Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבללאאטט O.O...

איזה נהגים יש בכבישים שלא יודעים לנהוג ,בגלל כאלה אנשים נהרגים בתאונות דרגים והאשמים יוצאים בחיים...

אחי תרגיש טוב ורפואה שלמה מאחל לך.

העיקר בריאות.

עברתי למשתמש חדש...

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מזל יש לך

שתזכה לשנים ארוכות ובריאות, אני מקווה שיתפסו את החלאה הזה ויעשה איתו צדק

לא מגיע לאנשים כמוהו את הזכות לנהוג ברכב

פורסם

כמו שרוני אמר 100 קמ"ש הוא בטח לא נסע. לפי הנזק, בהתחשב בסטנדרט הבטיחות של רכבים מהתקופה, מהירות הפגיעה לא עלתה על 50-60 קמ"ש בוודאות.

החמרת הענישה לא תמנע או אפילו תפחית, ולפי מחקרים אף תעלה, את מספר מקרי ההפקרה. אני מבטיח לך שאף אחד לא מבצע את החישוב של תוחלת הענישה במקרה של בריחה אל מול הענישה במקרה שהוא נשאר. לא באותו רגע בכל מקרה. יש כל מיני מנגנונים פסיכולוגים שגורמים לאדם לברוח במקרה שהוא פצע קשה או הרג מישהו, אבל אדם שברח אחרי שהוא ראה שנגרם נזק כספי בלבד באשמתו ובורח, הוא עושה את זה כי הוא שמוק שלא שם זין על אף אחד חוץ מעצמו.

אדם כזה ינהג גם בשלילה. ואני לא אתפלא בכלל אם הוא היה בשלילה, או אף בכלל ללא רשיון. חבל שהמשטרה לא אוכפת שלילה באופן אקטיבי אלא רק באופן פסיבי.

ועוד דבר, תפסיקו להגיד לאנשים ללכת להתפלל, אם הוא מאמין בשטויות האלו הוא היה עושה זאת בעצמו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני מאוד מקווה שמשטרת ישראל או איך שקוראים לגוף הזה שנועד להגן ולשרת את האזרח יעשו משהו, אותי שהשאירו ללא הכרה בצומת אחרי תאונת פגע וברח המשטרה סגרה את התיק .

גם בתי המשפט כבר שתופסים מישהו פה במדינה שלנו אז מסתכלים רואים שאתה חי ועומד ואותו שולחים לשלושה חודשי עבודות שרות, שיתייחסו לניסיון רצח כרצח , ולפגע וברח כהפקרת פצוע ושיהיה עונש מינימום לבתי המשפט ולא מקסימום בעבירות מהסוג הזה אז אולי יהיה יותר טוב מבחינה בטחון האזרח שומר החוק פה .

פורסם

איזה פחד.

יש לי מושג מה עבר עליך...

הלוואי וכל הסקפטיים (ביניהם גם אני) נתבדה ואכן יהיה צדק במקרה הזה.

רפואה שלמה ולא להזניח שום דבר בתביעה.

מצטרף לB.D.B, לא גומל ולא נעליים עדיף ו"ההוא" לא היה מאפשר בכלל את המצב הזה ואז לא היה צריך להתעסק בעשיית "נסים". ה"גומל" הכי טוב אחרי כל מה שקרה לך יהיה: בית חולים, ביטוח, בית משפט... (מצטער אם אני ציני מידי או פרקטי מידי, אם אתה חושב אחרת ודברי פגעו בך אני מתנצל מראש).

שתהייה לך באמת רפואה שלמה ואפס נזקים כלשהם.

שבת שלום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
כמו שרוני אמר 100 קמ"ש הוא בטח לא נסע. לפי הנזק, בהתחשב בסטנדרט הבטיחות של רכבים מהתקופה, מהירות הפגיעה לא עלתה על 50-60 קמ"ש בוודאות.

אכן, מובטחני שהוא לא נסע במהירות כה גבוהה, ובכלל למדתי שלא לסמוך על הערכות מהירות של אנשים, שמתיימרים להעריך את מהירותו של רכב חולף באופן מדויק כאשר בפועל היכולת האנושית להעריך מהירות באופן שכזה פשוט אומללה (ומכאן המורכבות של הנהיגה).

פגיעת חזית-צד היא לעולם פגיעה אנרגטית ורבת עוצמה, ולכן אם המהירות היתה 100 ידידנו פותח השרשור לא היה בין החיים. לכן, יש להקפיד ביתר שאת על כל הנקודות שציינתי (והדעת נותנת שאשוב ואציין) בכל הקשור להפגנת זהירות בצמתים בכביש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

החלמה מהירה!!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קודם כל-רפואה שלמה ומהירה. אני מאחל לך הרבה בהצלחה בתביעת הערס הזה-שייצא מבית המשפט עם התחתונים שעל גופו בלבד, ושימשיך לשלם כל חייו על הנזק שהוא גרם :evil:

לא הספקת לצלם איכשהו את הרכב הפוגע בפלאפון?

פורסם

תודה לכולם על האיחולי החלמה...=]

אהבתי במיוחד את האנשים פה בשרשור שאמרו שאין מצב שהתאונה הייתה ב100 קמ"ש,ואמרו שהיא הייתה בלא יותר מ 50 קמ"ש...

חברים,אני זה שהיה שם,ראיתי את הרכב דוהר לכיוון שלי ותהיו בטוחים שזה לא היה ב50 קמ"ש...

אולי התמונות הבאות ישכנעו אותכם קצת יותר,לא שזה משנה משהו:

IMG_2314.jpg

כסא נוסע מעוך לחלוטין כולל השלדה של הכסא...מזל שהייתי לבד ברכב...

IMG_2315.jpg

IMG_2314.jpg

כל הדשבורד נמעך לכיוון ההגה ובעצם התנגש בהגה עצמו ונעל אותו,בנס לא החזקתי את ההגה באותו רגע...אחרת הייתי נשאר בלי אצבעות.

IMG_2316.jpg

מראה לא נעים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

106Devil:

קודם כל, תחלים במהרה ומי יתן ולא תזכה עוד לראות מחזות כאלה, על אחת כמה וכמה להיות מעורב בהם. אני גם מקווה שהשוטרים החוקרים את המקרה יקומו על הצד הטוב. עם הפרטים שנתת להם לא אמור להית להם קושי לאתר את הרכב ועמו הנהג הפוגע.

עם זאת, לגבי המהירות, אין באמת סיכוי שהיא עלתה על 50-60. אתה לא צריך לכעוס על אלה שאומרים זאת, אלא להגיד תודה - בפגיעה ב-100 לא אתה היית פותח את השרשור הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא יודע לגבי המהירות אבל אני לא מבין איך גם הרכב שלו לא התפרק לגורמים או לפחות יצא ממצב של נסיעה.

תרגיש טוב ונקנק את האפס בכל הדרכים האפשריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

העיקר הבריאות, תרגיש טוב. ברור שיש נזק כלכלי (בטח לא היה מקיף ויהיה קשה למצוא כזה רכב) אבל זה משני.

חשוב להוריד נבלות כאלה מהכבישים.

בדוק אולי בצומת היתה מצלמת רמזור או מצלמות של עיריית ראשון באיזור באופן כללי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי(נו) מדובר ברכב גנוב - או נהג שיכור / חסר רישיון.

יש גם נהגים עם רשיון שנוהגים סאחים ברכב שלהם שעושים דברים כאלה... :roll:

החלמה מהירה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...