Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה מקללים אותם, צופרים להם, ומתיחסים אליהם כמו אל עבדים.

(אתה יכל לקרא תגובות בשרשור הזה ובשרשורים נוספים על יחס הנהג הישראלי

לעובדי תחנת הדלק).

ל'

בתור מי שניהלה תחנה, איך זה היה אצלך אם הלקוח היה מבקש לתדלק בסכום מסויים והמתדלק היה ממלא לו ביותר? מי היה סופג את הדלק הנוסף?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, כי הכסף הולך לכיס של המתדלק הטייקון. איזה שטויות!

כמו שהכסף ממכירת שמן ומים לא הולך למתדלק ובכל זאת הם מנסים לדחוף, אותו הרעיון גם לגבי הדלק.

הוראה מהבוס שמציב יעדים.

המתדלק אף פעם לא יעשה דברים כאלה סתם, אבל למתדלק הזה יש בוס שאומר לו מה לעשות וכשזאת עבודה מועדפת שרוצים לסיים מהר, אז אוכלים שם את החרא בפעם אחת ולא עוברים לעבודה אחרת בגלל שהבוס צועק עליך לדחוף לאנשים שמן מנוע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפיתרון הוא שמי לא מצליח להסתדר עם העבודה הזאת שלא יעבוד בה, יש אלפי מתדלקים שעובדים כל יום ולא עושים אפילו טעות אחד.

אני מכירה מעט את תחום הדלק, עבדתי בתחום במשך כ 7 שנים.

בתקופה הזו ראיתי את היחס הכי מזלזל כלפי בני אדם שמעניקים שירות,

קללות, גידופים, ולפעמים גם ניסיון לאלימות.

אני לא אומר לך שכל העובדים היו טלית שכולה תכלת, ומי שלא היה עומד בקריטריונים פוטר.

אבל לא אחת נתקלתי בלקוחות שהגיעו כדי ליצור סנסציה,

רגעי השיא היו שלקוח מבוגר קרא לעבר העובדת שלי "זונה",

וכל שהיא אמרה לו "אדוני אני כבר מתפנה אליך רק אסיים לתת שירות לאדון שלפניך",

הראתי לו את הדלת ואת היציאה מתחנת הדלק ובקשתי ממנו שלא ישוב לכאן.

ויש עוד ועוד דוגמאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמו שהכסף ממכירת שמן ומים לא הולך למתדלק ובכל זאת הם מנסים לדחוף, אותו הרעיון גם לגבי הדלק.

הוראה מהבוס שמציב יעדים.

המתדלק אף פעם לא יעשה דברים כאלה סתם, אבל למתדלק הזה יש בוס שאומר לו מה לעשות וכשזאת עבודה מועדפת שרוצים לסיים מהר, אז אוכלים שם את החרא בפעם אחת ולא עוברים לעבודה אחרת בגלל שהבוס צועק עליך לדחוף לאנשים שמן מנוע.

גם הבוס של המתדלק לא מרוויח יותר מדברים כאלה. בכלל, דלק זה לא מוצר שצריך לשווק.

emotion of motion

פורסם

יש לא מעט מקרים בהם לא כל כך טריוויאלי לשלם את תוספת הדלק שאף אחד לא ביקש.

למשל:

1. רכב חילופי בליסינג, שאין לי שום רצון למלא בו יותר דלק ממה שהיה כשקיבלתי אותו.

2. למעשה כל מצב שאדם נוסע ברכב שהוא לא שלו, הוא לא ישתמש בדלק הנוסף.

3. יש לא מעט שהם חיילים/סטודנטים/לפני גיוס, שלפעמים אפילו לווים את הרכב של ההורים, וכל משכורתם מסתכמת במשכורת הצבאית - או שהם סתם תפרנים. תשלום 150 שקלים נוספים על הדלק בדרך לבילוי יכולה לחסל את כל התקציב לבילוי.

אישית, למרות הליסינג אני אף פעם לא מחכה שיבוא המתדלק לתדלק את רכבי. גם בתחנות בהן אין אף אחד, ב-99 אחוז מהמקרים עד שמישהו בכלל מסתכל לכיוון שלי כבר התחלתי לתדלק.

פורסם

צריך להבדיל מכמה מקרים.

כאשר הטעות היא של המתדלק, ש"שכח" או "שמע מלא" ולא הגביל את הסכום, לבין שהוא כן עשה את זה והמשאבה המשיכה.

במקרה הראשון, זאת אכן טעות של המתדלק ואפשר להפעיל שיקול דעת.

אם אתה היחיד בתחנה, בלי לחץ, אין שום סיבה שבעולם שיקרה דבר כזה וזה מראה על יחס מזלזל של המתדלק אלי, או לעבודה שלו ואני בהחלט אדרוש שהטעות תיהיה על כיסו.

במקרה השני יש מנהל תחנה בשביל זה ואני לא אבוא למתדלק בטענות.

זה או שהם מנסים לעשות עלי כסף או שהמשאבה לא תקינה ובכל מקרה זה לא בעיה שלי או של המתדלק.

כאן נכנסת הגישה של המנהל.

אם הוא לוקח את האשמה עליהם ומפצה את הלקוח בדרך כלשהי(לאו דווקא החזר כספי), הייתי מחליק את זה.

אם הייתי מקבל יחס מהמנהלת כמו של פותח השרשור הייתי מקליט אותה ומאיים לתבוע אותה כי זה שיא החוצפה במיטבה.

בכל מקרה, אני מתדלק לא משנה איפה, אך ורק בעצמי גם אם בא מתדלק אני אומר לו לא תודה אני מסתדר, שכן זה גם בטוח יותר וגם מהר יותר(אני יכול לתדלק את הרכב שלי פעמיים כולל ניגוב שמשות בזמן שרכב אחר משתמש בשירות מלא וסתם מחכה ברכב ותוקע את התור עד שהמתדלק יסיים).

המקרים היחידות שאני מגביל סכום זה כי אני יודע שיש תחנת דלק זולה יותר אבל אני לא רוצה להסתכן בהתרוקנות טוטאלית של המיכל אז אני ממלא 50 שח ואת השאר משלים בתחנה הזולה יותר - כך שלגבי הטענה שהדלק גם ככה יהיה בשימוש היא בעייתית, שכן זכותי כלקוח להגביל את הסכום מסיבות כאלה ואחרות ואני לא אמור לשלם אקסטרא מכיסי בגלל טעות.

וסתם בלי קשר, אני בעצמי מתדלק בטן ליד הבית בצומת רעננה ולפני כן תלקתי בדלק שממול.

פרט למחיר הגבוה יותר, פעמיים קרה לי בדלק שהמשאבה לא הפסיקה והדלק פשוט השפריץ החוצה ויצא שהתדלקתי איזה ליטר שתיים יותר ומאז אני לא סומך על המשאבות שלהם.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם התחנה החדשה בראשל"צ, המשאבה מאפשרת לי למלא רק ב9 ש"ח. חשבתי אולי זה רק אני או הכרטיס אשראי שלי, אבל גם הבחור שתדלק ממולי סבל מאותה בעיה.

• תוכן חדש...