Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא יודע מה המצב בצפון, אבל באיזור הדרום מוצרי מאפה מתחילים מ32 שקל לקילו ויכולים להגיע ל40 וצפונה.

מנה של פלאפל טוב תעלה יותר מ10 שקלים.

רמת גן, פלאפל פה ברחוב עולה 7 ש"ח למנה.

על אותו רחוב, נכנסתי למאפיה וקניתי 6 בורקסים בתפזורת ב10 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

פלאפל באמת טעים ולא סתם לתקוע משהו בבטן(שבאמת אפשר למצוא ב8-10 שקלים) יעלה בין 12 ל16 שקלים למנה. בלי קשר, אני זוכר תקופה שאכלתי מפלאפל ב5 שקלים בת"א וזה לא היה יותר מ10 שנים אחורה.

אני משלם על 6 בורקסים בתפזורת בערך 50% יותר.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שלטעם יש קשר למחיר, לפחות בפלאפל. יש מקומות יקרים שעושים פלאפל מגעיל וההיפך.

אם אתה הולך לכל המקומות האלה של ההיפסטרים עם פלאפל משעועית ירוקה ובצלצלי שלוט בפיתה מרובעת מקמח קינואה טבעוני וחומוס אורגני מברזיל, זה כבר סיפור אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

LOL אני במקור מדימונה, תקופה בירוחם וכרגע בערד. מקומות של היפסטרים? שעועית יקודה? הצחקת את אחמד.

מי שמכין אוכל טוב ויש לו ביקוש ידע לתמחר בהתאם, לפחות במקומות קטנים כאלה.

פורסם (נערך)
ברומניה קניתי בקניון לאפה ב12₪.

יותר קטנה מאשר אצלנו, אבל עדיין.

קולה עד 3.5 ₪ בקבוק חצי ליטר קר בקיוסק ברחוב.

במסעדה 5₪ נגיד.

יקר פה. מאוד. והמשכורות לא בהתאם.

בקנדה הייתי קונה ארגזים של 24 פחיות קולה/פפסי/דר פפר וכו' ב 4.99, דולר קנדי. בערך 15שח..

עפים פה עם המחירים של השווארמה/פלאפל. פיתה+לאפה ו 2 שתיה קטן עלה לי 90שח. 90שח!

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

פלאפל טוב (לא מוגדר היטב) עולה בערך 10 שקלים. שווארמה בין 30-35 שקלים. עוד לא יצא לי לשלם 90 שקלים על פלאפל + פיתה ו-2 שתיה קטן. יותר בכיוון של 70-75 שקלים ל-2 לאפות ובקבוק שתיה גדול ובכל זאת מדובר במחיר לא זול.

במחירים של היום, רול סושי לא משתלם מבחינת עלות-תועלת (שובע וכו').

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
ומי קונה נורות באיקאה? צריך לעשות shopping לכל דבר. אני משלם סביב 20 ש"ח לנורות של 1400-1500 לומן. כמובן בישראל

הרבה יותר מניין שבגרמניה ליטר חלב עולה חצי אירו וסוכרזית 89 אירוסנט ל-1200 יחידות.

קשה להאמין לעוצמת הנורה (לומן) שנמכרת בטמבוריות

לעומת זאת נקווה שאפשר להאמין לעצמת התאורה (לומן) של נורה של איקאה.

לגבי הפרשי המחירים של החלב והסוכרזית, אתה כמובן צודק.

פורסם

מקומות שונים מתמחרים בצורה שונה. יש מקומות ש2 לאפות עם שתיה מחזירים לי עודף מ70, יש מקומות בעודף מ100 אפשר לקנות מקסימום סוכריה על מקל.

פורסם
מתי בפעם האחרונה בדקת כמה עולה שוארמה ?

לאפה עולה 40-45

בשוארמה 36-39 זה המחירים שאני מכיר, אף פעם לא 40+

איפה מנת שוארמה ואצה מגוגלגלת עם אורז

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מקום שנקרא הרצל 2 בראשל"צ, לאפה 45, פיתה 35

יקר, מעצבן, אבל הכי טעים שאני מכיר

ואם כבר אני מבזבז כל כך הרבה כסף, וקלוריות, מעדיף להנות ולא להתבאס בשביל עוד 10-20 שקל.

פורסם

אתם מתלוננים? לפחות יש לכם פלאפל. פה באסטוניה יש שניים וחצי מקומות שמגישים פלאפל בינוני ב-5+ יורו (=22 שקלים). והם עוד קוראים לעצמם "גורמה סטריט פוד".

ואגב, השכר הממוצע (לא חציוני) פה מקביל בערך ל-3800 שקלים נטו ואני מבטיח לכם שעלויות המחיה הן לא חצי אלא יותר מזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמה הרומני הממוצע מרוויח בחודש?

זו שאלה שבעלי עניין בשימור יוקר המחיה בישראל אילפו אותך לשאול.

בסדר, לא שווארמה בלאפה, נלך למותג בין לאומי, למה משחת שינים קולגייט שמיוצרת בדיוק באותו מפעל שמייצא לארץ עולה בפולין 2 שח כאשר בארץ עוקצים אותך ב 24 ובמבצע אגרסיבי פתאום יורד למחיר ה"סופר משתלם" של 9 ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...