Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לקרוא שאתה בסדר למרות התמונות הקשות של הרכב

מאחל לנבלה לחלוק תא עם מור טל שדרס את חשין וברח ועם כושי ענק חולה בא_ידס שי_ין את שניהם

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוצפה של אנשים לברוח אחרי דבר כזה! אני מקווה שהוא יאכל את כל הגודל של ה*** שהחוק יכול להעניק לו!

הכי חשוב תרגיש טוב!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני בטח לא היחיד ששם לב שתופעת הבריחה (של הפוגע) מאיזור התאונה הפכה להיות נפוצה להחריד.

אני נוהג כבר מעל 25 שנים, לא זוכר לי מקרים רבים כאלו בעבר.

והכי מעניין אותי למה זה הפך נפוץ כ"כ,

האמת שאני חושש שהתשובה די ברורה: במסגרת הזמנים האלו של "אחוות העם" יש אנשים שאין להם שום בעיה או היסוס להשאיר מישהו פגוע בזירת התאונה רק בשביל הסיכוי (הכמעט אפסי...) שהם יצאו מבלי לשלם שום מחיר.

ימות המשיח.

תרגיש טוב.

די פשוט להבין למה.

לפני 25 שנה היו חארות כאלו רק שלא היה להם כסף לקנות רכב.

היום המצורעים האלו לרוב נוהגים על הליסינג של אבא או של עצמם.

ולפותח השרשור, החלמה מהירה וכשתמצא את הנבלה תהרוס לו את החיים כמיטב יכולתך ואל תרחם עליו גם אם הוא יספר שאבא שלו אנס חמור והוא התוצאה.

פורסם

הזוי ומפחיד ביחד.

מה שנשאר לנו זה אולי ללמוד קצת רק קצת מהעניין ותמיד להעיף מבט נוסף של "זכות קדימה" לאידיוט שעובר באדום ויכול לגמור אותנו בשניה של טיפשות.

לדעתי יש מצב טוב שהרכב נגנב וזה פשר הנהיגה הפרועה חסרת האחריות והבריחה..

תרגיש טוב .

מסקרן - תעדכן בהמשך לאן הסיפור הזה מתגלגל..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

החלמה מהירה, ובאמת שכפרות על האוטו.

תמיד יבוא אחד יותר טוב, העיקר שיצאת מזה בשלום.

וכמו שאמרו לפני, אין מה לעשות, אסור אף פעם להיכנס לצומת בעיניים עצומות וליסוע רק כי יש ירוק.

תמיד כדאי לתת תוך כדי הסיבוב לשים עין אחת על המסלולים האחרים כדי לראות שאין איזה אידיוט שעובר באדום.

אני גם למדתי את השיעור על בשרי (או יותר נכון פח הטויוטה קרינה שנסעתי בה) ומאז מאט לפני צמתים ובודק היטב תוך כדי המעבר שבטוח לעבור.

מגאן 265

פורסם

עצוב מאוד.

אבל העיקר שאתה בסדר,

שתהיה החלמה מהירה.

לגביי הקורולה זה יכול להיות 63, 64, 66 בסוף. אולי גם 68 ואולי אפילו 62 (היו פה ושם, נדירות מאוד).

ככה שאין יותר מדי אופציות, אבל 61 זה לא. לא בעיה לחפש 3-5 רכבים ולגלות מי מהם פגוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחלמה מהירה לך.

מאוד מקווה שתקבל את הפיצוי שמגיע לך ויותר על הפגיעה הפיזית הכספית והנפשית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ישבתי לבדוק באתר המשטרה (בהנחה ומעודכן), עם סיומות 2-3-4-6-8, לא מופיע כגנוב, כמו שאמרתי לאורן אישית, מקווה מאוד שיאותר ויכלא (אמרו שיש איזה משהו חוקקו שמי שבורח מזירת תאונה מקבל מאסר, לא ?)

אני מצטער, אם היה לו הביצים לברוח ככה מהזירה (ולא, אני לא הולך לאכול עכשיו לוקש שהוא יספר בבית משפט "ראיתי את הנהג של הרכב השני יוצא מהאוטו"), אז אני בטוח שגם יהיו לו הביצים לנהוג ללא רישיון, לכן כנראה שהוא צריך להיות כלוא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

צר לי לאכזב, אבל חברים אל תבנו יותר מדי על מערכת המשפט שתתן לקוף המצוי עונש מספק.

רק אתמול, יום התאונה המדוברת, שוחררו במדינת ישראל כ 500+ אסירים במסגרת שיחרור מנהלי בינהם בן עיזרי שאולי פחות מעניין, אבל יחד איתו נבלות מהשורה הראשונה שדפקו הרבה צעירים כמונו כמו לדוגמא בועז יונה שברח עם הכסף של פרויקט חפציבה והותיר רבים ללא כסף, ללא פיצוי והחשוב ביותר ללא דירה.

אגב, שמעתי שהוא חייך כל הדרך אל הבנק.

הנחמה היחידה היא שגם שוחרר השוטר שטיפל בגנב רכבים מדופלם שקרוב לוודאי חסך לחלק מאיתנו את עוגמת הנפש בלגלות שרכבו התגרש ממנו במהלך הלילה. (גם במקרה זה מערכת המשפט ״התעלתה״ מעל עצמה והוכיחה כמה הם שם למעלה מנותקים ממה שקורה כאן למטה)

מדברים עכשיו על החמרת הענישה על תאונות פגע וברח, נקווה שזה יוביל לאיזשהו שינוי...

פורסם

החלמה מהירה ובריאות איתנה

אחרי שזוג עברינים צרפתים רצחו את לי זיתוני ז"ל על מעבר חציה וברחו כמו עכברים לצרפת,לצערי שום דבר כבר לא מפתיע אותי.

מנוולים כאלה יש בכל מקום,צריך להחמיר בענישה מרתיעה ללא רחמים.

ברוך השם שזה נגמר רק ברכוש.

יוסי

פורסם

אורן, שמח לשמוע אתה בסדר!

אנשים כאלה מקומם בכלא ואני בטוח שהוא גם יגיע לשם..

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...