Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לבעלי רכב ליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטנדרטים של רוב לקוחות הליסינג הם נמוכים מחוסר ידיעה.

מבחינת הרוב צמיגים חדשים זה יופי, רק שאחרי 30 אלף קילומטרים על צמיגים איכותיים הם לא צריכים סט של צמיגים עלומי שם בעלי איכויות בחזקת נעלם.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סכנת נפשות? ממש לא,אלא אם אתה מתחרע על רטוב... ואז באמת אתה צריך צמיג איכותי ביותר.

אני רואה אנשים שנוהגים עם הפדרל,מטדור,אוונט האלה ללא כל בעיה.

אגב, גם הנקוק הייתה חברה בינונית מינוס לפני מספר שנים... כנ"ל גם קומהו.

אלו דברים שלא ניתן לשנות,אלו הסכמים חתומים מראש עם חברות. לפחות לא במעמדי...:oops:

מה שכן ניתן לשנות,ולפחות אצלינו אנחנו מיישמים...

רכב נכנס להחלפת מגבים,עושים בדיקת אורות,בדיקת צמיגים, בודקים שהרכב לא חורג טיפול וכן הלאה.

מה שכן,אצלי בצי ההסכם הינו על חלקי בילום מקוריים!!! וגם זה מגיע ח"ח לקצין בטיחות שלנו.

בנוסף לכך,על כל תלונת בלמים הרכב נכנס למוסך - מיידית!

תעשה לי טובה ואל תיתן לי את התשובות המגוחכות האלה. או כמו שהקצין רכב אצלי אמר בהתחלה : "אז תסע יותר לאט !".

פשוט מגוחך. הרי בכל צמיג אפשר לנהוג במהירות שבה לא תחליק בסיבובים, זה ברור.

וזה גם מה שרוב ה'נהגים' עושים - הם לומדים באופן לא מודע את גבולות האחיזה, ונוהגים בהתאם.

אבל ברגע האמת, כשהם יצטרכו לבצע תמרון חירום או בלימת חירום, שם הם יצטרכו כל טיפת אחיזה שאפשר - עם הצמיג הסיני זה ייגמר בתאונה, ועם צמיג טוב זה ייגמר בכמעט תאונה.

אתה יכול לקרוא פה את השתלשלות הארועים, אין לי כוח לחזור על הכל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238334

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

החבר,הבנו כבר שאתה נהג מירוצים מדופלם - שובר נתוני יצרן בפוקוס,מפרק טלטלים במאזדה,99 אחוז מלקוחות הליסינג לא כאלה.

.

ונחש מה? חלקם גם עושים בלימות חירום בחורף,ונחש מה? לקצין בטילחות בתעבורה שלי גם מורכבים זוג פדרל ברכב,ונחש מה?

הוא עדיין חי בועט ונושם.

אגב.תעשה סיבוב בשכונה שלך איזה יום - ספר לנו על מצב הצמיגים שם...

מתוך 500 כלי רכב, ל5 הפריע, ורק 1 הלך והוציא כסף מהכיס שלו.

אגב... 4 המוסקטרים הנותרים... ממשיכים לנהוג ולהשתולל בלי לרסק כלום :shock:

אני לא מגן על הצמיגים,אלא פשוט אין לי מה לעשות בנידון. פשוט אין. אני בורג כל כך קטן במערכת שזה בלתי אפשרי.

ולכן,בהתאם לגבולותיי,אני שואל מה אני יכול לעשות כדי לתת שרות טוב יותר.

פורסם

אף אחד לא ביקש ממך.

אנשים פשוט מעלים מה שכואב להם.

זה שיש אנשים שמוכנים לנסוע על צמיגים זבל זה יופי. אבל כאשר אתה נתקל באדם שמבין קצת יותר אי אפשר לבטל את הדעה שלו.

צמיג טוב ממותג ידוע לרוב יהיה אוחז ושקט יותר מצמיג פשוט.

אם תתן את המידע הזה לכל נהגי הליסינג ותתן להם את האופציה לשדרג את הצמיגים, לדעתי יהיו הרבה החלפות ושידרוגים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ראיתי אנשי ליסינג שמתקינים מערכת ב6000 ש"ח ומחזירים אותה עם הרכב אחרי 3 שנים.

סמוך עליי,אם הוא היה רוצה להתקין צמיגים ברבע מהמחיר הוא מזמן היה עושה את זה.

אגב,הסדרה החדשה של פדראל FORMOZA לא רעה כל כך.

פורסם
אני די בטוח שלא נגרם לה שום נזק, ואם אכן זה לא בריא. בטיפול הגדול שיכלול החלפת נוזל קרור כמות המי-ברז הזאת תצא כלא הייתה.

עכשיו הסברת בעצמך , בצורה הטובה ביותר מדוע אסור לקנות רכב מליסינג...

אז מה אם הנזק למנוע הוא לטווח ארוך ומי שיקנה את הרכב יסבול מנזקים וקורוזיה?

את חברת הליסינג זה ממש לא מעניין...

פורסם
אז חבל שפתחת עד עכשיו...

אלא אם כן תחליט לא להפחיד את כולנו ולשתף :wink:

אשמח לשתף! מצ"ב תמונות של מה שעשו לי מה מהרכב בז מן טיפול-נכנסו בצפרדע של אשפה.

לנציג החביב אתה לא יודע מה קורה בכל מקום לפעמים שתיקה שווה זהב וחוץ מזה תאמין לי כבר ניקו לי את הרכב אחרי טיפול פעם אחת מכל התוכן שלו דיסקים,מטפחות טישו,גחלים,ריחנים ומה לא-היו ברכב כ30 דיסקים!

14072011125.jpg

14072011126.jpg

14072011127.jpg

14072011128.jpg

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אשמח לשתף! מצ"ב תמונות של מה שעשו לי מה מהרכב בזמן טיפול-נכנסו בצפרדע של אשפה.

אוקיי,דבר שיכול לקרות.

היו מקרים של נהגים שהתהפכו עם רכבים של לקוחות,זה סיכון שידוע - נכון שזה לא נעים,אבל קורה.

אבל מתאונת דרכים להשמצה על גניבה?

אגב,נהג של המוסך הוא לא נהג של שלמה.

פורסם

אני לא האשמתי אתכם הנהגים שלכם באמת אחלה אבל מה שקורה במוסכים אי אפשר לדעת.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אם אי פעם היתה לי מחשבה לעבור לרכב ליסינג בסופו של דבר, הקריאה פה סיימה למחשבה הזו את הקריירה.

כל ההצטדקות הזו על צמיגים סינים זבל שכל בנאדם עם קצת שכל מבין שההבדל ביניהם לבין צמיגים 'רגילים' במקרה חירום הוא של חיים ומוות.. פשוט להקיא.

ועוד איזה טיעונים יש לך.. "לאף אחד זה לא מפריע רק לך!"..

ואם כבר מדברים על ברגים קטנים וגדולים...

דקה 4:00

פורסם

כי עובדה שלפחות 30 אלף!! כלי רכב נוסעים על הצמיגים האלה. כאשר רובם המוחלט לא עושה תאונות שנגרמות מאיבוד שליטה/אחיזה/סבסוב.

פורסם

שוב הטענה של ״המספרים מדברים״.. סלח לי אם זה נשמע לך קצת פוגעני אבל כשישראלי תמים רוכש מכם רכב, אתם הרי בחיים לא תסבירו לו על טיב הצמיגים וכמה זה חשוב, להיפך, אתם תדגלו בשיטה שדגלת פה בדיוק ותגידו משהו פלצני כמו - אחי כל הלקוחות שלנו עם הצמיגים האלו ואין תאונות!

אז ברור שהמספרים לצידך בעניין הזה. אם זה מחוסר ידיעה, חוסר הבנה, חוסר איכפתיות וכו׳.

שמע, זה הגיוני שאדם יפעל בדרך של מזעור הוצאות, וכשמדובר ברכב אז הגיוני שחברת ליסינג תחסוך בקטע של צמיגים.

אבל לבוא ולהצטדק ולזרוק משפטים מהתחת של ״עובדה כולם נוסעים ככה והכל בסדר״ זה ממש מכוער ומגוחך. זה הכי ישראלי שיש לנדף כל ביקורת שלילית על ההתנהלות שלך עד שקורה אסון או עד שזה מגיע לעיתונות, מה גם שאין לך דרך ממשית לדעת אם תאונות שנגרמו עד היום ברכבים מהחברה שלך לא נגרמו עקב צמיגים סינים זולים ואנשי מכירות שאמרו לאישה תמימה שהרכב בובה והכל פיקס.

וסתם בשביל להתעניין, אתה באמת משוכנע שאין הבדל בטיחותי בין צמיגים סטנדרטים יקרים יותר לבין צמיג סיני זול שמולבש אך ורק בשביל לחסוך בעלויות? אתה לא_באמת_ מאמין בבולשיט הזה, נכון?

פורסם
כי עובדה שלפחות 30 אלף!! כלי רכב נוסעים על הצמיגים האלה. כאשר רובם המוחלט לא עושה תאונות שנגרמות מאיבוד שליטה/אחיזה/סבסוב.

כי רובם המוחלט כנראה לא מגיע למצב שבו הצמיג נדרש להוכיח את איכותו.

באופן תאורטי ברוב הימים בהם אתה נוהג אין לך צורך לא בכריות אוויר, לא בABS ואפילו לא בחגורות בטיחות. זה עדיין לא אומר שתפטר מכל אלו נכון?

בימים כתיקונם אין לך צורך בביטוח הרכב, אז למה שלא תחסוך כ-אלף/אלפיים שח בערך בשנה ולא תחדש ביטוח?

חשוב על זה לפני מתן תגובה.

לגבי הפראפלו, יש פה עניין בדיוק על הסטנדרטים שעליהם אתה מדבר: סטנדרט גבוה זה לדעת שפיאט צריכה פראפלו ולתת לה את זה גם אם פעם אחת עדיף כלכלית לשים מים וזהו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דבר ראשון היוזמה ברוכה!

אשרי המעסיק שהעובד שלו משקיע כך בלימוד המקצוע, מי ייתן ורבים בתחום הרכב ילמדו מהרעיון.

ברור שאין לך שליטה על כך לאחר שהסברת יותר מפעם אחת שאתה בורג קטן. אבל תוסיף גם אותי לסטטיסטיקה, תאונה ב15 קמ"ש באמצע הלילה על כביש ריק לאחר גשם ראשון. הילד הסיני לא התאמץ עם הצמיגים שלי ושום פעולה לא עזרה, האוטו פשוט שט לאיטו לעבר סף המדרכה. לא צריך סטטיסטיקה, מציל נפש אחת הציל עולם ומלאו, אם יש בכוחך לייעץ עם הערות נבונות ותוכל לשכנע אפילו לקוח ליסינג אחד להשקיע סכום פעוט אולי הצלת את חייו.

מעבר לכך, 7 שנים אני עם רכבי ליסינג, להקפיד על זמנים זה אחד הדברים שיותר חשובים לי, במו עיניי ראיתי רכבים פרטיים עוקפים רכב ליסינג שלי במוסך.

בהצלחה.

בשיפוצים

• תוכן חדש...