Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתבייש כבן אדם שלאנשים במדינה שלנו יש את האומץ לפגוע באדם אחר ולברוח, מקווה שמלוא חומרת הדין תמוצא פה בחקירה הזאת ובהאשמת הנהג הפוגע

החלמה מהירה אורן

Confidence In Motion

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח שאתה בריא ויצאת מזה בחיים.

ואני שמח שלא היו איתך אנשים באוטו.

קודם כל הבריאות שלך חשובה.

אחרי זה תטפל בפוגע.

ואני מצטרף לשאלה, איך אחרי שהוא נכנס בך במהירות כזאת, הוא הצליח לנסוע משם?

פורסם
תודה לכולם על האיחולי החלמה...=]

אהבתי במיוחד את האנשים פה בשרשור שאמרו שאין מצב שהתאונה הייתה ב100 קמ"ש,ואמרו שהיא הייתה בלא יותר מ 50 קמ"ש...

חברים,אני זה שהיה שם,ראיתי את הרכב דוהר לכיוון שלי ותהיו בטוחים שזה לא היה ב50 קמ"ש...

אולי התמונות הבאות ישכנעו אותכם קצת יותר,לא שזה משנה משהו:

ככה נראית פגיעת צד ב-31 מייל לשעה שזה 50 קמ"ש ברכב שהוא הרבה יותר בטיחותי.

http://www.youtube.com/watch?v=JkC1UshRweo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

החלמה מהירה!

לגבי המהירות, נראה שמדובר במהירות איטית (הרבה מתחת ל-50 קמ"ש) כי אחרת אין סיכוי שהפוגע היה ממשיך בנסיעה ברכב שלו ושאתה היית מעדכן אותנו מהבית לגבי האירוע.

פורסם
ככה נראית פגיעת צד ב-31 מייל לשעה שזה 50 קמ"ש ברכב שהוא הרבה יותר בטיחותי.

לפני כמה שנים הייתי מעורב בתאונה שבא עמדתי ברמזור ורכב נכנס בי, לא האמנתי שבתאונה כזת יהיה כל כך הרבה נזק לרכב.

שנכנסים בך אתה לא באמת יכול להעריך את מידת המהירות של הרכב הפוגע.

פורסם

61 בסוף זה 2007 צורה ישנה ,רוב הסיכויים 66 זה נפוץ יותר.

תרגיש טוב החלמה מהירה ,מנסיון הכאבים מגיעים בשלב מאוחר יותר.

פורסם

זה לא רק עניין של נזק לרכב.

דווקא בפגיעה מקדימה או אפילו מאחורה שבה הרכב נמעך די הרבה (יותר מקדימה) האנרגיה של ההתנגשות (בתוך תא הנוסעים) קטנה יחסית. בפגיעת צד, הדלת קטנה ולא יכולה להכיל אזור קריסה מספיק גדול ולכן גם התנגשות שנראית שטחית על פי הנזק עלולה להיות חמורה מאוד.

גם החגורות פחות יעילות בריסון תנועת הגוף לצדדים ואפילו הגוף עצמו יותר פגיע בצדדים - ולכן פגיעה כזאת היא לעולם קשה. חגורות משולבות עם מותחנים וכריות אוויר צדיות משולבות וכריות אוויר צינוריות עליות (ה"וילון" שרואים בסרטון) מקטינות את הסיכוי לפציעה חמורה בפגיעת צד ביותר מ-50%! אבל לא משנות את חוקי הפיזיקה.

לכן, עלינו להקפיד על כל כללי הזהירות בכל צומת וכמובן שיש להקפיד על כל אמצעי הריסון וגם רכב טוב לא מזיק בכלל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה משנה באיזה מהירות הוא פגע בו, גם ב20 קמ"ש צריך לעצור ולהגיש עזרה.

רק בריאות לך, ואני מקווה שתוציא ממנו מספיק כסף לקנות מכונית אחת לכל יום בשבוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחל לך רק בריאות אל אתה יכול לשכוח מזה שהמשטרה תעשה משהו מניסיון ואני מקווה בשביל שתמצאו את הרכב

כי לצערנו כול עוד אתה לא ז"ל זה לא מזיז למשטרה פה בארץ

קרה לאחי הקטן אותו מקרה רק שהוא היה על אופנוע אחי הקטן הרכב ניכנס בו וברח לא עצר לא נעליים התקשרנו למשטרה והם לא עשו כלום אחרי 4 שעות של חיפושים אני לבד מצאתי את הרכב עם עזרה מחברים {המשטרה לא עשתה כלום בנידון} אחרי שמצאתי את הרכב מצאתי גם את הנהג שהוא בא לפנות את הרכב שלו עם גרר הזמנתי משטרה אמרתי שמצאתי את הרכב הפוגע ואתה יודע מה הם עשו ....?{כלוםם}רק אחרי שהבחור הזמין לי משטרה וכמעט ההיתי עצור והפעלנו קומבינות במשטרה אז עצרו אותו רק לחקריה והחרימו לו את האוטו ל30 יום ו90 יום שלילה זהוו לא מאסר לא בטיח אז שלא יעבדו עליייך

ועכשיו אנחנו במשפטיים אזרחיים

מחפש BMW סדרה 3 קופה\קבריולת לחלקים עדיפות לקבריולה

פורסם

*רק אותי מעניין למה נפתחו כריות האוויר בפגיעת צד כזאת? :?:

(לא שזה משנה הרבה.. הרכב יעבור למצב צבירה פחית טונה בקרוב ממילא)

Aprilia Shiver 750

פורסם

אני קורא את השירשור הזה מההתחלה ומחכה לקרוא שתפסו את האפס הזה, אבל אחרי התמונות של פנים הרכב פשוט מזל שלא ישב לידך אף אחד.

תרגיש טוב איש, הלוואי ומשהו במשטרה/ממשלה/מערכת המשפט ירים סוף סוף את הכפפה ויעשה שמו באנשים כאלה שפשוט לא אכפת להם מחיי אדם ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...