Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה רעה עם תחנת דלק טן (Ten)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתם משלמים על הטעויות של המתדלק? אם הוא עשה פאדיחה, שישלם עליה ולפעם הבאה הוא ילמד לקח, ורוב הסיכויים שלא יחזור על זה שנית.

קרה לי שנכנסתי עם האופנוע לתחנת דלק בשירות עצמי ב-2 בלילה רק אני והבחור שעומד בילוו נמצאים שם, אני מצלצל לו באינטרקום ואומר לו תפעיל לי בבקשה 50 ש"ח מזומן, הוא הפעיל את המשאבה אני שמתי את האקדח באופנוע ובזמן התדלוק אני הולך לכיוון הילוו, הבאתי לו שטר של 50 ש"ח, אני מסתובב והולך בחזרה ורואה שמחיר כבר הגיע ל-100 ש"ח התחלתי לרוץ ועצרתי את המשאבה, ואני שואל אותו אחי? אמרתי לך 50 ש"ח וזה כבר מראה 100! מה נהיה? החוצפן מנסה להתחמק ולהגיד לי שאני אמרתי לו מלא, עם אמרתי מלא אז למה לקחת ממני רק שטר של 50?

בקיצר התחיל להתבכיין לי אם אני יכול לעזור ולהוסיף לו כסף, היה לי כסף אבל בכוונה לא נתתי לו, 2 בלילה! לקוח 1! איך אתה מצליח לעשות פאדיחה כזאת?

הבחור שפתח את הנושא, אם לא היה להם על המקום משאבה לשאוב לך את הדלק מהרכב שווי 20 ש"ח, היית פשוט מניע ונוסע משם, שיחפשו אותך כבר, ואם הם כן ימצאו אותך אין לך מה לדאוג, את החובה שלך עשית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי מקרה בשליחויות שהלכתי לתדלק ובמקום 95 המתדלק שם לי 98 אחרי שאמרתי לו 95 כמובן.

ההפרש לא היה בשמיים, בערך 15 שקל (קטנוע) אבל המעסיק שלי לא היה מוכן לשלם והמתדלק החזיר לי את הכסף כאילו תדלקתי ב95. (אגב זה היה דור אלון אם אני לא טועה).

פורסם

maatrixx, המקרה שלך קצת שונה, לפותח השרשור לא היה עליו כסף, ובנוסף לכל התייחסו אליו כמו אל נצלן אם לא כמו גנב, והוא עוד חזר במיוחד! כדי לשלם 20 ש"ח..., עם הפקקים של תלפיות - הנסיעה עצמה לא עלתה הרבה פחות ממה שכתבתי למעלה. הם היו צריכים אמנם לקחת פרטים, ולבקש שיכנס בפעם הבאה שהוא באיזור.

מצד שני, אתה מתאר מקרה שהבחור עשה טעות ואולי לא הודה בה לגמרי, אבל התחנן אליך שתשלם לו, וסוף כל סוף הרי קיבלת את התמורה גם אם לא רצית בה [הדלק לא מתאדה מהמיכל], כך שאם היו תובעים אותך לא בטוח שהיית יוצא נקי לגמרי. אדגיש שאני לא שופט אותך, ולא שם את עצמי במקומך, אלא מנסה לתת זוית ראיה נוספת.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

לא מצליח להבין דבר אחד (וזה מנקודת מבט של מתדלק לשעבר, שד"א אף פעם לא טעה בכמויות) מה הקטע עם לעשות למדתלק "דווקא" ולהניע ולטוס מהתחנה, וש"יחפשו אותי בסיבוב"?

למה מה, תיכננתם לנסוע בדיוק על 50 שקל דלק ואז לזרוק את האופנוע\רכב מהגשר לים? מה?

לא תשתמשו בדלק הזה? הוא יתאדה מהמיכל?

עוד בהתחשב בזה שכל טעות יוצאת מהכסף של המדתלק עצמו, כלומר טעות של כ100שח עולה לו בחצי משמרת, מה הסרט?

קיבלתם דלק, תשלמו. תגידו לבחור\ה שזה לא בסדר שמכריחים אתכם לשלם יותר ממה שציפיתם אבל בזה לגמור עניין. לא צריך לעשות רעש ולהגיע למצב ש "היה לי כסף אבל עשיתי לו בכוונה שילמד הנבלה" כאילו שהרווח מהדלק נכנס לו לכיס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הלקוח לא חייב לספוג שום טעות של המתדלק.

הרי שירות מלא משמעו שאני משלם עמלה (או מקבל שירות) בתמורה לכך שאין עליי לדאוג לטרחה הטמונה בחוב התדלוק.

לא רק שלא הייתי חוזר- אפילו הייתי מאיים לתבוע אותם על עוגמת נפש. עשו טעות- ניחא. לבקש ממך לשלם על הטעות שלהם? זו חוצפה שרק בישראל יעברו עליה בשקט!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
לא מצליח להבין דבר אחד (וזה מנקודת מבט של מתדלק לשעבר, שד"א אף פעם לא טעה בכמויות) מה הקטע עם לעשות למדתלק "דווקא" ולהניע ולטוס מהתחנה, וש"יחפשו אותי בסיבוב"?

למה מה, תיכננתם לנסוע בדיוק על 50 שקל דלק ואז לזרוק את האופנוע\רכב מהגשר לים? מה?

לא תשתמשו בדלק הזה? הוא יתאדה מהמיכל?

עוד בהתחשב בזה שכל טעות יוצאת מהכסף של המדתלק עצמו, כלומר טעות של כ100שח עולה לו בחצי משמרת, מה הסרט?

קיבלתם דלק, תשלמו. תגידו לבחור\ה שזה לא בסדר שמכריחים אתכם לשלם יותר ממה שציפיתם אבל בזה לגמור עניין. לא צריך לעשות רעש ולהגיע למצב ש "היה לי כסף אבל עשיתי לו בכוונה שילמד הנבלה" כאילו שהרווח מהדלק נכנס לו לכיס.

אבל זה העבודה שלו, אם הוא טועה בעבודה שלו הוא צריך לשלם על זה.

הפעם הוא טעה ב-20 שקל פעם הבאה הוא יטעה וימלא לך בעוד 200 שקל ולא יהיה לך את הכסף הזה.

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

אני תמיד מתדלק בטן ותמיד ברגע שעצרתי אני יוצא מהרכב ומתחיל בתהליך התשלום, כבר מכירים אותי בתחנה ולא מתקרבים אלי או לרכב שלי.

פורסם
אבל זה העבודה שלו, אם הוא טועה בעבודה שלו הוא צריך לשלם על זה.

הפעם הוא טעה ב-20 שקל פעם הבאה הוא יטעה וימלא לך בעוד 200 שקל ולא יהיה לך את הכסף הזה.

מסכים איתך בהחלט,בעצם המתדלק הוא זה שמייצג את החברה כביכול והוא זה שמפעיל את המכונות אז הוא צריך לדעת את העבודה שלו. נכון סבבה כולנו בני אדם ואנחנו טועים אבל טעית,אז אל תצפה ממני הלקוח שאני זה שישלם על הטעות שלך ושזה יהיה מובן מאליו כמו שקרה בעצם לפותח האשכול רק ביותר תוקפנות כמו שהוא ציין.

גם לי קרה סיפור דומה בתחנת 10 בכביש 4 בין צומת אבא הלל לצומת ברכיה זה היה יחסית מאוחר ב1 בלילה פעם ראשונה שאני מתדלק בתחנה הזאת בד"כ אני מתדלק בפז שלידה כמובן אני דוגל בשיטת עשה זאת בעצמך(שרות עצמי) באותו הרגע היה עלי רק 50 ש"ח במזומן וכרטיס אשראי(הודות לו ניצלתי) בכל מקרה התחנה הייתה סגורה משום מה לא היה אף איש,תדלקתי בסכום 50 ש"ח עם כרטיס האשראי,המונה מתחיל לעלות הגיע ל48 התכוננתי להוציא את הצינור אך המונה המשיך לעלות די נלחצתי הגיע ל60 וישר עצרתי וכמובן שחויבתי בכרטיס האשראי על 60 ש"ח ולא על 50 ש"ח.סיטואציה לא כל כך נעימה במיוחד שזה פעם ראשונה שבה אתה מתדלק בתחנה,כמובן מאז אותו מקרה לא התקרבתי אל התחנה וככל הנראה אני לא יתקרב לתחנות ten 10 באשר הן.

פורסם
בטן פתח תקוה לא ראיתי שיש שירות עצמי, המחיר של השירות המלא הוא כמו השירות העצמי.

אין עמדות שירות עצמי. פשוט אומרים למתדלק "לא תודה, אני מסתדר לבד" וזהו. המתדלקים שמחים על זה.

emotion of motion

פורסם

טעויות אנוש קורות, ממשיכים הלאה.

לנסות לעשות רושם על אנשים שמרוויחים שכר מינימום, לא מוסיף לכבוד של אף אחד.

נכון, רציתם למלא ב-50 ויצאתם עם 100, אז מה? לא תעשו שום שימוש בדלק הנוסף ? :)

אני מבין את הטרחה של לחזור לתחנה, אבל טעויות קורות וכולנו אנשים.

גם לי יצאו טעויות כשנהגתי להשתמש בשירות מלא, אבל האשראי תמיד הציל אותי.

בחיים לא חשבתי וגם לא אחשוב לבקש את הפער הכספי מאותו מתדלק, שרק מנסה להתפרנס בכבוד.

אגב, אולי זהו לקח להיות עירניים, כיוון שכולם פה בשרשור צריכים לברך את זה שמילאו להם בנזין ולא סולר בטעות וכן, זה גם קורה.

נ.ב

בכל מקרה, התנהגות המנהלת הייתה בזוייה. זה כבר ממש לא לעניין וכדאי להתלונן עליה.

פורסם

לדעתי זה ממש מגוחך שהתייחסו אלייך בזלזול כאילו אתה אשם ויתרה מכך, גם חזרת לתחנה כדי להחזיר להם 20 שקל.

ההתנהגות הנכונה במקרה הזה - אני ביקשתי סכום מסויים, מילאתם יותר, בעיה שלכם לכו תחפשו.

אם המנהלת בכלל מעזה לצייץ משהו בסגנון "לא אכפת לי איך, תשיג את הכסף" הייתי פשוט נשפך לה בפרצוף. זה מצב אבסורדי לדעתי.

פורסם

את העבודה המועדפת שלי עשיתי בזמנו בתחנת דלק.

אני אדם חברותי בד"כ אך בעבודה הזאת גיליתי צדדים נוספים על עצמי שלא ידעתי

שהם קיימים בכלל.

הזלזול של הלקוחות במתדלקים הוא פשוט מביש!

לא פעם נתקלתי ביחס מזלזל כלפיי וגם לשאר המתדלקים.

אז נכון, זאת לא העבודה הנוצצת בעולם אך עם כל הכבוד, גלו גם התחשבות במתדלקים שבסה"כ עושים

את עבודתם.

לגבי חוסרים למיניהם- המתדלקים משלמים את זה מכיסם, ויצא לא פעם שמתדלק/מוכר בחנות נוחות שילם את כל המשכורת

היומית שלו עקב טעות.

קחו את זה לתשומת לבכם.

• תוכן חדש...