דווקא הם ילכו ל :

1. חיילים שישבו על הפייסבוק
  2. תגבור מכללות בשטחים
  3. גוף שבחיים שלו לא הוריד את מספר התאונות ולו באחת
  4. הגדלת שכר לרבני ערים
  5. הכשרת שטח לחגיגות פאגאניות

אז דחילק, אל תספר לי שהתקציב הזה יילך למטרות טובות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כל מילה, במידה וזה היה הולך באמת לאן שזה היה צריך ללכת אז למקבלי ההחלטות לא היה איך לעשות הון פוליטי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אתה באמת מאמין למה שאתה אומר?

הרי המדינה שלנו יודעת רק לקחת מהאזרחים, אם באמת היו מחריכים את כולם לשלם מיסים ללא יוצא מן הכלל תאמין לי שעלינו זה לא היה משפיע. מה שכן בטח היינו המדינה היחידה שבה ראש הממשלה ושריו "הבחירים" היו נוסעים על רכבים שלא חלמנו עליהם, חיים בארמונות ומתקלחים בדלק 95 אוקטן.

פורסם
לא בהכרח. גם שכיר יכול לקנות מוצרים או שירות "בלי קבלה".

שכיר שקונה בלי קבלה לא מעלים מס ולא מתחמק מתשלום מס, אלא עוזר לאותו אדם ממנו רכש ללא קבלה להעלים מס או להתחמק מתשלומו.

אתה באמת מאמין למה שאתה אומר?

הרי המדינה שלנו יודעת רק לקחת מהאזרחים, אם באמת היו מחריכים את כולם לשלם מיסים ללא יוצא מן הכלל תאמין לי שעלינו זה לא היה משפיע. מה שכן בטח היינו המדינה היחידה שבה ראש הממשלה ושריו "הבחירים" היו נוסעים על רכבים שלא חלמנו עליהם, חיים בארמונות ומתקלחים בדלק 95 אוקטן.

המדינה שלנו רחוקה מרחק רב מלהיות מושלמת, אבל ביחס למדינות רבות אחרות אתה מקבל כאן מערכת בריאות ממלכתית טובה, לדוגמא, וגם זה לא מעט עבור לא מעט אנשים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מאיפה הבטחון שמדובר בתחנת הדלק בטכני?

"החשוד המרכזי בפרשה הוא יניב קרנש (40), תושב יבניאל והבעלים של מספר חברות בענף הדלק. קרנש הוא דמות מוכרת היטב בענף חברות הדלק. הוא בעליה של תחנת דלק ליד בית-הספר הטכני בחיפה המופעלת על-ידי חברת סונול."

כנראה שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך... :roll:

Detailer.gif
פורסם
שכיר שקונה בלי קבלה לא מעלים מס ולא מתחמק מתשלום מס, אלא עוזר לאותו אדם ממנו רכש ללא קבלה להעלים מס או להתחמק מתשלומו.

המדינה שלנו רחוקה מרחק רב מלהיות מושלמת, אבל ביחס למדינות רבות אחרות אתה מקבל כאן מערכת בריאות ממלכתית טובה, לדוגמא, וגם זה לא מעט עבור לא מעט אנשים.

לא מדבר על זה, זה ברור שיש צורך לקחת מיסים במדינה שלנו עם כל המצב הבטחוני והכל, לבריאות, לנזקקים וכל אוכלוסיות המצוקה.

אבל, המדינה שלנו משקיעה יותר מדי כסף ל:

1. תוכניות מפגרות וחסרות ערך, כך לדוגמא את הרכבת הקלה בירושלים (בדיחה).

2. החרדים "אוכלים" חלק נכבדממסי המדינה, לא מבין למה לעזזל להשקיע בקבוצה כ"כ נגטיבית כלפי המדינה, כזאת שלא מוכנה לשרת בצה"ל, לא מוכנה לעבוד ועוד רוצה כסף על זה - ולא מעט.

3. עשרות ואף מאות אלפי פליטים (הסודנים - נושא חם לאחורנה) ש"התנחלו פה", המדינה מספקת להם מקומות מחייה. הם באו לכאן ברגל והמדינה מתכננת להחזירם בחזרה במטוס - נחשו מאיפה תהקציב? האמ..

4. יש עוד הרבה דברים כאלה אבל גם אחרי הכל נשאר לא מעט כסף (ומדובר במיליונים) ונחשו לאן זה הולך? לראש הממשלה ולשרים המושחתים שלו.

פורסם

אני לא מאמין שהשחיתות בארץ גדולה יותר מכל מדינה נתונה אחרת. אדרבא, אני חושב שהיא קטנה יותר. תסתכל על כל הגוש המזרחי כדוגמא טובה.

מצב החרדים הוא היסטורי - אכן צריך לשנותו. עם זאת, העלמת מסים לא תשפר אותו או תשנה דבר פרט להרגשה הטובה שלך באם לא תיתפס. בעיית הפליטים בארץ קיימת, אך אקוטית הרבה פחות מבארצות אחרות, גם מספרית. אל תשכח שהיא התחילה באותו היום בו ישראלים החליטו שלא מתאים להם לעבוד בעבודות שחורות. אף זר לא לקח מקום עבודה של ישראלי - הם נמסרו להם עם הרבה רצון וזלזול.

לגבי פרוייקטים תחבורתיים - רובם לא מושלמים. הרכבת הקלה היא עוד כלום - תביא, למשל, סיבה טובה למה רכבת העמק לא מתוכננת להתחבר עם תחנת בנימינה או תחנת חדרה - היינו למה בשביל להגיע מעפולה לתל אביב ברכבת צריך יהיה לעבור דרך כל תחנות חיפה?! או למה לעזאזל כביש 6 לא נסלל מלכתחילה עם 3 נתיבים ברובו ו-4 או 5 במרכז?! בעיות לא חסרות, אבל שוב - העלמת מסים היא לא זו שתפתור אותם. מה שכן צריך, לדעתי, הוא להפחיתם לשיעור נסבל יותר - דבר אשר סביר שיגרום לעליה במוסר תשלומיהם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...