Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על קניית רנו מגאן 2008 שיצאה מליסינג עם פחות מ 100K ק"מ, ב 50,000 ש"ח?

שווה או שאני איתקע עם צרה צרורה?

פורסם

שום צרה רכב מצויין תמורה מלאה לכסף. רק הגיר האוטומטי מאוד רגיש ברכבים האלו במיוחד למים צריך לבדוק את הגיר ב7 עיניים. אבל הכי חשוב ליפול עם רכב שטופל כמו שצריך ושלא קרעו לו את הצורה. כי רכב כזה לא שמור זה בור

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ממש לא צרה צרורה, נהפוך הוא. מגאן 2008 היא אחת המכוניות המשפחתיות הכי משתלמות שיש בקטגוריה ואם אתה לא מקובע בדעותיך בעקבות כל מיני דעות קדומות תגלה מכונית בטיחותית, חסכונית, מרווחת מאוד ואפילו אמינה.

אתה מוזמן גם ליצור איתי קשר ולבדוק את המבצע שיש לנו עכשיו על רנו מגאן. שלוש שנים אחריות, הנחה רצינית בביטוח, טיפולים בהנחה ועוד לא הולכים ברגל.

פורסם

רק שלא תצטרך להחליף נורה אתה מתכוון, כי צריך לפרק גלגל + אצבעות של בלרינה כדי להכניס את היד דרך בית הגלגל :)

בוא ונודה על האמת : אתה שואל את השאלה מלכתחילה בגלל שהמחיר אטרקטיבי בעיניך ולקבל רכב 2008 ב50 שקל נשמע דיל בלתי רגיל.

אז בוא נרד רגע לקרקע המציאות : דברים לא עולים סתם בזול.

בשביל לקרוא על המחלות של המגאן אתה לא צריך אותי, מספיק להריץ חיפוש בפורום.

ולגבי התשובה של קרסו : "אין הנחתום מעיד על עיסתו..."

ועוד בעניין קרסו : אם כבר אתה מחליט ללכת על המגאן, כנראה שעדיף שתקח מקרסו עם האקסטרא אחריות שהם נותנים כי אתה תצטרך אותה ועדיף להיות באחריות מאשר לשאת באחריות וזה לא יהיה זול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי רנו מגאן מליסינג - שנת 2009

עד היום עברה 60,000 והאמת אני חייב להודות ללא תקלות.

הנורות הקדמיות נשרפות לעיתים קרובות וידית בלם היד התפרקה , מעבר לזה 0 תקלות.

הרכב "כבד" , בגלל החלפת ההילוכים המהירה ולעיתים קרובות אני משתמש באפשרות הידנית.

כדאי שתנהג ברכב מספר ק"מ לפני שתחליט לקנות.

פורסם

אני מכיר היטב 3 אקזמפלרים (2005 טורבו דיזל)+2007+2008 בנזין עם נסועה בין 120 ל370 אלף. הרכבים ננהגים במתינות על ידי אנשים מבוגרים. לא זוכים לטיפול מיוחד מעבר לרגיל ונותנים שירות טוב. אין תקלות קטסטרופליות- הנושא הרציני היה החלפת סלילי הצתה באחד הרכבים. כל בעלי הרכב מאוד מרוצים.

קח בחשבון שחיטת ערך- המגאן 2005 נמכרות באיזור ה25-28 כך ש2008 ב50 צפויה לאבד ערך 7-8 בשנה.

אני מאוד ממליץ למי שמתכנן אחזקה ארוכה.

פורסם
רק שלא תצטרך להחליף נורה אתה מתכוון, כי צריך לפרק גלגל + אצבעות של בלרינה כדי להכניס את היד דרך בית הגלגל :)

לא, אני מתכוון פיוז, נורה זה משחק ילדים לעומתו, ברור שהנציג המעונב לא עשה זאת מעולם.

פורסם

כבעלים של רנו מגן 2002!! גיר רגיל. מניסיון, סוס עבודה אמין נקודה. בשילוב עם מחיר זול, מה צריך יותר מזה. הרכב אכן רגיש לתחזוקה מוקפדת. אבל אם אתה נותן לו את זה, אתה תהנה מהרכב (האמת שזה נכון כמעט לכל רכב).

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

להורים שלי הייתה מגאן שנת 2005, הם קנו ותה לפני כשנתיים וחצי,כיד שניה עם 100k קמ מאדם שקנה אותה לאחר ליסינג תפעולי.

לפני כחודשיים עבר תאונה והלך טוטאל לוסט.

סך הכל הם מאוד נהנו מהרכב, רכב מרווח, נוח,בטיחותי.

מבחינת עלויות החזקה.

טיפולים כל 30k, מעבר לזה הם החליפו שני תושבות מנוע, זרועות הגה, ועוד אולי כמה דברים קטנים. ומעבר לזה, צמיגים, מצבר וברקסים.

דבר נוסף, מבחינת פנים הרכב, ידית בלם היד קצת עדינה, והפלסטיק שם קצת נשבר והצריך הדבקה, ובנוסך נשברה הידית ששולטת על גובה כסא הנהג.

רק יש לציין שברכב נהגו כמה נהגים, שכמה מהם גם חדשים

כל התיקונים נעשו במסגרת הטיפולים השוטפים.

כשהם נסעו הרבה כמעט 80k קמ. הרכב עמד על 179k קמ בעת התאונה.

רק דבר נוסף, נראה לי ש50k בשביל מגאן 08 מליסינג עם 100k קמ זה קצת יקר.

הציעו לי לפני כחודש באויס רכב עם קצת פחות מ50k קמ באיזור ה48k שח.

פורסם

לפותח האשכול:

1. יש ברשותנו מגאן 2005 שמשרת את האשה נאמנה. הוא נרכש בשעתו כשהיה בן 4 עם 36K ק"מ בלבד מזוג מבוגר. כמובן שמדובר בדגם המאובזר יותר (EX) ואני חושב שאם כבר קונים רכב צרפתי כדאי לקחת דגם מאובזר ולהנות ממנו יותר. סביר להניח שהרכב המוצע לך הוא דגם הליסינג (ביזנס) וממנו "גילחו" את כל התוספות כמעט.

2. הרכב ברשותנו כבר למעלה משנתיים ומלבד יישור קו לאחר הרכישה, טיפולים, בלאי טבעי (מצבר, וישרים) ונורות שנשרפות בתדירות גבוהה מדי לטעמי (מחלה של הרכב הזה) אין לו בעיות מיוחדות, כשהוא גומע מדי שנה כ-23 אלף ק"מ לרבות עליות יומיות לי-ם.

3. לגיסתי יש רכב מהעבודה, מגאן. מלבדה (היא נוסעת בג'יפ של הבעל), כל העולם ואשתו עושה שימוש ברכב הזה. אף אחד מהאנשים האחרים לא מרחם על הרכב בלשון המעטה... ולכן אם כבר חשקה נפשך במגאן מליסינג, כדאי שתרכוש אחת כזו מקרסו כי שם לפחות יש לך אחריות יבואן של 3 שנים וכן התחייבות לטרייד-אין עתידי (ואל יקל הדבר בעיניך, למכור מגאן, בטח ובטח עם עבר בליסינג, זו משימה כמעט בלתי אפשרית אלא אם אתה זה שתשלם לקונה ובלבד שיקח ממך את הרכב:wink:)

• תוכן חדש...