Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטונר לסמסונג לייזר שלי נגמר.

הסיני התחליפי עולה 100 ש"ח, הממוחזר שזה טונר מקורי משומש ממולא בארץ עולה 213 ש"ח לתוצרת קוריאה-ישראל

והפטריק קים המקורי ממריא ל סכום של 300-400 ש"ח.

פורסם

לכמה דפים מתחייב כל יצרן?

אין לי נסיון עם טונרים חלופיים - הבראדר של בני צורכת מיכל טונר לשנה וחצי, ודומני שהטונרים זזהים לאלה של סמסונג (כמובן - בהתאם לדגם המדפסת).

מצד שני התאכזבתי מאוד מדיו חלופי למדפסות דיו - איכות ההדפסה היתה ירודה והמיכלים התרוקנו מהר מאוד, מה שקיזז את המחיר הזול. בסופו של דבר חזרתילדיו מקורי (HP).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מזמן התלבטתי באותה שאלה והחלטתי לנסות טונר ממוחזר שקניתי באופיס דיפו. אאל"ט הוא מיוצר ע"י "אפיק".

חברה שלי סטודנטית שמדפיסה הרבה והכל ללא בעיות ובאיכות מעולה. הטונר מותקן כבר כמה חודשים ולפי האינדיקטור לכמות הטונר יש עוד כ-7/8 מיכל. בהחלט אקנה שוב טונר ממוחזר. אגב, המדפסת היא סמסונג Samsung ML1915 שעובדת קשה ואנחנו מאד מרוצים ממנה ביחס למחירה, למרות שמגש הדפים מרגיש קצת שביר וצריך להיזהר איתו.

פורסם

אצלנו בעבודה יש אך ורק מדפסות לייזר ומזמינים רק טונרים חליפיים.

כל שבוע בממוצע גומרים על 7-13 קרטונים שלמים של קופיקל,דפים לבנים :) תמיד הכל מודפס יפה ואף אחד לא מתלונן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא מבין את מחירי הטונרים... לפי מחירי המדפסות, טונרים אמורים לעשות חבילה של 10 ב3 שקלים...

ב400 שקל אני משכיר תאילנדי שיצייר לי את כל מה שאני רוצה להדפיס :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זו בדיוק הנקודה.

מדפסות נמכרות ללא רווח (או עם רווח מינימלי, ואילי אף במחיר הפסד), ואת הכסף הגדול עושים ממכירת טונירים, שעולים כמו המדפסת עצמה.

לגבי טונרים תחליפיים - ברוב המקרים איכות ההדפסה נמוכה יותר בהשוואה לטונר מקורי, אך לקוח רגיל ולא ביקורתי מידי לא מרגיש את ההבדל.

טונר מקורי ב 99.9% מהמקרים מדפיס את כמות הדפים המוצהרת, לא מלכלכך, ולא נשפך בתוך המדפסת.

בחליפיים/ממוחזרים יש ויש. חלק מוסיים מהם מתחילים ללכלך/להדפיס חלש/נשברים/נפתחים/נשפכים/גלגלי שיניים נתקעים לפני הזמן.

ללא ספק, לחברה שקונה כמויות - תחליפי יוצא הרבה יותר משתלם, והמחיר הנמוך (בהרבה) מאפשר לספוג אחוז מסויים של תקלות.

ללקוח פרטי, שלא מחפש איכות גבוהה מאוד (כלומר מילוי יפה, גווני אפור ברורים וכו'), גם כן תחליפי יותר משתלם.

רק צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי כלשהו, שהוא ישפך לך בתוך המדפסת ו/או יחזיק פחות ממה שאמור להחזיר המקורי.

זה לא אומר בהכרח שאבקת טנר בתוך המחסנית תיגמר לפני הזמן, אלא פשוט איכות ההדפסה תרד לאחר נניח 2000 הדפסות, במקום 3000.

אם במדפסת תוף ההדפסה נפרד ממחסנית הטונר - בשימוש בטונר תחליפי אורך חיים של התוף מתקצר.

בכל אופן אלי הביתה שום טונר תחליפי לא נכנס.

פורסם

למשתמש הביתי אין הרבה הבדל באיכות הטונרים.

הממוחזר בארץ, ישנם חלק ברמה גבוהה מאוד ויש שברמה פחות גבוהה.

מה שאני הייתי עושה כשהיה לי לייזר, הייתי מדפיס דף כולו שחור ואז רואה בדיוק אם יש פגמים בהדפסה. אם הדף כולו שחור משחור, שחור חלק ויפה, אין שום סיבה לשלם כפול. אם יש פגמים רציניים בהדפסה, הדפסה לא מלאה, לא חלקה, לא שחור מספיק, מחזיר מיד את הטונר ולוקח אחר.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

בדיקה עם דף שחור לא מספיק טובה, כי השחור יכול להיות חזק מידי (יותר מידי טונר). בנוסף היא לא בודקת חוסר רקע בהדפסה של דף רגיל ולא בודקת את גווני הבייניים.

דף שחור אחד מבזבז כמות טונר ששווה ל 20-30 הדפסות רגילות, והם גם "אוהבים" להידבק ולהתקע בתנור של המדפסת.

אם כבר, קיימים דפי בדיקה יעודיים של יצרני המדפסות, בדיוק למטרות אלו.

פורסם

אתה לא ציינת כמה נק' חשובות: השימוש ביתי ? הרבה צבעוני ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זאת לייזר שחור לבן, שו ...צבעוני ? לא משלם יותר שקל לנוכלי הצבעים, כל הצבעוניות זה קנוניה אחת גדולה.

שימוש ביתי מתון.

פורסם

מטי פרינטרחוב המסגר בתל אביב, משלוחים בתשלום זרום.

אני לקוח כבר שנתיים, הבעלים איש מקצועי והגון

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תחליפי (רצוי תואם) יספק את המבוקש.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הפטריק קים המקורי ממריא ל סכום של 300-400 ש"ח.

תגיד, בן כמה אתה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אל דאגה, גם אני לא פנוי. לבי שייך לאשתי וגופי שייך לשמר.

עדיין, ההיכרות עם פטריק קים משעשעת אותי, זה חומר לקשישים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...