Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציין מראש שזה הבדיקה שמגרש הרכבים ביצע ולא אני (לא איזה מגרש בנתניה אלא מגרש רציני של היבואן. רמז עבה) ובמקרה ראיתי את הבדיקה הזו.

מדובר ברנו מגאן 2007 דגם ex יד 1 פרטית עם 55,000 ק"מ.

מה שמפחיד אותי זה בעיקר הרעשים בגיר ובמערכת דלק והצתה. אני אקבל אחריות לשנתיים על הרכב, האם זה מסיר כל חשש? האם הגיר לקראת סיום חייו?

לגבי שאר הדברים, הבטיחו לי שיחליפו 4 צמיגים, מצבר, כיוון פרונט, טיפול שוטף, בדיקת רצועת תזמון, בידקת הנקישה בהגה, פנסים, בדיקת בלמים וגיר.

לגבי הצמיגים, איזה צמיגים כדאי לי לבקש? אמרתי שאני מוכן להוסיף כסף על צמיגים יפנים איכותיים יותר ממה שהם נותנים (אירופאי), אז איזה חברה ודגם לבקש?

האם כדאי בכ"ז לעשות בדיקה משלי? כי כפי שאתם רואים זו נראית בדיקה לא מכוסתחת..הסוכן לא הראה לי אותה מיוזמתו ובמקרה ראיתי אותה, ולכן קורץ לי לחסוך את ה600 שקל האלו

האם הבדיקה לא רעה מידי עבור רכב יד 1 פרטית עם ק"מ כזה נמוך? איך הבלאי כ"כ גבוה?

תודה לעוזרים

zgjzwnmgzljm.bmp

פורסם

ניראית בדיקה יותר מידי נקיה אופיינית לבדיקה של המגרש עצמו,אני מציע לבדוק את הרכב במקום שאתה בוחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מספר האיקסים לא משנה. מה שמשנה, זה הערות .

רובם כסת"חים כדי לפתור את המכון מאחריות.

אני חושב, שאם יחליפו ויבדקו את כל מה שהובטח, האחריות תכסה את ההפתעות בשנתיים הבאות.

לפי הבדיקה, הרכב לא עבר תאונה. לא נראה לי, שקרסו יסכנו את המוניטין שלהם ויזמינו בדיקה נקייה לרכב עם פגיעת שלדה.

אני אגיד מה יהיה אם תיקח את הרכב לבדיקה נוספת - ירשמו לך את אותם הכסת"חים , אולי בתוספות קטנות .

היבואן יגיד שהוא יבדוק את הנושאים, בידיוק כמו בבדיקה שלהם.

מבחינתך חשוב שיתקנו את כל הדברים שעלולים לעלות לך בעתיד הקרוב (צמיגים, פנסים, כיוון פרונט, מצבר, אולי בלמים ורצועות +טיפול).

בקשר לצמיגים - יש הרבה צמיגים אירופאים טובים, ולא נראה לי שאתה יכול לבקש כל דגם שקיים.

בדרך כלל הם עובדים עם פנצ'ריה מסויימת. תבקש שיתקשרו ויבררו בקשר לדגם של צמיגים אירופאיים (ללא תוספת תשלום) ואופציות אחרות אפשריות + עלות התוספת.

בדרך כלל גם אני ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה נוספת, אבל במיקרה הזה לדעתי אפשר להשאיר בכיס 600 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

MINJMNKY הרכב מהם. האחריות היא רק שנתיים כי הם נותנים 3 שנים רק על שנת 08' ומעלה.

VLADCLAR תודה, אתה זוכר שייעצת לי לפני שנתיים לגבי קניית פיאט פונטו מטרייד מוביל? הרכב עבר טוטאלוס לאחרונה..

לגבי הגיר, מהבדיקה הוא לא נראה בשלבי גסיסה?

לגבי הצמיגים, אני אעשה כך ואז אתייעץ פה בפורום מה כדאי לקחת והאם כדאי להוסיף.

המחיר הוא בסביבות 47k, וכמובן מתקנים/מחליפים כל מה שרשמתי ויש עוד כמה בונוסים רציניים (אחריות שנתיים, ביטוח ועוד כמה).

האם זה מחיר טוב?

ושאלה נוספת, אני רגיל לצריכת דלק של 1/15 עם הפונטו שהיתה לי. אני נוסע 80% בין-עירוני, על קו הרצליה ירושלים והשאר בתוך העיר.

האם תהיה הרעה משמעותית? לאיזה צריכת דלק בערך אני אמור לצפות?

פורסם
MINJMNKY

VLADCLAR תודה, אתה זוכר שייעצת לי לפני שנתיים לגבי קניית פיאט פונטו מטרייד מוביל? הרכב עבר טוטאלוס לאחרונה..

מצטער לשמוע, העיקר שאתה בסדר.

לגבי צריכת הדלק - צפה במשהו כמו 1:12.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A8%D7%A0%D7%95_%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-II_2007_8750

לגבי המחיר - הוא יותר גבוה ממה שאפשר להשיג ללא האחריות וכל הבונוסים.

אבל במיקרה של מגאן שווה לשלם יותר בשביל השקט הנפשי.

2008 עם נתונים דומים נמכר ב 10 אלפים ש"ח יותר (אבל גם עם שנת אחריות נוספת).

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה, אני בסדר גמור ב"ה.

תכננתי לקנות שנת 2008, מה גם שאני חבר 'בהצדעה' ויש להם דיל שמקבלים חבילת מולטימדיה במתנה "בשווי 12,000 שקל" (DVD הכולל דיבורית בלוטוס', 2 מסכים במשענות, GPS , חיישני רוורס וגם חישוקי מגנזיום) במחיר של 51,500 לרכב מליסינג עם ק"מ מעל 100K ומשם המחיר מטפס עד 55,000 לרכב מליסינג עם פחות מ60K ק"מ. ואם רוצים רכב פרטי מיד ראשונה עם ק"מ נמוך משנת 2008 כמו שאני מצאתי זה עולה בסביבות 57K אחרי מיקוח, והחלטתי שחבל להוסיף 10,000 ש"ח על שנתון גבוה יותר בשנה אחת בלבד+אחריות לשנה נוספת. את הDVD הצלחתי גם ככה להוציא מהם וחיישני רוורס כבר מותקנים ברכב. חישוקי מגנזיום אני לא צריך..

מה באמת לגבי זה שכתוב שהרכב מלוכלך? יתכן שבגלל הלכלוך לא יכלו לבדוק היטב את נושא התאונות?

פורסם

אחת השיטות לבדוק תאונות היא בדיקה של עובי הצבע עם מכשיר מיוחד. יש על זה סרטון ביוטיוב שפירסמו בפורום פעם. בטח הלכלוך מפריע לעבודה של המכשיר הזה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מניסיון שלנו,

הבדיקה שהוצגה לנו ע"י קרסו היתה זהה לבדיקה שאנחנו עשינו במעבדה בחולון פרט לדבר אחד לא משמעותי (שתוקן)

אבל! אנחנו כן רצינו ראש שקט במובן הזה שבדקנו בעצמנו. אני מסכימה שקרסו לא יירו לעצמם ברגל ע"י מכירת רכב לא תקין ומתן אחריות על הליקויים. כל המצטרה שלהם במהלך הזה של מתן אחריות נראה לי כמו ניסיון לתיקון הרושם עליהם ולטיהור המוניטין של המגאן, (וכמובן להיפטר ממלאי המגאנים שיש להם) לא?

אגב, משנתון 2007 הם גם מתחייבים לטרייד אין עתידי?

בכלל לא ידענו שהם נותנים שנתיים אחריות על רכבים מתחת ל-2008.

\

פורסם

תודה לכולם. יש עוד דעות?

אני עדיין מאוד מתלבט האם לעשות בדיקה חוזרת ליתר ביטחון או לחסוך את הכסף הזה ולסמוך על הבדיקה.

אני אחד שעושה בד"כ בדיקה גם לרכב של 15,000 ש"ח אבל פה בכ"ז המצב נראה לי קצת שונה

פורסם

קניתי רכב מקרסו לא רנו מגאן! הבדיקה שלהם מאוד אמינה אין לך מה להוסיף 500 ש"ח, יצא ממש דומה לבדיקה שעשיתי.

פורסם

אז היום השגתי היסטוריית טיפולים, יותר מאשמח לקבל חוות דעת על כך.

רק לי זה נראה כמו יותר מידי בעיות ברכב?

ndm9kstko1ut0d1upniv.bmp

t6pdefhfll54c3q8b0bi.bmp

• תוכן חדש...