Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דימוי של סדרה 7 של ב.מ.וו.?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות תדמית או לא תדמית ,הרכב הזה מעולה לא צריך לספר לך מה הולך בפנים ובמנוע שלו .

אם הוא אוהב לנהוג כמו מלך ולא אכפת לו מה אומרים עליו שלא יחשוב פעמיים ! אם לא זה הייתי הולך רק על מרצדס 500 !

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
אני אומר, קודם לגדל אופי.

אם בן אדם קונה רכב רק על סמך "מה יחשבו עליי", אז אין לו אופי.

נראה שאתה מכיר אותו.:-)

אולי אין לו אופי. אבל יש לו כסף לרכב כזה והוא הגיע לזה לבד.

בסוף הוחלט לקנות. אם הוא יראה שזה לא זה, ההנחה תיתן לו מרחב ליציאה מהעסק בלי הרבה נזק.

פורסם

מצד שני, הסטיגמה אכן קיימת בארץ...

כן, התדמית בעייתית...

אפשר לחשוב... לא הכל בחיים זה סטינגה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור אחד שהחזיק 2 כאלה הראשונה הייתה ה-745I לאחר מכן הוחלפה ב-750I רכב פאר מרשים שעושה את עבודתו נאמנה, אני אהבתי את הרכב מאוד עד שפשוט נמאס לי מהבווארית והחלפתי לS500 ככה גם אותו הדבר עם ה-X5, החליפה אותה פורש קאיין שוב אם אתה מתחבר למותג ולדגם עצמו קנייה טובה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני אומר, קודם לגדל אופי.

אם בן אדם קונה רכב רק על סמך "מה יחשבו עליי", אז אין לו אופי.

אין קשר למה יחשבו.

מפחינתי זאת הרגשה פנימית.

בדיוק מאותה סיבה שסבתא בת 80+ לא הולכת עם מיני, חולצת בטן ועושה קעקוע של פרפר מעל החריץ, גם עם לא מעניין אותה מה יחשבו.

כמו שאבא שלי אומר, מי שמכיר אותך יודע בדיוק מה יש לך. ומי שלא מכיר, מה איכפת לך.

גם ברמזור אחרי שהאור מתחלף לירוק, אף אחד לא מכיר אף אחד.

וכל זה נכון לשני הכיוונים, גם שיש לך וגם שאין לך.

בלי שום קשר, אוטו מדהים.

תהנה וסע בדרכים טובות

פלג_

פורסם

אין לב.מ.וו בישראל שום קמצוץ של אלגנטיות בתדמית שלה.

התדמית נעה בין עולם תחתון ובסטיונרים שלא יודעים מה לעשות עם הכסף השחור ובין נובורישים מנקרי עיניים.

רוצה תדמית אלגנטית, קנה אוודי, יגואר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב בעייתי.

הקרוב שלך יתחיל להתרגל לכך שהמשטרה עוצרת אותו לבדיקות שיגרה הרבה יותר ממה שהיה רגיל עד עכשיו, כאן בדיקת רשיונות - שם בדיקת שכרות, ככה זה שהרכב משדר פרופיל נהג מסוג מאוד מסויים.

היה כזה לחבר עד שנשבר ומכר.

• תוכן חדש...