Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהמתדלק סופג את החוסרים זה לא בדיוק חוקי. אבל זה במישור שבין המתדלק למעסיק שלו, לא בין הלקוח למתדלק או מישהו אחר.

כמו בשרשור שהיה לא מזמן עם UMI, הקאטצ' הוא הגישה. ברגע שהאחראית התנהגה כמו שהתנהגה, התחנה איבדה כל לגיטימציה לשת"פ.

חוץ מזה - הרבה מדברים פה על מעמדם הנמוך של המתדלקים ושוכחים שהמתלוננים הם אלה שבאו לתדלק ב-100 או 50 ש"ח, לא בדיוק אוליגרכים בעצמם. אני בספק אם הם חייבים להתחשב במקרה הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פה יכול להיות שאני טועה ,אב אני מאמין שאני לא טועה:

זה לא חוקי לקחת למתדלק את המשכורת בגלל טעויות כמו שאסור לקחת ממלצר את הכסף שלו אם הוא שבר צלחת

או משהו כזה.

אבל אין מה לעשות באמת חבל שזה קורה. אני לא מצדיק את זה שצריך לקחת להם את הכסף בגלל טעות אנושית אבל אין מה לעשות

למרות שזה כואב.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

תדלוק עצמי זה הפתרון הכי טוב!

אני אף פעם לא נותן למתדלקים לגעת לי ברכב,

פעם אחת שכחו לי את המכסה דלק פתוח והכי גרוע,

שאתה אומר להם 'פול טנק' וזה עוצר על לדוגמא 320 שקל הם מחליטים לבד לעגל את זה ל350.

ולא פעם ולא פעמים רבתי עם מתדלקים על זה ומאז אני מתדלק לבד כמה ואיך שאני רוצה.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
שהמתלוננים הם אלה שבאו לתדלק ב-100 או 50 ש"ח, לא בדיוק אוליגרכים בעצמם. אני בספק אם הם חייבים להתחשב במקרה הזה.

קצת, פרופורציה, בבקשה.

(הפסיקים בשביל אפקט הדרמה הנוסף)

50שח בין מה שרצית למה שקיבלת? היום זה קונה 6.25ל' של דלק, נגיד ואתה מאוד אקולוגי ונוסע על פריוס - זה שווה ל 137.5קמ. נעגל למעלה ל140.

נסוע ממוצעת ארצית לשנה עומדת על 10K, כלומר 27.39קמ ליום. כלומר בערך בעוד 5 ימים בכל מקרה תצטרכו לתדלק 50שח.

ה5 ימים האלה באמת ישנו משהו למישהו?

אני חוזר על עצמי שוב ושוב בגלל שאף אחד פה, בינינו, לא נוסע על השקל האחרון שלו. (ומי שכן לא צריך להחזיק רכב, עם כל הכבוד) אז תשימו את האגו בצד ותשלמו, לא צריך לתפוס טרמפ על "אבל לא ביקשתי" כי הבנאדם היחיד שאתם פוגעים בו אישית הוא המתדלק.

את הדלק אתם בכל מקרה תשמישו - הוא לעומת זאת מפסיד את היומית שלו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמובן שאם יש את הכסף בכיס, ולא צריכים אותו באותו רגע, אז למה לעשות דווקא למתדלק?

אבל, במצב של פותח השרשור? רק לחזור לשם זה יותר מה20 שקל האלה, זאת אומרת שזה כבר פוגע בכיס שלו

פורסם

הפרופורציות צריכות להיות במידה שתפסיק את המנטרה של המסכנות. ייתכן שצריך להפוך עולמות בשביל שיפסיקו לעשוק את המתדלקים - אבל בשום פנים ואופן לא על חשבון לקוחותיהם. לקוח לא קונה דלק מהמתדלק, אלא מהחברה. נאה דורש, נאה מקיים. אתה לא יכול לדרוש מחוייבות והתחשבות רק מצד אחד של העסקה.

מדוע אתה טוען שיש להתחשב במתדלק המסכן שכן הוא עובד בחרא עבודה (ואין בכך ספק, אגב) ואין להתחשב במסכן שמתדלק ב-50 ש"ח כי הוא כלל לא צריך להחזיק אוטו? האבחנה פסולה מעיקרה. יציאה מתוך הנחה שהלקוח במצב טוב יותר כלכלית מהמתדלק פשוט לא נכונה ומכלילה. מי שיש לו כסף (לא מיליונים, פשוט הכנסה סבירה) לרוב יתדלק פול טנק ובאשראי. מי שמתדלק בסכום קצוב לרוב עושה זאת בכסף מאד מוקצב או אף בכסף של מישהו אחר לבקשתו. תחשוב גם על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפתרון הוא שימוש בכרטיס אשראי בלבד. אתה משלם על מה שאתה צורך, לא פחות ולא יותר. מילאת יותר ממה שתכננת? אין בעיה, התדלוק הבא ידחה בכמה ימים. החיוב היה ממילא באותו תאריך.

במזומן אני מתדלק רק בחו"ל (ובכלל - השימושים היחידים שאני עושה במזומן הם לשלם לעוזרת ובשוק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך אני אוהב את הדברים האלה, פשוט מחכה שזה יקרה לי באיזה שהוא מקום :-D

באותו רגע הייתי אומר לבנאדם " תוך 5 דק' אם אתה לא מצליח לשאוב את הדלק תחפש מטאטא כי האבק זה מה שישאר לך פה ממני "

פשוט חוצפה!

את האמת זה קרה לי בתחנת דלק היובל בחולון אם מישהו מכיר מילאו לי מיכל מלא כאשר ביקשתי למלא ב150 ש"ח בלבד.

לאחר שהמנהל של התחנת דלק הגיע ואמר לי שזה טעות של המתדלק ואני צריך לשלם או בכרטיס אשראי או במזומן או פעם הבאה

שאבוא לתדלק בתחנת דלק הזו וראה את הצורה שהגבתי לו " או שאתה זז מהאוטו או שהאוטו יזיז אותך " ופשוט אמר למתדלק שזה

ירד מהשכורת שלו המשכתי לדרכי והוא לדרכו.

אנשים צריכים לדעת לבוא בגישה נכונה ולא בגישה עקומה.

פורסם

יש ציטוט שדאגתי לשמור של "רב הפורום- חן פרחי" לפני מספר שנים:

" לפני כמה שנים עשינו ישיבת צוות, ובה הגענו למסקנה שמהחיים האלו לא נצא לא בחיים ולא עשירים גדולים, ולכן אני מעדיף חיוך של חבר טוב שיצא מרוצה, מעוד 50 או 100 ש"ח, שבאמת לא ממש ישנו לנו את החיים.."

אמנם המתדלק אינו חבר של אף אחד, אבל הכוונה מובנת במשפט הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

NINJMNKY המתדלקים לא כאלו מסכנים, אני בעצמי עבדתי 4 חודש בתחנת דלק לפני הגיוס לצבא, ועד היום זאת הייתה אחד העבודות הכי כייפית שהיתה לי עד היום, הייתי עושה 210 ש"ח יומי בבמוצע, שזה המון כסף בזמנו(הייתי יודע איך להוציא טיפים מאנשים)

כאשר עשיתי את הפאדיחה הראשונה שלי בספירת המזומנים, שילמתי מכיסי, פעם אחד תדלקתי למישהו בטעות בדיוק כמו בסיפור שלי אבל אני הייתי בצד של המתדלק, אתה יודע מה עשיתי? אמרתי לבן אדם זאת הטעות שלי כנס לאוטו וסע אני ישלם על זה, לא ישר המצאתי סיפורים ללקוח שהוא האשם, למדתי את הלקח שלי מאז לפני כל תדלוק בדקתי ב-7 עיניים שאני לא עושה טעות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תדלק לבד הכי בטוח לכולם!

תמיד אני מתדלק לבד ומבקש קבלה בסוף וככה ראש שקט

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שירות עצמי תמיד, אבל תדלוק בטן לעולם לא!

נדלקה מנורה בלוח שעונים של CHECK ENGINE אחרי 3/4 מיכל. :/

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

למה לא התלוננת על המנהל להנהלה של טן?

עדיין לא מאוחר. תכתוב להם באתר ותשאיר את הפרטים שלך. יש סיכוי גדול שהם יחזרו אליך ואולי אפילו יפצו אותך.

פורסם

הדיון מיותר לחלוטין. הדלק נשאר במיכל ולא בורח לשום מקום.... מי שלא יכול לשלם על מיכל דלק מלא אז שלא יחזיק רכב. נכון - המתדלק טעה, אך הדלק נשאר במיכל וייעשה בו שימוש על ידי בעל הרכב.

פורסם

אני לא מבין את האנשים שאומרים ש"הדלק נשאר במיכל מה זה כבר משנה."

הבן אדם בא עם שטר של 100 רוצה לתדלק רק ב100 שקל לא שקל יותר ותדלקו לו ביותר זה בעיה של המתדלק,

מה זה קשור שהדלק נשאר במיכל הוא לא רוצה לתדלק יותר מ100 שקל, ככה גם אני עושה וגם עוד הרבה שאני מכיר

באים פעם בשבוע פעם בשבוע וחצי מתדלקים ב100~150 שקל במזומן..

מה הבעיה עם זה?

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

• תוכן חדש...