Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

95 גולד בסונול, פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ניסה? פרטים? שינויים לטובה? שווה לנסות?

הם מבטיחים הרבה בפרסומות.

גם אתה ראית את הפרסומת? לדעתי, בגלל שהמחיר הוא אותו המחיר, נראה לי שמדובר בעיקר בגימיק שיווקי ותו לו.

פורסם

צפוי,היה כבר על גם פוסט לא מזמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה בעבר גם משהו עם הדרגון דיזל או דרגון 98 לא זוכר בדיוק בחברת דלק , לא יודע אם זה עדיין נשאר ... (?)

בכל מקרה גם אני חושב גימיק שיווקי שיתדלקו אצלהם ולא יותר ...

Miata ND2

פורסם

אני שאלתי אותם בפייסבוק אם מדובר במתנול.סירבו לענות.

סתם נתנו תשובה של יועץ תקשורת הומו

Yesterday at 4:29pm · Like · 1 person

Elad Nissim השאלה היא האם זה לא כמו דלק דראגון?פירסמו פירסמו ובסוף זה נעלם מהתחנות אבל מוכרים את התוסף בנפרד בתחנות דלק...

Yesterday at 5:25pm · Like

Sogood סונול אלעד, גולד 95 פותח בשיתוף עם אחת מהחברות המובילות בעולם בנושאי תוספים, הוא נבחן בהצלחה במעבדות חיצוניות ואין לנו שום כוונה למכור אותו בנפרד. כמו בכל שוק תחרותי, אנחנו פועלים כדי לתת לכם מוצר טוב יותר באותו המחיר, כדי שבאמת יהיה שווה להיכנס לסונול.

Yesterday at 5:35pm · Like

Elad Nissim האם מדובר במתאנול? כי הרבה אנשים בפורום מעוניינים להוסיף,אם כבר אתם מוסיפים במינון נמוך,אני מאמין שהמון חבר'ה יעברו לתדלק רק אצלכם. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=396369&highlight=%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%9C

שימוש במתנול - מסקנות - קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב

http://www.carsforum.co.il

שימוש במתנול - מסקנות טכני, אחזקה וטיפולים

Yesterday at 5:38pm · Like ·

http://www.facebook.com/sonolsogood

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כבר שני תדלוקים עם הגולד הזה, אותה הצריכה בדיוק, אין לי מושג מה עוד זה אמור לעשות.

בכל מקרה אותו המחיר אז מה אכפת לי, אני נותן לאפקט הפסיכולוגי להשפיע עליי...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בסופשבוע האחרון הייתי עם הרכב בצפון ו"חטאתי" בתדלוק שלא בתחנה הקבועה. אמרתי שאם כבר אז ננסה את הגולד.

אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים וחוץ מזה בלתי אפשרי להוכיח שיפור של 4% בצריכת הדלק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו זוכר את דרגון של דלק? שהיה אמור להאריך את חיי המנוע וכל השטויות האלה. נותנים שמות מפוצצים לאותו מוצר כדי למשוך לקוחות. זה כמו שצ'יטוס גבינה יוציאו אריזה חדשה! למי אכפת? זה אותו צ'יטוס בפנים.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
... בלתי אפשרי להוכיח שיפור של 4% בצריכת הדלק.

איתמר.

לדעתי אפשרי, בתנאי מעבדה מסויימים (סוג רכב ואופי נסיעה)

אולי בלתי אפשרי לצרכן בודד!

פורסם

וזה בדיוק כול הפואנטה,אני רוצה להרגיש את השינוי בצריכה לא במעבדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מיכל שני שאני ממלא גולד, נראה שיש שיפור מסוים בצריכת דלק. הצריכה ירדה ב1-2 קמ״ל, וזה בנסיעה עירונית עם רגל כבדה. שיפור ביצועים לא הורגש.

פורסם

גם אני תדלקתי אתמול שלא בתחנה הקבועה, לא נרשמם שיפור מורגש בביצועים בינתיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...