Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

 

לא כתבת אם אתה מחפש רכב קטן או משפחתי. בכל מקרה, רכב קטן ברוב המקרים יהיה חסכוני יותר בדלק ובמיוחד בתוך העיר.

דייהטסו סיריון יכולה להתאים לכם, מכונית מאוד חסכונית בדלק. אופציה נוספת שיכולה להתאים היא פיאט פונטו - מכונית בטוחה מאוד (חלק מהדגמים עם 6 כריות אוויר), חסכונית בדלק וזולה לאחזקה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון.

אני נוהג על אחת כזאת, 2008, במסגרת העבודה ואני יכול להגיד שהאוטו הזה חסכוני\שימושי\מרווח מאוד...והכי חשוב מהנה לנהיגה (תנהג בה אחרי שברולט אבאו 8) )

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

×
×
  • תוכן חדש...