Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב!

ראשית עלי לציין שאני מאוד אוהב בעלי חיים ושולל כל התעללות בבעלי חיים.

בשכונה שלי מתגוררת אישה מבוגרת לא ממש נחמדה שברשותה 3 כלבים גדולים ולא ממש נחמדים.

אותה אישה משחררת את הכלבים שלה כל יום מספר פעמים ביום ללא מחסום פה וללא רצועה.

פעם אחת הכלבים היו סגורים בגינה שלה ועברתי ברחוב (נישבע לכם שלא עשיתי לכלבים שום דבר מעולם) אותה אישה פתחה את השער ונתנה לכלבים לרוץ אחרי.

הלכתי לאותה אישה מספר פעמים ודיברתי איתה שלא תשחרר את הכלבים והתשובה שקיבלתי היא "אני לא מעוניינת לדבר איתך" ו"אני משחררת אותם כדי שיהיה לך מה להגיד".

התקשרתי לערייה עשרות פעמים אבל כלום לא עוזר. הכלבים תקפו כלבים אחרים בשכונה עשרות פעמים ורדפו אחרי עוברי אורח.

המצב עכשיו החמיר שהכלבים כל בוקר באים ליד הבית שלי ללא בעלת הבית וללא מחסום פה לעשות את הצרכים שלהם.

אני מחפש דרך להתגונן בפני הכלבים מכיוון שהערייה לא מטפלת בנושא, דרך שתהיה חוקית ואם אפשר שלא תכאיב/תהרוג את הכלבים.

אשמח לעצתכם.

בתודה,

איתמר.

פורסם
אני מחפש דרך להתגונן בפני הכלבים מכיוון שהערייה לא מטפלת בנושא, דרך שתהיה חוקית ואם אפשר שלא תכאיב/תהרוג את הכלבים.

במשפט הזה הרגת את כל האופציות, אני גם נגד התעללות בבעלי חיים, אבל הדרך היחידה להצליח "להסביר" לאנשים מסויימים זה רק ע"י פגיעה ברכוש שהוא קשור לבעיה,

במקרה פה מדובר בבעלי חיים ככה שאו שתוותר על העקרונות שלך או שתתעלם או שתזיק לבריאותך מהעצבים שאשה זאת מייצרת...

נ.ב. כתבתי שאני נגד התעללות!!! ככה שלא להסיט את הנושא .

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

קופסת פח גדולה עם אבנים קטנות בפנים או מצלתיים יכולים לעשות את העבודה.

רעש חזק מפחיד את הכלבים שלא מבינים מה מקורו.

למרות שאינני בעד הרעיון, אתה יכול להתלונן שהותקפת קלות ע"י הכלבים המשוחררים.

10 ימי הסגר ולקח לגברת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש מכשירים שפולטים תדר בעוצמה שהכלבים לא יכולים לעמוד בה (ואוזן האדם לא יכולה לשמוע) וזה מבריח אותם. נדמה שיש אפילו משרוקיות מיוחדות למאלפי כלבים. לא נעים-אך גם לא נורא. עדיף מהסגר של 10 ימים או גרימת נזק פיזי במידה והם יתקפו אותך.

ניתן למצוא התקן שכזה כאן.

פורסם

עידן - לא תופס לגבי כל הכלבים. הכלב שלי, לא מפחד משום דבר. אמנם הוא יתגונן בהתחלה אבל הוא סקרן מאוד והוא יתקוף כל דבר שנראה לו איום.

בנוגע לרעיון של להזיק לכלבים האלו - בשום פנים ואופן. זו לא אשמתם שבעלת הבית שלהם היא מטומטמת.

מה שאני מציע זה או - לפנות למשטרה(האישה פאקינג משחררת עלייך כלבים זו עבירה פלילית הייתי אומר, לא?) או, במידה ואינך מפחד מהכלבים, פשוט להתעלם מהם. במקרים שהכלב אינו נמצא במצב של אור אדום(מה שאומר שהכלב עבר התעללות כל חייו וזה גורם לכעס ואגרסיביות בלתי נשלטת מצידו והמוח שלו לא פועל כבר כמוח של כלב אלא כמוח של רוצח) - הכלב לא יתקוף אותך. כלב פועל על פי תגובה. מה שאומר, שכל אקט מצידו יגרר כתגובה למשהו שאתה עשית. במידה ואתה לא פוחד מהכלבים, פשוט התעלם מהם והם לא יעשו לך כלום. אבל שוב, זה במידה והכלבים במצב רגיל ולא כלבים אגרסיביים ואז אסור לקחת שום סיכון.

במצב כזה, כמו שאמרתי, תגיש נגדה תלונה.

לדעתי, מאנשים כאלו צריך לקחת את הכלבים שלהם.

לאיזה גזע שייכים הכלבים?

פורסם

הכלבים לדעתי מעורבים, אחד מהם דומה לרועה גרמני או משהו בסגנון.

הכלבים כפי שכתבתי מאוד תוקפניים, הם תקפו לא פעם עוברי אורח וכלבים אחרים מהשכונה

(היה מקרה לא מזמן שילד בערך בן 12 יצא עם הכלב הקטן שלו לטיול והם תקפו את הכלב שלו, הילד נבהל וברח לחצר של אחד השכנים)

פורסם

תפנה למשטרה. אני לא חושב ששם יתעלמו מזה. אם צריך, תתאספו מס' שכנים ביחד ותפנו ביחד למשטרה/עירייה. אם כל הבניין יקום עליה אני מאמין שלא ישתקו בנושא.

פורסם

תנסה להשאיר לשכנה מכתב עם הסבר קצר למה עלול לקרות אם היא לא תתאפס.

כלול הגשת תלונה במשטרה ותביעה אזרחית על נזק ותקיפה במקרה של נשיכה מאחד הכלבים.

כמו כן ציין שאם הכלבים ימשיכו להסתובב חופשי באזורך, תאלץ לקרוא לרשויות כדי שיאספו/ירדימו את הכלבים.

אם עוברים ילדים באזור, תזכיר לה שהיא תהיה אחראית לכל נזק שעלול להגרם להם.

אם ישנם שכנים נוספים שסובלים מהתופעה, נסה להחתים גם אותם.

אם אכפת לאישה מהכלבים שלה, מכתב כזה אמור לנער אותה קצת.

כמובן שתוכן המכתב הוא לשם הפחדה בלבד.

אני לא בעד שום גרימת נזק לכלבים עצמם.

פורסם

הכלבים כפי שכתבתי מאוד תוקפניים, הם תקפו לא פעם עוברי אורח

משטרה ועכשיו

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עשיתי את זה לשכן שלי בגיל 15.

הוא היה משחרר את הכלב שלו לטייל. הכלב היה נכנס לחצר של ההורים שלי. ועושה צרכים. ומפחיד את החתולים.

אחרי מספר בקשות. שלא קיבלתי תשובה.

תפסתי את הכלב עם שרשרת ברזל. (בלי לפגוע בו!)

קשרתי אותו עם שרשרת ומנעול. זה אומר הוא לא יכול לברוח ואי אפשר לשחרר את הראש שלו.

קשרתי אותו לוו גרירה של האוטו של השכן. מהצהריים ועד הערב הוא היה קשור. השכן שהיה צריך ללכת לעבודה מנוטרל.

הכלב מנוטרל. והשרשרת לא מספיק ארוכה להכניס את הכלב לתוך הרכב.

אחרי שהשכן התחנן שאני ישחרר את הכלב כי הוא חייב ללכת לעבודה.

והתחייב שהוא לא ישחרר את הכלב. אחרת אני קושר אותו שוב. והוא יהיה שם קשור יומיים! .

זה לא קרה יותר.

תקשור את הכלבים שלה לגדר שלה מבחוץ.

הם לא יוכלו לברוח. אבל היא תוכל לטפל בהם.

העירייה תגיע מהר מעוד לטפל בבעיה איתה במצב הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הפחית עם האבנים בפנים עובדת נהדר, אגב. הם פשוט משתתקים ומתרחקים. אבל אתה לא רוצה להסתובב עם פחית כל היום, אז לדעתי הפתרון הכי טוב כרגע הוא באמת לערב את המשטרה. פעם הבאה שהיא משחררת אותם דאג לצלם אותה בשעת מעשה (ואת הכלבים מסתובבים בחוץ בלי מחסום ורצועה), תתקשר למשטרה ותגיד שהם תקפו אותך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משטרה לא עושה כלום בנידון.מניסיון.

המקסימום שהם עושים זה לדבר עם צער בע"ח או להשאיר פתק על הדלת של השכנה.

פורסם

תלונה במשטרה על פגיעה פיזית בך. אני מאוד אוהב בע"ח, מאוד נגד התעללות אבל במקרה הזה אין מה לעשות.

תתאספו כמה שכנים (לדוגמא, ההורים של הילד שכלבו הותקף) ותגישו ביחד תלונה. ככה הם יהיו חייבים לעשות משהו ואם לא פנייה למקומון בטוח תעשה את העבודה.

הייתי גם רושם מה לעשות לדיירת עצמה אבל כנראה שאני יקבל אזהרה אז אני יוותר על זה ויתן לדמיון לקחת אותנו רחוק רחוק. 8)

פורסם

אני לא מבין את פשר ההתגוננות הזו. אני מאוד אוהב כלבים, ברמה כזו שאני משווה את היחס שלי אליהם כאל בני אדם (לא הגזמתי), אבל עדיין, אם כלב ינשך אותי, אני אהיה חייב להגן על עצמי, גם אם זה אומר לפגוע בו.

ההודעה הראשונה מאוד מבלבלת! האם הכלבים תוקפניים כלפי כלבים או כלפי בני אדם? במקרה של הילד בן ה-12, אני הצלחתי להבין שלא דובר פה על תקיפת עובר אורח מההתחלה, אלא תקיפת כלבו הקטן ואולי גם תקיפת הבעלים, אם הוא רצה להגן על הכלב. (לצערי, רוב הכלבים, כאשר הם ב"אקסטזה" על כלב אחר, רוב הסיכויים שהם לא יזהו את בני האדם, אפילו אם מדובר בבעלים שלהם ומישהו יקבל נשיכה:)).

עוד משהו שאני לא תופס, הוא עניין המשטרה. האם התאמצת בנושא או אחרי שיחת זלזול אחת, כנראה מאחד המוקדניות, ויתרת?

במידה וניגשת לתחנת המשטרה והסברת במילים פשוטות שמדובר בשלושה כלבים גדולים, אשר תוקפים עוברי אורח, ועדיין זלזלו בך, אז זו כבר רמה אחרת לגמרי של חוצפה - האם זה אכן היה כך?

• תוכן חדש...