Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב עד 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג חדש בן 17 מעוניין לקנות רכב חדש, התקציב הוא עד 150 אלף ש"ח.

מחפש אוטו בטוח עם צריכת דלק סבירה, שיהיה אוטו מאובזר וכמובן בגלל היותו נהג חדש אוטו חזק שיאיץ מהר וכו...

האוטו לא יישאר אצל הבחור מעל לשנתיים.

יש התבלטות בין היונדאי ולוסטר, אאודי A3 החדשה ומחפשים עוד דגמים וטיפים מאנשים שמבינים.

תודה לכל העוזרים למנהם :)

פורסם

מחפש אוטו בטוח עם צריכת דלק סבירה, שיהיה אוטו מאובזר וכמובן בגלל היותו נהג חדש אוטו חזק שיאיץ מהר וכו...

יש התבלטות בין היונדאי ולוסטר, אאודי A3 החדשה ומחפשים עוד דגמים וטיפים מאנשים שמבינים.

גיר ידני/אוטומטי?

A3 חדשה ב-150K? אולי ה-1.6 שזה ממש לא רכב המאיץ מהר.

מחפשים רכב מהניילון או משומש גם בא בחשבון?

פורסם

נהג חדש בן 17 שמחפש אוטו חזק שיאיץ מהר. נשמע רע. אולי כדאי שקודם ילמד לנהוג ואחרי זה יתחיל לתת גזים?!

פורסם

גם לדעתי לא מומלץ לשים בידיים של נהג חדש רכב חזק מדי, אבל במידה ותחליט בכל זאת אולי יעניין אותך, אני מוכר את המיטו תלתן ירוק שלי.

עונה על כל הצרכים של אבזור, כח וייחודיות שצעירים מחפשים...

כל הפרטים כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=420031

אבל שוב, כמו שאמרתי לכמה הורים שהתקשרו לגבי הרכב בשביל הילדים שלהם, אולי עדיף לשקול רכב פשוט יותר לנהג חדש...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
גיר ידני/אוטומטי?

A3 חדשה ב-150K? אולי ה-1.6 שזה ממש לא רכב המאיץ מהר.

מחפשים רכב מהניילון או משומש גם בא בחשבון?

אוטומט, רכב חדש...

לכל מי שכותב שלא מתאים רכבים כאלה לנהג חדש, אני מסכים אך אלו הם הדרישות.

הילד רוצה רכב טוב, ויש אפשרות..

בעיקרון הוא רוצה את האבזור שיש בוולוסטר, כלומר בקרת שיוט, גג פנורמי וכד'.....

אשמח לעזרה בנושא ולתשובות ופיתרונות :).

תודה רבה.

פורסם
בתור בעלים של פולו GTI, אני בטוח שהייתי נהנה ממנה הרבה יותר בגיל 17 אבל אין ספק שמדובר בכלי מוות בגילאים כאלה.

שמע אני מודע לסיפור, ואני ממש ממש מקווה שהוא לא יעשה את השטויות האלה, אבל כולם יודעים שבגיל הזה לא משנה מי אתה אתה תעשה את השטויות האלה.

בכל זאת אני מבקש חוות דעת ועזרה, הפולו GTI לפי דעתי היא המתחרה העיקרי של היונדאי, זאת תיהיה בחירה של עיצוב ואבזור לבין ביצועים (GTI), הקטע שהפולו ממש ממש חזקה ובתכלס גם אני לא יודע כמה כדאי שהוא יקבל את האוטו....

פורסם

בתור ילד בן 17 שחיפש בזמנו רכב שמאיץ מהר בסכומים זהים אני מאחל לך שתרד מהרכישה הזאת,21 שעות אחרי שנגמר לי המלווה זה נגמר בהורדת כמה גדרות.

אחרי שהרכב תוקן הוא הושבת שבוע לאחר מכן בתוך עץ.

ואני יכול לספר לך על עוד המון סיפורים באותה המתכונת,עברו אמנם 6 שנים מאז ותרבות הנהיגה שלי השתנתה פלאים אבל זה מרגיש כאילו הייתי שם לפני שנה שנתיים.

כמו כן חברים שלי גם קיבלו רכבים בסכומי כסף לא מבוטלים ורוב הרכבים הסתיימו בהשבתה/נזקים ונמכרו המון מתחת למחירון.

אם בכל מקרה כל מה שאמרתי וכל מה שהאחרים אומרים לא בא בחשבון אז לפי דעתי שירוקו 1.4 160 כ"ס בת שנה תהיה האופציה האיכותית ביותר.

התמורה הטובה ביותר לכסף לפי דעתי.

אלא אם אתה רוצה רכב עם יותר סוסים אתה יכול להביא לאון קופרה בת שנה,גולף GTI,אלפא ג'ולייטה אולי תוכל למצוא את הגרסה החזקה,אמנם אני לא בטוח שזה ייכנס לתקציב.

תלוי גם מה העלויות האחזקה שאתה מוכן להוציא,המון תלוי בכל אופן,תפרט יותר ויעזרו לך הרבה יותר.

מה שאני כן יכול להוסיף זה משהו כזה,בת'כלס הוא יכול לעשות את אותם השטויות גם עם רכב בן 15 שנים אבל כשיש לך רכב יותר פוזה אתה פשוט לא עומד בפיתוי של נסיעה רגועה,ובמיוחד כשיש לך עוד כמה סוסים בכיס(כמובן מתייחס לאיזור גיל 17 וטיפה צפונה).

פורסם
בתור ילד בן 17 שחיפש בזמנו רכב שמאיץ מהר בסכומים זהים אני מאחל לך שתרד מהרכישה הזאת,21 שעות אחרי שנגמר לי המלווה זה נגמר בהורדת כמה גדרות.

אחרי שהרכב תוקן הוא הושבת שבוע לאחר מכן בתוך עץ.

ואני יכול לספר לך על עוד המון סיפורים באותה המתכונת,עברו אמנם 6 שנים מאז ותרבות הנהיגה שלי השתנתה פלאים אבל זה מרגיש כאילו הייתי שם לפני שנה שנתיים.

כמו כן חברים שלי גם קיבלו רכבים בסכומי כסף לא מבוטלים ורוב הרכבים הסתיימו בהשבתה/נזקים ונמכרו המון מתחת למחירון.

אם בכל מקרה כל מה שאמרתי וכל מה שהאחרים אומרים לא בא בחשבון אז לפי דעתי שירוקו 1.4 160 כ"ס בת שנה תהיה האופציה האיכותית ביותר.

התמורה הטובה ביותר לכסף לפי דעתי.

אלא אם אתה רוצה רכב עם יותר סוסים אתה יכול להביא לאון קופרה בת שנה,גולף GTI,אלפא ג'ולייטה אולי תוכל למצוא את הגרסה החזקה,אמנם אני לא בטוח שזה ייכנס לתקציב.

תלוי גם מה העלויות האחזקה שאתה מוכן להוציא,המון תלוי בכל אופן,תפרט יותר ויעזרו לך הרבה יותר.

מה שאני כן יכול להוסיף זה משהו כזה,בת'כלס הוא יכול לעשות את אותם השטויות גם עם רכב בן 15 שנים אבל כשיש לך רכב יותר פוזה אתה פשוט לא עומד בפיתוי של נסיעה רגועה,ובמיוחד כשיש לך עוד כמה סוסים בכיס(כמובן מתייחס לאיזור גיל 17 וטיפה צפונה).

לאון קופרה לנהג חדש:shock:

אל תכניס לו רעיונות לראש. ועוד באותה הודעה אתה מבקר את הרצון שלו לרכוש רכב כזה.

האמת שלי אף אחד לא הסכים למכור קופרה בת שנה ב-150K.

הכי נמוך שהצלחתי להגיע זה 158K (אחת אדומה שמפורסמת ביד 2 מאזור הצפון) והרכב נראה לי לא שמור בעליל.

פורסם

לך על רכב ידני! זה יחדד לך את המיומנות ואת כשירות הנהיגה. וולוסטר ידנית רכב מצויין, בהחלט לא מדובר במטוס אבל הרכב נוסע מהר מאובזר ומעוצב!

פורסם

פותח השרשור,

עיצה מספר אחת: תוריד את הבחור מרכב רב ביצועים ופוזה אם אתה חפץ בהמצאותו לידך בריא ושלם לאורך זמן.

עיצה מספר שתיים: אם הוא מתעקש, שייקח את הרכב של מאור שהגיב למעלה. זה הרכב הכי ספורטיבי, מאובזר ומיוחד שהוא יכול למצוא היום בתקציב, וגם זה רק בגלל שהמוכר לא שפוי בדעתו :-P

מבלי לחרב למאור את המכירה, אני ממליץ על עיצה מספר אחת.

רק לי אני מזכיר את מיקי גבע שעושה את מאיר שטרית?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כי ממש עדיף לנהג חדש (או כל נהג בכלל) לעשות תאונה על DL ישנה ולא בטיחותית בעליל מרכב חדש ובטיחותי, נכון? איזה שטויות.

הייתי קונה לו ולוסטר או משהו דומה בסגנון (מגאן קופה, הונדה CRZ, למרות שההונדה ידנית). לא משהו גודש עם 150-180 סוסים, זה באמת מתכון לאסון (מילא היה לו ותק נהיגה קצת, אבל אין לו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...