Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה עכשיו רכב חדש. רציתי לדעת על ההבדלים בין שתי המכוניות הנ"ל.

מה שמעניין אותי זה לא ההבדלים הידועים (כמו איזה מנועים יש להן, צריכת דלק וכו') כי את זה קראתי באתרים השונים והן מאד דומות מאז שגם סיאט עברו למנועי ה TSI (אם לא היה לסיאט TSI בכלל לא הייתי מתלבט ורוכש את הסקודה)

מה שמעניין אותי באמת זה הבדלים מבחינה של דברים שלא יודעים עד שלא רוכשים, כמו למשל נוחות נוסות, איכות הרכבה של החומרים (אם יש קירקושים וכו' לאחר כמה אלפי קילומטרים), ירידת ערך, ובכלל חוות דעת כללית.

נ.ב, אני מבקש לא לתת לי הצעה לרכבים אחרים כי אני בסוף אקח אחד מהשניים הנ"ל.

תודה,

מאיר

פורסם

שלום מאיר,

העצה הטובה ביותר שיש אליך היא לבחון אותן בעצמך - יתכן ולך הפערים פחות יורגשו / לא יפריעו, אם בכלל.

כמי שעבר פאביות, דילג לאיביזה וחזר לפביות, ישנם פערים והם מורגשים יותר ממה שנוטים להגיד וממה שהנתונים על הנייר נוטים להבהיר.

לאיביזה הנוכחית יתרון אחד על פני הפביה - והוא יתרון כוכב נוסף במבחן הריסוק. מצד שני, עברה רענון מאז ואי אפשר לדעת האם הפן הבטיחותי לא שודרג גם כן.

כבעליה לשעבר של איביזה - שמירת הערך הייתה הנקודה הכואבת ביותר, והיא איבדה מערכה באופן משמעותי לפאביה (עם גיל זהה ואפילו יותר ק"מ...).

ואם לא די בכך, הרי שהחבר'ה בהנהלת סיאט יוצאים מידי שבוע במבצע זנותי (וסליחה על הבוטות...) כזה או אחר, אשר גורם למחירון להמשיך ולרדת, גם אם לא מדובר בצניחה רצינית כמו בימי עבר - והצצה קצרצרה ביד 2 ותגלה כי לא חסר איביזות בנות שנה - והן נסחרות במחיר נמוך מהמחירון.

ככה זה שיוצאים באין ספור מבצעים וגורמים להצפת השוק בכלי רכב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה על התגובה, לקחתי לתשומת ליבי את העניין שסיאט עושים הרבה מבצעים, מה שגורם לירידת ערך גדולה יותר. עכשיו שאתה אומר את זה אכן אני זוכר שבאתר wheel.co.il פעם אחרונה שהיה מבצע של סקודה זה עם לפני בערך חצי שנה (מבצע בשיתוף עם שופרסל) והיה מדובר על הגרסה הידנית ועכשיו שוב יש ומבצע גם הפעם מדובר על הידנית בעוד שאני זוכר (אם אני לא טועה...) שסיאט עשו הרבה יותר מבצעים במהלך התקופה הזאת בעוד שסקודה עשו רק שניים.

• תוכן חדש...