Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו הסטוריית התיקונים / טיפולים של הרכב, אני בורח כל עוד נפשי בי -

הרבה תקלות חשמל שחזרו, התעסקות עם מדחס המזגן, חדירת מים לרכב, כן מניע, לא מניע (זה אופייני לרכב חדש ?! לדעתי זה אופייני ל"לימון", אפילו אם הוא באחריות).

אני לא מדבר על זה שלא בוצעה החלפת טיימינג (כי הבעלים סרב, בוודאי אחרי ששמע את המחיר...), ואתה תצטרך לעשות אותו אם תרצה באחריות של קרסו.

נכון שמה שהיה - היה. אבל אם חלק מזה או משהו אחר יחזור - לא נראה לי שתרצה לבלות את זמנך במוסכים (אפילו אם יש שנתיים אחריות). אני לא חושב אפילו על מה שיהיה בתום האחריות.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה מטריד ולכן אני מנסה לשאול פה את המומחים ולקבל חוות דעת..

מצד שני,אני מנסה לחשוב:

א. 8/2007 בדקו או החליפו את המצבר וזה תקין

ב. 9/2007 1. נדלקו מנורות והרכב לא נכבה 2. נדלקו מנורות והרכב נכבה. אכן תקלה משמעותית ראשונה. הוחלפו כל מיני רכיבים שאני לא ממש מבין את משמעותם

ג. 2/2008 רעשים במזגן + טיפול

ד. 5/2008 ריקול

ה. 7/2008 1. שוב בעיות במזגן + חדירת מים שאני לא ממש מבין מאיפה ואם זו בעיה רצינית. 2. טסט

ו. 5/2009 לוח מחוונים uch שאני לא מבין מה זה אומר + טיפול

ז. 8/2010 שוב לוח מחוונים uch ותיקון או החלפה של מנגנון חלון חשמלי

ח. 7/2011 פחחות וצבע, זה כבר נעשה על ידי קרסו לאחר שהם קנו את הרכב מהיד הראשונה. האם זה תיקון של תאונה או שזה הכנת

רכב למכירה עם קצת תיקוני צבע?

זה ההיסטוריה המלאה של הרכב..האם יש מה לפחד? א', ד', ח' לא נראה לי מפחידים. גם תקלה במזגן (ג' וה') שתוקנה זה לא אסון. נראה שהתקלה לא חזרה מאמצע 2008, כלומר לפני 3! שנים. נשאר לנו לוח המחוונים uch שאני לא מבין מה זה וגם העניין של המנורות שנדלקו והרכב שכבה ב 9/2007

פורסם

אני לא יודע מה משמעות השורה "לוח מכוונים uch" אבל אני לא בטוח שהייתי בורח. בסך הכל עושה רושם שרוב התקלות הופיעו כשהרכב היה צעיר ומאז נפתרו ע"י המוסכים. גם אם יחזרו בשנתיים הקרובות, יש אחריות ויש לאן לחזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לחולגי +1

יותר מידי תקלות , כמו כן כנף אחורית מולחמת + פגיעה בסף (מעיד על נהיגה לא הכי אחראית) להזכיר שהרכב יחסית חדש! (קושי נוסף למכירה חוץ משם ה-"לא הכי טוב")

אין בעיה עם המזגן לטעמי (ריקול). הייתי מתמקד יותר לשאול ,מדוע היה צורך להחליף לוח שעונים ומחשב בקרה מרכזית?

ומדוע במוסך מורשה ,מבטלים מנגנון בטיחותי של מותחן קדם חגורת בטיחות, ולא מטפלים בבעיה?

אולי לא נשמע לך כל כך קריטי , אבל בעיה במנגנון חלון חשמל ,יכולה להיות בעיה מאוד מרגיזה ובטח כשהיא נחשבת לבעיה ידועה במגאן (ושוב למה יש תקלה כזאת ברכב שנסע כלכך מעט?)

סיכום: הייתי מתרחק מאוד מהר מהרכב הזה למרות שהמחיר קורץ, צריך להתחשב בעתיד הרחוק.

למרות שכתבת שיש אחריות שנתיים על בלאי שאינו טבעי,הייתי מעדיף ראש שקט יותר.(בעיית האותיות הקטנות והמחירים הגבוהים)

או שהחברה יתנו לך מגאן דומה עם הסטוריה נקיה ,לא אמור להיות קשה להשיג, לרכב יחסית חדש (-אולי במגאן אני טועה?)

או שתחפש חלופה אחרת יותר אמינה (יותר נוטה לחלופה הזו) - קורולה ,פוקוס , מאזדה 3 , אוונסיס , אקורד , סיוויק , לאנסר ,אלמרה; ויש עוד שחברי הפורום יכולים להמליץ לך בחום

אם לא היו לך את העליות לירושלים הייתי ממליץ לך לקנות רכב עם מנוע קטן יותר

מקווה שעזרתי

פורסם

תודה לכולם

ישבתי עם בחור חביב בשם רונן ממוסך רנו בכפ"ס (מוסך רון) והוא עבר איתי דבר דבר וראיתי שהשד לא כ"כ נורא.

סה"כ נראה שרוב התקלות הסתיימו עוד בשנת 2008, ומאז הרכב ראה מוסך רק לצורך החלפת מנגנון חלון וטיפולים שוטפים.

בנוסף, עשו לי השבוע טיפול הכולל החלפת טיימינג, החלפת רפידות ודיסקיות בלמים קדמי ואחורי, טיפול שוטף שכולל שמנים ופילטרים וליטוש פנסים כל זה במוסך של היבואן בכפ"ס.

החלטתי לקחת את הצ'אנס הזה. מקסימום כשנגמרת האחריות נעשה אצלם טרייד אין שוב

• תוכן חדש...