Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול בבקשה

יש לי אח שהוא מכונאי מעולה ומומחה מאוד אבל לא מתעסק יותר מדי במצב השוק

רציתי להתחיל לקנות רכבים במחיר מציאה עם תקלות ובעיות ואז לשפץ ולמכור אותם

רציתי רק לשאול לאיזה רכבים כדאי לעשות זאת שלא אתקע איתם שיש להם שוק?

ומאיפה אני מוצא רכבים כאלה תקולים במחיר מציאה?

תודה רבה

פורסם

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שמישהו שיתף אותי במחשבה של לקנות רכבים לשפץ ולמכור, הייתי יכול למלא טנק דלק לכל השכונה, מעבר לכך אני גם מכיר מישהו שנתקע ככה עם ג'יפ.

שלא תבין אותי לא נכון, אולי הרעיון בבסיסו איפהשו נכון, אבל אתה היית רוצה לקנות רכב ממישהו כמוך?

פורסם

אל דאגה אני סתם מקטין פה שגדולתו זה בחור שפיץ עולם דוקטור לרכבים ויכול להיות שזה גם דוד שלי ולא אחי אני סתם מתשתש עקבות...בכל מקרה הכל יהיה פיקס רק אני מופקד על להביא את הרכבים אז תעזור לי ותאמר לי מאיפה עושים זאת?

פורסם

כמו זה שכתב למעלה, גם אני לא הייתי רוצה לרכוש רכב מסוחר 'קטן' כמוך. אל תעלב...

אבל אני מעדיף מישהו שהחזיק את הרכב כמה שנים, וטיפל בו בחום ואהבה, וגם מכיר את הרכב על בוריו, ולא מישהו שמחזיק את הרכב שבועיים, ביצע טיפול או תיקון במינימום כסף ואינטרס, וכל מה שמעניין אותו הוא להרוויח כמה אלפים מהעיסקה שביצע!!!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

למרות שאחיך הוא דוקטור לכלי רכב - הסיכוי ליפול בגדול הוא הרבה יותר גדול מלהרוויח בקטן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתם ממש לא מכירים ולא יודעים על מה אתם מדברים

הבחור יש לו רשיון מוסמך לפתוח מוסך יש לו נסיון של 40 שנה והוא הכי אמין ואוהב את המקצוע מהלב והכי ישר שיש ומי מחפש להתעשר מזה בכלל

אני סהכ סטודנט שמחפש להסתדר כספית עם התואר ואם הוא יכול לעזור פה למה לא? הוא לא יהרוס את השם שלו זה בטוח

פורסם

נעזוב לרגע את עניין הקניה מסוחר (קטן או גדול).

תבין, אנשים, לפני שהם מוכרים את רכבם בזיל הזול, בדרך כלל בודקים ,כמה יעלה להם לתקן את הרכב, לרוב במוסכים לא יקרים.

וכאשר הם מגיעים למסכנה שזה לא משתלם, הם מוכרים בזול.

עכשיו בא אחיך, שלא מתמצא בשוק המכירה, אין לו מוסך עם ליפט, מחסן חלקי חילוף, הנחה רצינית בקנית חלפים.

הוא קונה רכב מקולקל, קונה חלפים, ורק העבודה לא עלה לו (חוץ מהזמן שהוא משקיע בתיקון, במקום לעבוד במשהו אחר).

ולאחר מכן צריך למכור את הרכב. אחיך כנראה גם לא סוחר מפולפל , שיכול למכור קרח לאסקימוסים. שוק המשומשות חלש מאוד, מחירים יורדים כל חודש.

לכן, כפי שנאמר כבר, הסיכוי להפסיד כספים מכל הסיפור הוא גדול מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...