Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שיצאת בריא, מקווה שהכאבי יעברו מהר (הגוף נכנס לשוק, כמה ימים ספורים ואתה תיהיה חדש בע"ה).

גם על הרכב כואב הלב, נדיר, ויותר חשוב טופל בידיים שאוהבות צרפתיות.

אני מהמר שהנהג הפוגע שתה אלכוהול לפני או עישן משהו אבל לא היה מחוק, ובגלל זה הוא קיבל החלטה כזאת שעדיף לו לברוח ולשלם על פגע וברח מאשר להעצר ולאבד את הביטוח ואת המכנסיים שלו בתשלום פיצויים.

בכל מקרה אנשים כאלה צריכים לסבול בחיים, יש להם בעיה בראש, חבל שיש לנו כמות לא קטנה מהם.

חשוב לי שתענה על כמה שאלות:

באותו רגע שראית אותו כנראה נכנסת לשוק, אבל לא ניסית לתת קיק (פול גז) או לשבור לצד שני או משהו?

או שהכל קרה מהר מאוד וגם קיק או כל מה שאפשר לעשות עם רכב, לא היה יכול לעזור.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שנשאר לנו זה אולי ללמוד קצת רק קצת מהעניין ותמיד להעיף מבט נוסף של "זכות קדימה" לאידיוט שעובר באדום ויכול לגמור אותנו בשניה של טיפשות.

מלים כדורבנות! לפני הצומת (רצוי עוד הרחק מראש) תמיד יש להעיף מבט לצדדים. אבל לא פחות חשוב: אם הרכבים בנתיבים החוצים לא עומדים בקו העצירה אלא עדיין נוסעים ומאטים, אין להסתפק במבט בלבד אלא לפקוח עליהם עין וללוות אותם במבט כדי לוודא שהם אכן מאטים לקראת עצירה. בכל מקרה, בכניסה לצומת עצמו, יש לעזוב את הגז לרגע כדי להיות מוכנים לבלום.

רצוי גם מראש לתכנן מהלכי בלימה והתחמקות אפשריים על ידי בדיקת מראות, ורצוי גם תכנון של נתיב המילוט (למצב שבו נצטרך לבצע בלימת התחמקות). בדרך כלל, שטח הצומת הוא כזה ש"בולט" לכיווני הנסיעה השונים כך שבמקרה הצורך מתאפשר לנו לסטות הצדה לכיוון הכביש החוצה (בו התנועה עומדת). בצמתים עם נתיב לפניה שמאלה, נוצר גם שטח מת במרכז הצומת, אשר ניתן לסטות אף אליו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אורן, קודם כל - והכי חשוב - החלמה מהירה. תרגיש טוב!

שנית, כפי שהעלנו קודם ואני ועומר, לדעתי(נו) מדובר ברכב גנוב - או נהג שיכור / חסר רישיון.

בנוסף, תמיד יש להסתכל היטב לצדדים לפני כל צומת. למזלי - הייתי עירני מספיק כדי למנוע מקרה דומה (צומת גן הוורדים - לכיוון נס ציונה. הנהג הגיח משמאל [ראשון לציון] במהירות גבוה - תוך כדי חציית הצומת באדום).

תעדכן, אם תוכל. יהיה מעניין לדעת מי הנהג ומה יוטל עליו (חבל שאין עונש מוות בארצנו...) :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קודם כל זה מדהים שיצאת מזה ללא פגע! על פי המראה של הרכב זה נראה שקרה נס שיצאת מזה בחיים.

מקווה מאוד שיביאו את הבחור ההוא לדין ושאתה תפוצה בהתאם.

פורסם

לפותח השרשור - דבר ראשון הגומל, יום שישי היום. שתהיה לך רפואה שלמה ומהירה. אל תזלזל בפציעה שלך כי את בקלות יכול לסדוק משהו שייתבטא בכאבים מאוחר יותר. תהיה עירני ואל תזלזל.

לגבי הפוגע, אני חושב שאתה צריך לשבת עם חוקרי המשטרה ועם עו"ד מטעמך כדי לגבש מה הלאה. ככל שהפציעה שלך היתה חמורה כך המשטרה מתייחסת לזה בחומרה.

למען הסיכוי הקטן שהפוגע או עורך דינו קוראים בפורום לא הייתי חושף את מלוא הפרטים כאן.

תהיה בריא!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אויש, הגוף לפני הכל ואני שמח שגם אתה חושב ככה ואני שמח (יחסית) לראות שאתה כולך מחובר ותקין (יחסית), תרגיש טוב ואיחולי מאסר ממושך לנהג שברח.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

פשוט לא יאומן מה נהיה פה במדינה שכל פוגע שלישי תופס את הרגליים ובורח.

מאחל לך רפואה שלימה, ומחכה לעדכון על הנהג.

פורסם

ראשית כל החלמה מהירה,

ממתינה לשמוע התפתחויות חיוביות על כך שהחוליגן נתפס,

והוכנס מאחורי סורג ובריח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מזל שלא נגמר אחרת. החלמה מהירה וחזרה בטוחה לדרכים עם חלום חדש מהפיצויים.

צר לי לאכזב, אבל חברים אל תבנו יותר מדי על מערכת המשפט שתתן לקוף המצוי עונש מספק.

רק אתמול, יום התאונה המדוברת, שוחררו במדינת ישראל כ 500+ אסירים במסגרת שיחרור מנהלי בינהם בן עיזרי שאולי פחות מעניין, אבל יחד איתו נבלות מהשורה הראשונה שדפקו הרבה צעירים כמונו כמו לדוגמא בועז יונה שברח עם הכסף של פרויקט חפציבה והותיר רבים ללא כסף, ללא פיצוי והחשוב ביותר ללא דירה.

אגב, שמעתי שהוא חייך כל הדרך אל הבנק.

הנחמה היחידה היא שגם שוחרר השוטר שטיפל בגנב רכבים מדופלם שקרוב לוודאי חסך לחלק מאיתנו את עוגמת הנפש בלגלות שרכבו התגרש ממנו במהלך הלילה. (גם במקרה זה מערכת המשפט ״התעלתה״ מעל עצמה והוכיחה כמה הם שם למעלה מנותקים ממה שקורה כאן למטה)

!! :evil:

כל כך נכון שזה פשוט מתסכל....:brickwall: ובעיקר על מערכת המשפט והאכיפה.

פורסם

קודם כל החלמה מהירה והכי חשוב הבריאות ושיצאת בחיים.

לגבי הבחור שפגע בך מדובר כאן :

1. בפגע וברח טהור
  2. נסיעה באור אדום בצמת
  3. מהירות מופרזת
  4. הפקרת פצוע
  5. כמובן היותו ערס

תבדוק ותתעלק על החוקר המשטרתי ותוודא מה קורה עם החקירה ,תדאג לתבוע אותו גם בתביעה אזרחית.

דבר אחרון צר לי על הVTR מבין שהיא קפוט

תרגיש טוב

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אורן,

אני שמח לראות שאתה בסדר ,

כפרה על הרכב וזאת כי אני בטוח שיבוא עוד צעצוע שתאהב שוב כמו שאני מכיר אותך.

לגבי האידיוט שעשה את זה וברח אז תפיץ את הסיפור בכל מקום שאפשר על מנת שאנשים יבינו וגם שיהיה רעש תקשורתי ובכך הנבלה יקבל את מה שבאת מגיע לו כי אם אין רעש אז משהו בדרך יפול ולא מגיע לנבלה להנות מהחחים ,במיוחד לא אחרי דבר נורא כזה!.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...