Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לבעלי רכב ליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי חשוב שלא יחפפו ויעשו חצי עבודה. אם התלוננתי על 3 תקלות שיסדרו את כולן ולא יחזירו לי את הרכב

אחרי יומיים כשתקלה אחת עדיין קיימת בשאיפה שאני לא אחזיר אותו ואסתפק במה שיש.

Alpine 9855| Morel Dotech Ovation + MT23| Alpine MRV F540| Hifonics HFI12D4

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שאני לא בחברת הליסינג שלכם, אם אתם שמים סט צמיגים ב800 שקל אני לא רוצה לדעת איפה אתם עוד חוסכים.

מי ברז? אתה רציני? מתכון בטוח להרס ראש מנוע וכל הצנרת.

בטח גם הרפידות שאתם שמים הם סיניות שנגמרות תוך שבוע...

פורסם

שוב פעם,אני לא בא להצדיק את הצמיגים.

אלא להסביר שאלו צמיגים נורמטיביים לנסיעה נורמטיבית,במקרה חרום? לא יודע.

כנראה ש30 אלף הלקוחות עם הצמיגים הסינים לא מגיעים למצבים כאלה,או שמספיק מיומנים כדי לצאת מהם.

שוב פעם,הצמיגים לא שייכים לחברת הליסינג אלא לחברת ייבוא צמיגים בשם "חצב" שעובדת מול הליסינג.

שוב,אני מעדיף לשים ללקוח צמיגים חדשים של MATADOR

מאשר שיסע לי על ברידג'סטון עם 70 אלף ונסיעה קבועה בחוסר אוויר .

אלו השיקולים היחידים שמתאפשרים לי.

אגב,בכל הפעמים שלקוח התלונן והפכתי עולמות כדי לנסות להזדכות אתו מול פנצ'ריה במחיר הוגן בכולם ברגע האחרון הוא התחרט.

"אחי,עזוב אני לא אקנה את הרכב אחרי 3 שנים... שטויות"

צלחות,רפידות,צינורות בלם, מגבר בלם,כל אלו מקוריים בלבד.

חלקי היגוי -מקוריים בלבד.

כמובן שלרוב הרכב באחריות אז רוב חלקי הרכב יהיו מקוריים בעת תקלה של הרכב נכנס תחת אחריות למוסך יבואן.

וכמו שידעתי,שוב סוטים מהנושא.

אני באמת רוצה לשפר את השרות,אבל אין לי אפשרות לשנות הסדרים כלכליים של מה מותקן ברכב.

פורסם
אלעד,ברוב המקרים שמתקינים חלק חליפי לרוב מחליפים אותו בתדירות גבוהה יותר.

ומי כמוני בתור עובד קופל, אני מתחייב לך שתקלה חוזרת לא נבדקת בקלות ראש וזה עובר לגורמים הרלוונטיים מהר מאוד.

לגבי צמיגים, ספק חיצוני שעובד עם אלבר ,שלמה,אלדן וכן הלאה.

אלעד,ולאחר שמזג לך מעט מים למערכת הקירור? האם נגרם נזק כלשהוא לך בתור לקוח ליסינג? הרכב התחמם שוב? נגרר?

שוב,לא בתור לקוח פוטנציאלי עתידי של הרכב - אלא באותו רגע בתור לקוח שמקבל שרות.

וזאת בדיוק הסיבה מדוע לעולם לא ארכוש רכב עם עבר ליסינג!

הגישה שזו לא הבעיה שלנו (חברת הליסינג) כי אנו מחזיקים רכב רק שלוש שנים ומעיפים אותו לאחר מכן במחירי ריצפה...

פורסם

צלחות,רפידות,צינורות בלם, מגבר בלם,כל אלו מקוריים בלבד.

יפה מאד. מנסיוני בשתי חברות ליסינג (אחרות), זה לא היה המצב.

מזל שאני לא בחברת הליסינג שלכם... בטח גם הרפידות שאתם שמים הם סיניות שנגמרות תוך שבוע...

זה בדיוק מה שאני ראיתי בחברות ליסינג אחרות. אם בשלמה שמים רפידות מקוריות, אז לפחות בנושא זה הם מעל הממוצע, ולכן אני במקומך לא הייתי ממהר כל כך לברוח מהם, או לפחות לא מסיבה זו.

לגבי הצמיגים - גם לי זה מפריע, ונראה לי שבפעם הבאה גם אני אנסה לארגן הסדר כזה שאוסיף קצת כסף ואקבל צמיג קצת יותר טוב.

דני

פורסם
בשלמה סיקסט לא משתמשים בדיסקים ורפידות מקוריים, ואני כותב מניסיון.

אין דבר כזה בשלמה סיקסט,אצלי בצי לצורך העניין רפידות וצלחות מקוריות.

ישנם צייפ גם שהמסנן מזגן בהם הוא מקורי,הכל עניין של איזה הסדר קיים בין שלמה לאותו ספק- כך שלהכליל זה לא נכון.

• תוכן חדש...