Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך שתי מקלדות חדשות - אחת לבית ואחת למשרד.

שתיהן צריכות להיות חוטיות, ובמבנה הסטנדרטי (כלומר מעל החיצים שתי שורות של שלושה כפתורים - ולא שני טורים, ועוד שורה מעל, ליד שורת ה- F) ללא כפתורים מיותרים. זאת של הבית צריכה להיות שקטה, זאת של המשרד - מצידי שתרעיש כמו מקלדות IBM ישנות (הלוואי שהיה להשיג). ראיתי מיקרוסופט 600 ולוגיטק 250 בזול יחסית (60 ש"ח כל אחת). אבל כולן שחורות. אין יותר להשיג לבנות פשוטות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עדיין מייצרים מקלדות מכאניות.

אני מכיר את הrazer black widow ואת הDas Keyboard.

קצת יקרות, אבל בהחלט נהדרות להקלדה. שתיהן בצבע שחור, זה הטרנד בימינו.

!AWDSOME

פורסם

בר72, יש אפשרות לפחות להשיג אחת באקסלנט מחשבים, סניף הצ'קפוסט (ההסתדרות 15). אני כל שבועיים בערך נכנס למשהו לא קשור בעליל, רואה מקלדת חוטית לבנה, ומתחיל לשאול על אלחוטית לבנה (עבור אבא שלי. הוא גם משתגע...).

מומלץ להרים טלפון לפני ההגעה לווידוא הריגה שהיא אכן שם עדיין.

לא זוכר איזו תוצרת המקלדת, אבל היא לא של לוג'יטק או שם מותג מוכר (לי) אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני צריך שתי מקלדות חדשות - אחת לבית ואחת למשרד.

שתיהן צריכות להיות חוטיות, ובמבנה הסטנדרטי. כולן שחורות. אין יותר להשיג לבנות פשוטות?

התמודדתי עם אותה בעיה בביקור האחרון בארץ, כאשר התבקשתי להחליף את מקלדת ה-PS/2 בבית ל-USB.

נראה שפשוט אין כאלה יותר. בישראל זאת אומרת. כרגיל.

פורסם

אנשים מבוגרים שמשתמשים במקלדת של 2-3 שפות צריכים את הרקע הלבן כדי להבדיל בין האותיות (הקונטרסט על רקע שחור

הוא הרבה יותר נמוך). אני לא מצפה מה"עולם" לפעול מתוך ההנחה הזאת, אבל מישראל כן, כשיש פה אוכלוסיה מספיק גדולה

שקונה את המקלדות האלה (דוברות ערבית או רוסית).

ושוב, אין לי בעיה שיהיו בחנות 5 דגמים שחורים מול אחד לבן, אבל שיהיה אחד לבן לעזאזל! למה אני צריך להתחנן ולשלם מחיר

מופקע על מוצר שעדיין מיוצר ומשווק, רק שלא בZין שלהם להחזיק אותו במלאי?

הפעם אני לא אתנצל על דבריי, ואני רציני לגמרי. רק בישראל יש את הבולשיט הזה והזלזול הבוטה הזה בלקוחות.

(טוב, אולי גם בבוליביה...)

פורסם

אין לך מה להתנצל על דבריך, כי הם לצערי אמת.

אישית אני לא רואה בעייה בשימוש עם מקלדת שחורה, אני משתמש ב-WAVE של לוג'יטק ומרוצה עד הגג. לא מתחבר לקטע של מקלדות לבנות דווקא.

אבל זה בהחלט מעצבן, שמוצרים מסויימים פשוט לא מובאים לארץ, עקב "מחסור באפשרות רווח מופקע", או כי באמת לא משתלם ליבואן לייבא אותם.

בשיחה אמיתית שהייתה לי עם יבואני זיפו, שאלתי שאלה לגבי דגם מסויים, שלא ראיתי בחנויות. התשובה הייתה שהם לא מייבאים אותו ולא ייבאו אותו מעולם. למה? וואלה, לא ידעו כל כך להגיד לי. וחבל- זו בדיוק מצית שקולעת לטעם שלי (ולא רק שלי אני בטוח בזה). מבאס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...