Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לפחד, יש לזכור כללים:

1. כאשר עוברים בירוק - מסתכלים ימינה/שמאלה

2. נוסעים בכיכר - מסתכלים שמאלה שאי "לוקחי" זכות קדימה

3. כאשר נוהגים - מתרכזים רק בכביש ולא במערכת/טלפון

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנהלים. נא לעדכן כותרת במקרה ותהינה התפתחויות בסיפור.

מאחל לזבלים הרבה שנים מאחורי סורג ובריח.

פורסם

יצא לי להיות בתאונה מאד דומה לפני כשנתיים וחצי, כשאני נוהג בקורולה, ונכנסתי בטנדר טויוטה ישן בצד ימין, קצת לפני הדלת הקדמית, והיה נוסע בצד ימין. הקורולה הלכה לעולמה, בטח שלא יכולתי להמשיך לנסוע מהזירה.

אני יצאתי בנזקים 'קלים' יחסית - צלעות שבורות מהחגורה, וכמה חתכים בידיים, היום הכל בסדר.

זה היה בכביש בינעירוני, נתיב אחד לכל כיוון, וקו הפרדה רצוף. הערבי בטנדר בא ממול, וחתך שמאלה דרך הקו הרצוף לשביל צדדי, בלי להתייחס לעובדה שאני ממש מולו. נכנסתי בו בערך ב-60-70 קמ"ש להערכתי, בלי שהספקתי לגעת בברקס בכלל.

למזלי זה היה בעלייה, בדיוק אחרי שעקפתי משאית, אז לא הספקתי להאיץ הרבה.

כשראיתי אותו הספקתי טיפה להסיט את ההגה ימינה ולפגוע בעיקר בכנף הקדמית ולא בדלת, מה שהציל את הנוסע שלו שיצא רק עם כמה חוליות שבורות בגב, כמו הנהג.

וככה זה נראה אחרי :

image004.jpg

image007.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא יאומן פשוט.

החלמה מהירה כפרה על האוטו!

הבעיה במדינתנו שהנהג יקבל קנס כספי ואולי שלילה למס' שנים ויעלה שוב על ההגה לאחר השלילה או גרוע מכך במהלכה. כלא הוא לא יראה. לצערי הרב!

פורסם

אורן,

איחולי החלמה מהירה. אני מציע להתייעץ עם בעל מקצוע כדי לראות את כל האופציות האפשרויות כדי לזמבר את הפושע המזו_ן הזה.

אל תסמוך רק על היעוץ המשפטי של הביטוח, תנדנד למשטרה - אם לא תיהיה אסרטיבי לצערינו שום דבר לא יזוז.

כל צינור אפילו הכי קטן תשחיל לו, אם יש לך אפשרות לערב תקשורת מה טוב, למען יראו ויראו.

אני רואה את התמונות ועדיין המום שיצאת עם פציעות קלות, אין ספק שקרה כאן נס!

נ.ב

מצטרך לשאלותיהם של שאר חברי הפורום, איך הרכב שלו היה בכלל במצב נסיעה

• תוכן חדש...