Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאזדה מנוע 2000 אמרו לך שהיא שותה?אז היא שותה ...

יותר מהירה?ממש לא , יש הבדל ולא במעט,מאובזרת יותר?כן

נוחה יותר לנסיעה?לא

יש פלוסים לכל צד , אני היה לי אפשרות להביא סוייוויק חושב שהספיריט מנוע 2000 5 דלתות אחד המוכניות היפות בשוק סאנרוף ג'אנט 17 וכולי אוטו מדהים

מממ... מה שכתבת לא ממש יצא מובן:

יותר מהירה? - ממש לא (ואז) - יש הבדל ולא במעט => מאזדה 3 2000 סמ"ק "ממש לא" יותר מהירה ו"יש הבדל ולא במעט" במה? - במהירות? - אבל אמרת שהיא לא ממש יותר מהירה מסיוויק.

מאזדה 3 2000 סמ"ק יותר מאובזרת? - במה? מה יש בה, שאין בסיוויק, הדגם המאובזר יותר? או שהתכוונת שהסיוויק הדגם המאובזר - יותר מאובזר מהמאזדה 3 2000 סמ"ק?

נוחות נסיעה? - לא (איזו מהמכוניות לא יותר נוחה לנסיעה?)

מה קרה עם ההזדמנות שהייתה לך עם הסיוויק?

איזו מכונית יש לך? מאזדה? הונדה?

את המראה של סיוויק 5 דלתות, אני לא ממש אוהב (עניין של טעם).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-3 ממש לא "בולעת דלק" - שלי עושה 1 ל-11.5 ואפילו 12 ק"מ לליטר.

לגבי שמירת ערך, אני מניח שהונדה סיוויק תשמור יותר טוב על ערכה, מכיוון שאין הרבה כאלה בליסינג.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
ה-3 ממש לא "בולעת דלק" - שלי עושה 1 ל-11.5 ואפילו 12 ק"מ לליטר.

לגבי שמירת ערך, אני מניח שהונדה סיוויק תשמור יותר טוב על ערכה, מכיוון שאין הרבה כאלה בליסינג.

וספיריט יש בליסינג?אני מעוניין שתמצא לי יחידה אחת של ספיריט 5 דלתות בליסינג .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
מממ... מה שכתבת לא ממש יצא מובן:

יותר מהירה? - ממש לא (ואז) - יש הבדל ולא במעט => מאזדה 3 2000 סמ"ק "ממש לא" יותר מהירה ו"יש הבדל ולא במעט" במה? - במהירות? - אבל אמרת שהיא לא ממש יותר מהירה מסיוויק.

מאזדה 3 2000 סמ"ק יותר מאובזרת? - במה? מה יש בה, שאין בסיוויק, הדגם המאובזר יותר? או שהתכוונת שהסיוויק הדגם המאובזר - יותר מאובזר מהמאזדה 3 2000 סמ"ק?

נוחות נסיעה? - לא (איזו מהמכוניות לא יותר נוחה לנסיעה?)

מה קרה עם ההזדמנות שהייתה לך עם הסיוויק?

איזו מכונית יש לך? מאזדה? הונדה?

את המראה של סיוויק 5 דלתות, אני לא ממש אוהב (עניין של טעם).

סליחה על הדאבל אבל רק עכשיו שמתי לב שהגבת.

הכוונה שלי הייתה שהספיריט יותר מהירה עם יותר כוח זמין מהמנוע 1.8 של סיוויק שגם הוא לא רע בכלל אחרי הכול.

הסיוויק מאובזרת יותר מבפנים ומציעה פנים יותר מעניין.

נוחות נסיעה לטעמי המאזדה 2.0 טובה יותר משל הסיוויק , אבל אם תשווה את ה1.6 הסיוויק זה קפיצת מדרגה אדירה .

בכל מקרה אחרי המאזדה הסוויק זה הבחירה המעניינת ביותר אז עשית אחלה של בחירה :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
וספיריט יש בליסינג?אני מעוניין שתמצא לי יחידה אחת של ספיריט 5 דלתות בליסינג .

נדירות הספיריט שקיימות בליסינג, אבל לצערי כל מכוניות הליסינג שנפלטות משפיעות על כל הדגמים האחרים שנמכרים,

למרות שבמקרה שלנו הרכב טיפה יותר "נדיר" גם בגלל הצורה (5 דלתות) וגם בגלל המנוע.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

סיוויק ללא צל של ספק.

רכב יותר אמין ממאזדה ותשאל כל מוסכניק מקצועי שמבין עניין

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
סליחה על הדאבל אבל רק עכשיו שמתי לב שהגבת.

הכוונה שלי הייתה שהספיריט יותר מהירה עם יותר כוח זמין מהמנוע 1.8 של סיוויק שגם הוא לא רע בכלל אחרי הכול.

הסיוויק מאובזרת יותר מבפנים ומציעה פנים יותר מעניין.

נוחות נסיעה לטעמי המאזדה 2.0 טובה יותר משל הסיוויק , אבל אם תשווה את ה1.6 הסיוויק זה קפיצת מדרגה אדירה .

בכל מקרה אחרי המאזדה הסוויק זה הבחירה המעניינת ביותר אז עשית אחלה של בחירה :)

מממ... ואתה אומר את זה, מניסיון של נהיגה (ניסיון רציני, ולא 5 דקות פה, ו-5 דקות שם) על הסיוויק גם כן?

אני מעולם לא נסעתי על המאזדה ספיריט (2.0).

פורסם
מממ... ואתה אומר את זה, מניסיון של נהיגה (ניסיון רציני, ולא 5 דקות פה, ו-5 דקות שם) על הסיוויק גם כן?

אני מעולם לא נסעתי על המאזדה ספיריט (2.0).

אם אחות שרכשה תרכב ונהגתי עליו לפחות 3 פעמים בשבוע למשך שנה לא נחשב אצלך ניסיון,אשמח לדעת ניסיון מהו :)

פורסם

הסיויק נשמעת מלוקקת בטירוף והמחיר פחות או יותר מה שאני הייתי מבקש על שלי, ושלי עם אותן נתונים רק עם 75 אלף ק''מ. ככה ש39 אלף ק''מ זה שמור בטירוף לאוטו בן 5 שנים כמעט.

ולא הייתי בכלל יושב לחשוב מה עדיף לי מאזדה 3 או הונדה סיויק במיוחד שזאת הסיויק המפוארת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
סיוויק ללא צל של ספק.

רכב יותר אמין ממאזדה ותשאל כל מוסכניק מקצועי שמבין עניין

שווה בדיקה שניה, מאזדה 3 נחשבת אמינה מאוד בכל קנה מידה ולא רגישה להתעללויות והזנחה כמו הסיוויק ששם

הסטורית טיפולים מסודרת יותר מהכרחית.

פורסם
שווה בדיקה שניה, מאזדה 3 נחשבת אמינה מאוד בכל קנה מידה ולא רגישה להתעללויות והזנחה כמו הסיוויק ששם

הסטורית טיפולים מסודרת יותר מהכרחית.

ביקשתי להוציא מהמוסך המורשה את כל ההדפסים - הכל טופל במורשה, חוץ מהטיפול שהיה צריך להתבצע ממש בתקופת המכירה. קניתי ומיד הלכתי למוסך המורשה לעשות טיפול - 900 ש"ח להחלפת שמן מנוע, פילטר שמן, מסנן אוויר והחלפת שמן גיר (אמרו משהו על זה שמבחינת הזמן של המכונית על הכביש, ולא מבחינת הק"מ שהיא עשתה - השמן גיר מחמיץ [?!]) מה אתם אומרים? (על המחיר ועל זה שהשמן "מחמיץ"?)

הרכב טופל (ויטופל) כמו שעון שוויצרי :-)

רק במורשה...

פורסם

לא יודע מה זה מחמיץ, זה לא חלב, אבל הוא בהחלט עלול להתחמצן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קנית תתחדש

אל תתעסק במה היה יכול להיות...

במאזדה למשל לא נוגעים בתיבה האוטו עד 250K ק"מ אז מה?

בכל מקרה שמור על הרכב ותהנה דבר אחד בטוח הספסל האחורי שלו יותר מרווח והסיוויק יותר חסכונית.

פורסם

עם כל הכבוד לסיוויק, רכב משפחתי בן 5 לא שווה 80K ש"ח. משום מה בארץ יש לו תמחור של רכב פרימיום, מה שהוא ממש לא (שאפו ליבואן על כך שהצליח להשריש בעם היושב בציון את המחשבה שמדובר ברכב כזה).

בשוק של היום, ב80K ש"ח היית יכול לרכוש רכב "מנהלים" טוב מאותו מודל ולהשאר עם עודף מכובד. רכבים משפחתיים מתחרים נמכרים בפחות מ-50K וזו נקודת הייחוס. גם אם הסיוויק יותר איכותי מהם בנקודות, הוא לא שווה כמעט פי שניים מהם.

זו דעתי. אני מאמין שהשרשור הזה לא נועד רק לגבות את ההחלטה שלך.

בכל מקרה, תהנה מהרכב! זה הכי חשוב.

פורסם

ETAA דבר קטן שאתה שוכח ומאוד חשוב הוא תחזוקה ועלות.

גם אני יכול עכשיו למכור את הסיויק שלי בלי בכלל להתאמץ, באותו המחיר ואפילו ישאר לי עודף למצוא אקורד\מאזדה 6 שמורה לקבל על פי מה שאתה אומר יותר פינוק ויותר מהאוטו אך בפועל משפחתית גדולה שותה יותר דלק.

אם הסיויק עושה בצריכה שפויה 1-11 אז המאזדה 6 והאקורד יעשו 1-8.5 בסופו של חודש זה מסתכם בכמה מאות שקלים יותר בדלק, וזה עדיין לא נגענו בטיפולים וביטוח שירקיעו שחקים לעומת הסיויק בהשוואה או מאזדה 3 מהצד השני.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...