Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-מחפש המלצות לצבעים\סדנאות\מוסכים שצובעים מקצועית על סמך נסיון .

-משהו יודע מה ההליך שצריך לעבור בכדי לרשום שינוי צבע ברשיון , האם שינוי גוון (דוגמא מאפור מטאלי לאפור מטאלי ככה מאוד) או שינוי צבע לחלוטין מחייב רישום מראש , כלומר היתר או שבעל הרכב רשאי לצבוע כאוות נפשו ולרשום את השינויי ללא היתר אחר כך (איפה וכמה $ בערך)

תודה ושבוע טוב וזהיר לכולנו!

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

על סמך נסיון - במוסך דור ברחוב האחים מסלוויטה שבת"א מבצעים עבודה מצויינת במחירים טובים.

לגבי החלפת צבע - היא מחוייבת להרשם ברשיון בעלות שאני לא יודע. כמו כן, אני משער ששינוי גוון מרמה מסויימת מחוייב אף הוא בשינוי ברשיון.

פורסם

תודה ,

מה שאני עדין שואל את עצמי האם אני עושה את הרישום הזה לפני הצביעה או אחרי , כמה שזה נשמע מגוחך.

פורסם
תודה ,

מה שאני עדין שואל את עצמי האם אני עושה את הרישום הזה לפני הצביעה או אחרי , כמה שזה נשמע מגוחך.

במשרד הרישוי..

יתנו לך את כל הפרטים הבירוקרטים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפי מה שהבנתי (אבל תבדוק את זה לפני!!)

אחרי שאתה צובע את הרכב, מגיעה למשרד הרישוי, בחון של משרד הרישוי בודק את מ"ס השילדה, ואז משנים לך את הצבע ברשיון

פורסם

לצבע כתום ?

או צהוב???

איזה צבע לדעתכם הכי היה מתאים לרכב שלי (חוץ מהצבעים הנוכחים שקיימים בארץ).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מנסיוני האישי, שינוי גוון לא רציני הוא לא בעיה.

הבוחנים לא ממש מתעמקים עם טבלת צבעים לראות אם שינית את הסגול לילך לסגול סחלב.

אצלי האוטו רשום ברשיונות כצבע בז'. פעם הוא היה מן מוזהב מעפן, והיום הוא לבן פנינה עם נקודות חלודה. כנראה שבז' מגדיר מספיק טוב את שניהם.

לא הייתה לי בעיה עם זה בטסט.

אז אם השינוי הוא מינורי, לא מלבן לאדום אש, אז מה שכתוב ברשיון מספיק כללי בשביל לכסות את זה.

פורסם

מידע אישי שלי (ברורים בלבד) צביעת רכב כללית לרכב קטן היא

באזור ה-3K עד 4.5K כאשר שינוי צבע יכול להגיע עד 7K .

אם צריך גם פחחות ו/או לשפשף את הרכב כדי להגיע לצבע היסוד -8 עד 10K

הכל תלוי איך אתה רוצה שיצבעו,איזה צבע ובאיזה רמה.

עסק יקר!!!! :x

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
תודה ,

אחרי הצביעה.

ובקשר לפחח טוב, אני ממליץ על נתנאל פחחות וצבע.

רחוב פריימן א.ת ישן בראשל"צ.

פורסם

תודה, ועכשיו אני אומר את האמת , משום מה נדלקתי על הצבע של האסטון מרטין( DB7 ("VINCI " GREY.., :oops: , זה פחות או יותר דומה איכשהו לתמונה באייקון ,ברשיון הצבע המקורי של האוטו מוגדר"אפור-מטל" ,אז אני מניח שזה יכול להכנס להגדרה של "אפור מטל" ??? :?

את הצבע וחומרי ההכנה+הלקה חשבתי לקנות בעצמי מקורי בכמות שימליץ לי הצבע שאבחר בנסיעה לאנגליה עוד כמה חודשים , לכן אני מחפש מישהו מקצועי כי יהיה חבל מאוד אם...

• תוכן חדש...