Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ראשונות של Ferrari 458 Italia Spider

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא סתם קוראים לה קליפורניה :)

יש לי 2 כאלו סגורות ברחוב בצבע לבן, ואני בטוח שיש עוד כמה שחונות בתוך המוסכים, ה2 שאני מדבר עליהן חונות ברחוב, בשמש!

אז זאת תתאים יופי לנוף ואני רק סקרן מי יהיה הראשון שיביא אחת :)

haters will hate

פורסם
פרארי שהיא לא F1 צריכה להיות סגורה.

למה מה הקשר?

מי קובע מה צריך ומה לא צריך להיות כדי שיהיה תג של פרארי?

יש כאלה שיגידו שכל מה שאלפא בונה מתחילת שנות ה-90 זה פיאט עם תג שונה (שזה שטות). מה תגיד אז?

אתה צריך להיות מודרני לא להישאר עם כל מני ציטוטים מפני 50 שנה שהיום אין להם משמעות בכלל.

האוטו הזה נראה מדהים ואני בטוח שהוא גם נוסע מדהים (ולא גמיש כמו פונטו קבריולט)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הקשר הוא אותו הקשר של דעתו של אנצו פרארי שאם היית טורח לקרוא את כל הפוסט, היית רואה שאליה התייחסתי. גם הקאיין, להבדיל אלפי הבדלות, היא אוטו מצוין וכזה שנועד לאותה המטרה בדיוק - הגדלת רווחי החברה בייחוד בשוק האמריקאי. הפוריסטים של פורשה, כמו גם אלה של פרארי, לא יקבלו בעין יפה את המכוניות האלה ולא משנה כמה הן טובות (והן טובות), בדיוק כמו שהפוריסטים של אלפא, כפי שציינת (אם כי במטרה לעקוץ - וממש לא ברור לי למה) לא מקבלים חלק מהחדשות (הרף הזה בד"כ משתנה עם כל דור שיוצא, אבל ניחא :lol:).

מכיוון שפרארי, עבור רובנו, היא לא יותר מאובייקט תשוקה - מותר לנו שהיא תהלום את הפנטזיות וההעדפות שלנו. שלי סגורה :-D (כאשר מאותה הסיבה אעדיף 911 סגורה על פתוחה, קיימן על בוקסטר, GTV 916 על ספיידר וכו'). מותר לי, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא סתם קוראים לה קליפורניה :)

יש לי 2 כאלו סגורות ברחוב בצבע לבן, ואני בטוח שיש עוד כמה שחונות בתוך המוסכים, ה2 שאני מדבר עליהן חונות ברחוב, בשמש!

אז זאת תתאים יופי לנוף ואני רק סקרן מי יהיה הראשון שיביא אחת :)

קוראים לה איטליה.

emotion of motion

פורסם

אני לא כותב במטרה לעקוץ וברור לי שאתה התייחסת לדעתו של אנצו פרארי. אם היית קורא את ההודעה שלי אז היית מבין את זה. נתתי את הדוגמה של אלפא בגלל הסמל משתמש שלך. מבחינתי לפחות פוריסטים של חברה מסויימת זה מילה נרדפת לאנשים פתטים. צר לי אם מישהו נעלב אבל זו המציאות. רכב זה סך הכל מכונה ויותר חשוב איך הוא נוסע (וגם נראה!) ופחות חשוב אם הוא נאמן ל"מסורת". יצרן רכב המטרה שלו להרוויח כסף ולא לעשות לפוריסטים טוב על הלב. דברים משתנים עם הזמן וככה זה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

קורסיקה - לא יודע אם הייתי מרחיק לכת בלקרוא לפוריסטים פתטים, אבל אנכרוניסטים בהחלט כן. אני מסכים שיש לשפוט את הרכב לגופו (בגלל זה מה שבהחלט פתטי זה הביקורות בכל מדיה אפשרית על הג'ולייטה החדשה שאיבדה, לכאורה, את הרוח, כשאת בכל אלפא קודמת ביקשו שיהיה בדיוק את מה ששופר בג'ולייטה. העיקר שיהיה על מה לכתוב...). הויכוח לגבי תכלית מול תחושה או כל נעלם עלום שלא יהיה לא ייגמר לעולם - גם בפורום הזה כמות האנשים שיקפצו עלי אם אגיד שלא באמת נורא שההגאים החדשים לא מתקשרים כמו ה-106/306 שהייתה פעם היא עצומה וגם אני בעצמי מקבל תחושות מסויימות כשיקול ואחרות לא. מערך השיקולים של כל אחד מאתנו שונה וככל הנראה כל אחד מהם לגיטימי באותה מידה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...