Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי חלק שהזמנתי באיביי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפנ 3 שבועות רכשתי מגן לפגוש הקדמי לרכב שלי הנודה CRZ

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2011-Honda-CR-Z-CRZ-New-Full-Nose-Mask-OEM-/120785399246?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1f5eedce

צירפתי קישור...

החלק עצמו עשויי עור והתפקיד שלו לשמור על הצבע והפח של האוטו בעת נסיעה מפני אבנים\חרקים וכדומה.

קיבלתי הביתה מכתב מהדואר שאומר החלק הגיע לארץ והוא נמצא כרגע במכס ועליי להגיע לשחרורו. בנוסף צורף למכתב טופס של משרד התחבורה שאני צריך למלא ולשלוח להם וטופס שלישי שהוא הקבלה למשלוח מארה"ב.

אני לא יודע כ"כ מה הפרוצדורה לשחרר את אותו חלק ואשמח לעזרה.

תודה וגמר חתימה טובה!

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

עליך לשלוח למשרד התחבורה צילום של רשיון הרכב שלך ואישור של מוסך שהחלק שהזמנת מתאים לרכב הנ"ל.

זה יהיה קל יחסית כי יש מס' קטלוגי בעמוד המכירה של החלק באיביי והמס' אכן תואם לדגם זה. כשאתה פונה למוסך תן לו את המס' הקטלוגי והוא יווכח שהחלק אמנם תואם.

חכה לאישור ממשרד התחבורה ולאחר שתקבל אותו, לך למכס עם האישור, הקבלה על הסכום ששילמת, ההודעה מהמכס ותעודה מזהה כדי לשחרר את החלק. קח בחשבון מיסים של 50% מהסכום ששילמת על החלק + משלוח.

אני מציע לך לשאול את אותה השאלה בפורום האספנות. יש שם מומחים שיוכלו לתת לך תשובות ועצות מדוייקות למי לפנות במשרד התחבורה ומה לעשות. כדאי לך למהר כי לאחר מס' ימים יתחילו לחייב אותך על כל יום איחסון של החבילה.

דרך אגב, איך שלחו לך את החלק? אני רואה שהמוכר שולח לארה"ב וקנדה בלבד.

פורסם

לגבי שאלתך, שהמוכר שולח לארה"ב וקנדה בלבד.

רכשתי מוצרים רבים דרך אי ביי,ותמיד אפשר לנסות לשאול את המוכר אם הוא מסכים לשלוח לישראל, מניסיוני רובם מסכימים תמורת דמי משלוח מתאימים.

פורסם

קצת טיפשי שיהיה צריך לעבור את כל מסכת העינויים בשביל כולה כיסוי מעור לחלק הקדמי של הרכב. לפותח השירשור, תעשה כאן חיפוש. לאחרונה משרד התחבורה הודיע על כל מיני חלקים לרכב שאינם מצריכים עמידה בכל הפרוצודורה שלהם. אם וכאשר ישאלו אותך תגיד שזה כיסוי לרכב כי זה מה שזה באמת. זה לא חלק לרכב ולא נעליים, כולה כיסוי עור. מה בדיוק מוסך צריך לתת לך אישור על זה? אגב הכיסוי הזה נקרא באנגלית Bra כלומר חזייה. השם של זה בגלל שזה כמו כאילו חזייה שמכסה מכסה מנוע וכיוצא בזה. יש כאלה גם לאופנועים בכדי למנוע שריטה של מיכל הדלק.

אגב, מלבישים כאלה חזיות ענקיות למשאיות בחורף על מנת לכסות את האויר שנכנס לרדיאטור וכך לשמור על חום מנוע כאשר הטמפרטורות צונחות אל מתחת לאפס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...