Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלון צד נהג אצלי באיביזה היה נסגר לאט ונפתח עוד יותר לאט והיה עושה רעשים, אחרי חודש החלון נתקע על האמצע ולא עולה, כאשר ניסיתי לעזור לו עם היד החלון כאילו התנתק מהמנגנון ונפל, אחרי כמה משחקים הצלחתי להחזיר למנגנון וכעת החלון חצי פתוח ולא עולה יותר, אחרי חיפוש קטן ראיתי שהתיקון מגיע ל-700 ש"ח שזאת בדיחה לדעתי בשביל חלון מסכן, ראיתי באינטרנט מנגנון כזה עולה 125 ש"ח: http://cgi.ebay.co.uk/IBIZA-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONT-LEFT-2-3DR-/220677282132?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3361641954

מי שמכיר את הבעיה העם זה החלק הבעייתי ויפתור לי את הבעיה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אממממ בעקרון, האיביזות שלנו חולקות את מירב המנגנונים עם הפולואים הבורות והגולפים של אותם שנים, ושם היה מדובר בבעייה כרונית שבסופו של דבר הוכרה כריקול של כל הרכבים בדגמים האלה.

תחפש כמה שרשורים קודמים בפורום למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218313

ובלי קשר, תשלח הודעה פרטית לרון ממוסך רון - המומחה הכי טוב בפורום לרכבי VAG, הוא בטוח יודע איך לעזור לך =]

(וגם אני אשמח לשמוע על הפתרון למקרה שחס וחלילה מתישהו גם אצלי יבקר המזל נאחס)

GOOD LUCK

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אכן אתה צריך להחליף מנגנון חלון.

האופציה הזולה יותר היא להחליף למשופץ אצל זגגי רכב- סביבות 400 ש"ח.

השיפוץ לא פשוט וקשה לי להאמין שתסתדר לבד עם הקיט (בהנחה והוא מתאים). לפעמים גם הגלגלים הולכים, סליבים נשברים, גלגל המנוע נשחק ואם אין לך חלקי חילוף אז לא תוכל לבצע את השיפוץ.

האופציה היותר יקרה היא החלפת כל המנגנון, לדעתי יש גם תחליפיים באיכות לא רעה. הבעיה עם המשופצים שהם מחזיקים שנה שנתיים ואז שוב אתה צריך להחליף. אם הייתי במקומך (גם אם קצר בכסף) הייתי הולך על חדש. ברר עם מוסך רון מה האופציות שלך.

פורסם

פתרתי את הבעיה באזור שלי באיזה עסק קטן שמתקן סן רופים וחלונות חשמל, עלה לי 400 ש"ח ו-3 חודשי אחריות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...