Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, אז סליחה מראש על בורות בנושאים מסוימים.

בימים הקרובים אני מקבל מיצובישי כריזמה שנת 99. הייתי רוצה לקנות לרכב מערכת סבירה , פשוט שאני אוכל לשמוע מוסיקה כמו שצריך. התקציב שלי עומד על סביבות ה1000 ש"ח. (אני יודע שזה לא גבוה אבל אני צריך להסתדר עם זה).

אני חובב מוסיקה לא קטן בכל הנוגע למערכות קולנוע ביתיות אבל אין לי טיפה ידע לגבי מערכות לרכב.

אודה על כל עזרה, עצה לגבי מה לקנות ואיפה לקנות.

תודה רבה.

פורסם

התוצע כמובן פרופורציונליט להשקע, 1000 ש"ח על כל מערכת זה לא מספיק. אפשר לקנות רכיב בודד בסכום הזה. אני מציאה לך לחסוך קצת יותר ולהתחיל מינימום עם תקציב 3000 למערכת סבירה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הבנתי, שאתה אומר "מערכת" אתה בעצם מתכוון ל"רדיו דיסק".

גם לזוג רמקולים קדמיים + אחוריים בלבד התקציב הזה בעייתי, אז עם רדיו דיסק זה אפילו יעלה.

פתוח ליד 2?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

פתוח כן, אבל מעדיף שלא. אין לי את הידע כדאי לדעת מה טוב מה לא טוב מה מחיר מתאים.

ומה אתם ממליצים אם התקציב רק לרמקולים הוא 1000?

פורסם

אתה סתם תקנה מערכת לא משו בכלל ב 1000 שקל ואז תתבבאס וחבל על האלף שקל, אני ממלץ לך בחום לחסוך אפילו עוד טיפה ל 2000 שקל וזה מספיק אתה לא צריך יותר ופשוט להיות פתוח ליד 2 גם.

פורסם

מערכת נבנת מHU, סט קידמי, מגבר וסאב. במקרה שלך היתי הולך על HU + סט קומפוננט שיכולים לנגן גם ללא הגברה, ואחרי זה מוסיף מגבר + סאב.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אני לא חושב שהוא מתכוון לסאב ומגבר, אלא לשתי רמקולים סבירים קדימה ואחורה ור"ד פשוט תקן אותי אם אני טועה?!

לא כל בנאדם שבא לשאול בפורום פה חייב מגבר וסאב יש כאלה שרוצים גם מערכת רגילה שתספק לשמיעת רדיו וכו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

ואני ממליץ לך להסגר על מה אתה רוצה\ צריך , ואיזה רכיבים בדיוק לפני שאתה קופץ לאיזה מתקין ,

לדעתי חכה תראה קודם מה יש ברכב , תראה מה לא מוצא חן בעינך ואז תחליט, אם אתה באמת חובב סאונד או פשוט אוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה אז כנראה שיהיה לך הכי טוב להרכיב מערכת בחלקים ,לאט לאט HU (רדיו דיסק)- קומפוננט קדמי- מגבר- ובסוף סאב

SCANSPEAK

• תוכן חדש...