Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת כל התגובות כאן בשרשור הגעתי למסקנה ואולי גם עצה לכל המתדלקים בארץ.

כדי שחלילה לא יהיו טעויות וכדי שאף אחד לא יצתרך לשלם מכספו שלו יש לי פתרון,

כל מתדלק מתדלק רכב אחד כל פעם, ולא עוזב את הנהג עד אשר הסכום מגיע למה שביקש הנהג.

גם אם זה יצור תור ארוך מכאן ועד להונלולו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכל השרשור הזה, מה שאצלי לא נתפס זה שהמתדלק משלם מכיסו הפרטי על טעות. אתם חיים באוגנדה?

יש חוק בארץ, וכולם מצייתים לו. גם בעל התחנה לא פטור ממנו.

בפעם היחידה שמעסיק דרש ממני לשלם על טעות (שנעשתה בתום לב), הסינר ירד והוא לא ראה אותי יותר. חסר עבודות בשכר מינימום?

בישראל ספר חוקים עבה, אבל בשטח אין אכיפה. אם מדובר בתחנה סבירה יחסית רוב העובדים יעדיפו להשלים את החוסר מכיסם ולהמשיך לעבוד מאשר ללכת לעבודה אחרת בשכר מינימום שרוב הסיכויים לא תהיה יותר טובה.

כל מתדלק מתדלק רכב אחד כל פעם, ולא עוזב את הנהג עד אשר הסכום מגיע למה שביקש הנהג.

ל'

העצה שלך תגרום לעובד לחטוף קללות מלקוחות מכאן ועד הודעה חדשה או לאבד את מקום עבודתו או שניהם יחד.

פורסם
ל

זה כמו להגיע למוסך, לעשות טיימינג, אתה יוצא מהמוסך, הטיימינג נקרע, אתה חוזר למוסך והוא יתחנן אליך שתשלם מהכיס שלך ראש מנוע, כי הרי במילא מתישהו אפילו בעוד 10 שנים אתה תצטרך שיפוץ ראש, אז תשלם.

זה בדיוק אותו דבר- גם פה יש טעות עבודה.

טעות בסיסית בידך. במקרה של הטיימינג מדובר ברשלנות שגרמה לך נזק. במקרה של הדלק אתה נשאר עם מוצר תקין שיהיה שימושי.

ולפותח השרשור - למרות שאני ממעט מאוד להשתמש במזומן הרי לצאת מהבית בלי שום רזרבה? מה תעשה את תתקע בדרך - איך תשלם למונית, או אפילו אוטובוס?

מזכיר לי מקרה שנתקלתי בו - חולה שהגיע לקופ"ח בלי פרוטה. כמובן שלא היה יכול להתקבל. בסופו של דבר בנו "הציל" אותו על ידי מסירת מספר כרטיס אשראי בטלפון.

להסתובב בלי שום רזרבה, ואפילו לא כרטיס אשראי\כספומט מהווה לקיחת סיכון לא סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העצה שלך תגרום לעובד לחטוף קללות מלקוחות מכאן ועד הודעה חדשה או לאבד את מקום עבודתו או שניהם יחד.

בכל מקרה מקללים אותם, צופרים להם, ומתיחסים אליהם כמו אל עבדים.

(אתה יכל לקרא תגובות בשרשור הזה ובשרשורים נוספים על יחס הנהג הישראלי

לעובדי תחנת הדלק).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק, וזו הסיבה שרוב הזמן תקבלו גישה קצת אגרסיבית ממתדלק\מנהל תחנה שקלט שקיבלתם עודף דלק.

במילא תתייחסו אליו כמו גוש קקה מהלך, תספרו לו שרק טמבלים עם משכורת מינימום עושים טעויות כאלו ואתם קדושים מעונים ושעוד רגע תזיזו אותו עם הרכב שלכם אם לא יתפנה.

מה נשאר לו להפסיד? את כל היומית שלו.

אז עדיף לנסות לגרום ללקוח לשלם ככה או ככה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שלא משנה מה הסיבה, זה פסול לבקש ממישהו לשלם על מוצר/שירות אותו הוא לא ביקש ושנמסר לו באופן שקשה מאד להחזיר והכל עקב טעות (או אף בכוונה), שלא לדבר על הטונים הגבוהים? התנצלות במקרים כאלה בד"כ תביא לפתיחת הארנק. מלים כמו "אל תזיין לי את השכל" שהוזכרו פה בשרשור, או "לא מעניין אותי איך" כמו לפותח השרשור, יגרמו לעובדי התחנה להריח אגזוז. ובצדק רב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים, אבל צריך להבין שהמתדלק נמצא בין הפטיש לסדן וצריך לגלות קצת התחשבות גם אם השיחה גלשה לטונים לא נעימים. בסופו של דבר אתה מקבל מוצר שתשתמש בו על חשבון מתדלק שמפסיד משכורת של יום.

פורסם

אני אגלה את מלוא ההתחשבות שבעולם באם יתייחסו אלי כראוי. החל ממתדלק וכלה במנכ"ל. בחיים לא כעסתי על בן אדם שהתנצל והכיר בטעותו וכך גם נהגו כלפיי וכך זה צריך להיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי, הרבה פעמים אני מתדלק ב50 שח או 70 כשאני נוסע עם חברים למקום רחוק יחסית והם משתתפים בדלק לפי כמה שנסענו (אנחנו יודעים את הצריכה של הרכבים, כל פעם מישהו אחר מוציא את האוטו).

אם הייתם מבקשים במסעדה קפה קטן והיו מביאים לכם קפה גדול שעולה יותר, לא הייתם מחליפים?

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם
כנראה זכרונותיך מתחנת דלק התערפלו במהלך שנים. גם אני עבדתי בתחנת דלק. זו הייתה העבודה הכי מגעילה שעבדתי בה אי פעם. התרוצצתי שעות כמו שד בין מכוניות רק כדי לקבל צעקות, קללות ותלונות מלקוחות. (גם לא מעט מקרי אלימות) טיפים הסתכמו ב-10 אג' פה, שקל שם. חוסרים יוצאים מכיסו של מתדלק. לחץ בלתי פוסק למכור מוצרים נחותים במחירים מופקעים. שמעתי סיפורים על מתדלקים שסיימו משמרת עם 50-60 שקל טיפים, אבל לדעתי זה קשקוש. מקרים בודדים. טיפים (זעומים) מרוויחים בתחנות דלק מאוד עמוסות ושם זה כבר רמת אחרת לגמרי של גיהנום. עבודה יחסית סבירה יש בתחנות דלק פחות עמוסות, אבל מצד שני אין טיפים.

אני רוצה לראות אותך מקפיד לבדוק ב-7 עיניים כשיש לך שיירה של עשר מכוניות, נהגים צועקים "אבל מה זה השירות הזה?! כמה זמן צריך לחכות?!" וצופרים באוזן. (כדי שלא תשכח שהם מחכים, חלילה) טעויות קרו ויקרו. כולנו בני אדם. תחנות דלק צריכות לספוג טעויות במקום גלגל את ההפסדים על העובדים שנאלצים להשלים חוסרים מהמשכורת הזעומה שהם מרוויחים ביזע רב. אני מבין לגמרי מתדלקים שמתווכחים עם לקוחות. אין להם מה להפסיד.

אתה יודע מה ההבדל היני לבינך? שאני אוהב את סוג העבודות שאנשים אחרים היו נלחצים בהן, להתרוצץ בין המכוניות ולעשות 3 דברים בו זמנית גם כן מאוד אהבתי, הייתי מאתגר את עצמי לפעמים לראות עם כמה אני באמת יכול להתמודד, כנראה אני יודע איך להסתדר בסביבה מלחיצה, 50-60 שקל טיפים במשמרת זה ממש לא שטויות, אני אישית קיבלתי פעם אחד טיפ של 50 שקל

חוץ מזה יש תחנות דלק ששם יש שנים על גבי שנים את אותם המתדלקים הקבועים, כנראה שהעבודה לא כזאת גרועה, כנראה לך יצא מזה ניסיון רע, ונכון העבודה הזאת לא מתאימה לכל אחד.

ל'

הפיתרון הוא שמי לא מצליח להסתדר עם העבודה הזאת שלא יעבוד בה, יש אלפי מתדלקים שעובדים כל יום ולא עושים אפילו טעות אחד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ברב תחנות הדלק אי אפשר לתדלק בשירות עצמי עם מזומן.

קיזזת לו מה-20 ש"ח את עלות הנסיעה שלך עד תלפיות [משהו כמו 22 ש"ח, כולל בלאי לרכב, עמידה בפקקים עם מזגן וכדו']? :evil:

כי לכאורה זו אשמתם, המתדלק היה צריך להגביל סכום לפני תחילת התדלוק.

בכל תחנת דלק אפשר לתדלק בשירות עצמי גם במזומן

פורסם
אני מקווה שאתה מבין שלא משנה מה הסיבה, זה פסול לבקש ממישהו לשלם על מוצר/שירות אותו הוא לא ביקש ושנמסר לו באופן שקשה מאד להחזיר והכל עקב טעות (או אף בכוונה), שלא לדבר על הטונים הגבוהים? התנצלות במקרים כאלה בד"כ תביא לפתיחת הארנק. מלים כמו "אל תזיין לי את השכל" שהוזכרו פה בשרשור, או "לא מעניין אותי איך" כמו לפותח השרשור, יגרמו לעובדי התחנה להריח אגזוז. ובצדק רב.

נכון, זה פסול אך מצד שני דלק הוא מוצר שאתה בכל מקרה תשתמש בו ולא בגלל ש"דחפו" לך אותו. לכן אני לא רואה סיבה למה התחנה (וליתר דיוק המתדלק, מסכן או לא) צריכה לשלם על זה.

באותה מידה יכול לבוא "חכם" לבקש מלא ואח"כ לצעוק על כל התחנה שהוא ביקש מאה ולא מלא ואין לא כסף לשלם.

תאר לך שיש לך תחנה קבועה, זולה ובעלת דלק איכותי שבה קורה לך מקרה שכזה. באמת לא תשלם?

בנוגע לעניין הגישה, מסכים לחלוטין.

מסכים עם הבחור מעליי, הרבה פעמים אני מתדלק ב50 שח או 70 כשאני נוסע עם חברים למקום רחוק יחסית והם משתתפים בדלק לפי כמה שנסענו (אנחנו יודעים את הצריכה של הרכבים, כל פעם מישהו אחר מוציא את האוטו).

אם הייתם מבקשים במסעדה קפה קטן והיו מביאים לכם קפה גדול שעולה יותר, לא הייתם מחליפים?

אין מקום להשוות בין קפה לדלק. גם אם קיבלת יותר דלק, הוא לא נעלם לשום מקום אלא נשמר במיכל הדלק של רכבך. את הקפה אתה תצטרך לשתות במקום.

חוץ מזה, יותר זה בעצם פחות (כי זה פוגע בטעם). לצערי בארץ לא יודעים להכין קפה. רק לפני כמה ימים הזמנתי אספרסו קצר, קיבלתי אספרסו ארוך, ביקשתי להחליף. העובדת שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תשפוך קצת...:roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני רוצה לדעת מה עושה לקוח שמגיע לתדלק ב100 או 200 שקלים , המשכורת שלו נכנסת רק עוד חצי חודש , ואין לו כסף , ותדלקו לו ב400 שקלים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לדעתי הדעה של "אז תדלקו לך ב100 שקל יותר ממה שהיית צריך, הדלק במילא נשאר במיכל" זו גישה מאוד בעייתית..

אז פעם הבאה שתלכו למוסך לבדוק נורה שנדלקה, על הדרך המוסכניק יגיד לכם "הכל בסדר.. אבל אה כן, החלפתי לכם גם רדיאטור על הדרך" הרי הרדיאטור לא בורח, ובמילא עוד חודשיים הייתם צריכים להחליף את הרדיאטור, אז מה הבעייה?

לא משנה באיזה סוג של עסק, הלקוח הגיע במטרה לקנות משהו ספציפי, ואין זו זכותו של נותן השירות לחייב אותו במשהו שהוא לא ביקש ורצה.

ואם נכנסים לנושא של מי יצטרך לשלם על הטעות הזאת, הנה כתבה מynet בנושא. בשורה התחתונה - זה לא חוקי לחייב את העובד.

(לצערי אני לא יכול עדיין לפרסם לינקים, אז חפשו בגוגל "חסר כסף בקופה? שהעובד ישלם" וכנסו לקישור הראשון).

פורסם
לדעתי הדעה של "אז תדלקו לך ב100 שקל יותר ממה שהיית צריך, הדלק במילא נשאר במיכל" זו גישה מאוד בעייתית..

אז פעם הבאה שתלכו למוסך לבדוק נורה שנדלקה, על הדרך המוסכניק יגיד לכם "הכל בסדר.. אבל אה כן, החלפתי לכם גם רדיאטור על הדרך" הרי הרדיאטור לא בורח, ובמילא עוד חודשיים הייתם צריכים להחליף את הרדיאטור, אז מה הבעייה?

או שכן או שלא. אתה לא יכול לדעת. לעומת זאת, אני יכול להבטיח לך שאת הדלק העודף תנצל מיד אחרי שתגמר הכמות המקורית שתכננת לתדלק.

מעבר לכך, אף אחד לא טוען שזה בסדר גמור וכי יש להתייחס לכך בשוויון נפש מוחלט, אלא שפשוט אפשר להחליק את העניין בדיוק מהסיבה שבכל אופן ננצל את הדלק שלא ביקשנו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...