Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו CRV שנת 2002 דגם EX עם 60,000 ק"מ יד שניה.

הרכב אצלנו 7 שנים(רכשנו אותו עם 7500 ק"מ כשהיה 5 חודשים על הכביש)

רציתי לדעת האם ניתן לעשות טרייד אין לרכב בגיל כזה, ואם כן האם יש עדיפות ליבואנים ספציפיים?

אני מעוניין לרכוש רכב חדש.

נהג ותיק

פורסם

באופן כללי, ניתן לבצע טרייד אין לרכב כזה. כמובן שצריך לבדוק ספציפית מה קורה עם הרכב שלך אבל בגדול זאת לא אמורה להיות בעיה.

אני לא כל כך מבין את השאלה בנוגע להמלצה על יבואנים מסוימים. אתה רוצה לבחור את הרכב החדש שתרכשו לפי הטרייד אין של היבואן?

פורסם
באופן כללי, ניתן לבצע טרייד אין לרכב כזה. כמובן שצריך לבדוק ספציפית מה קורה עם הרכב שלך אבל בגדול זאת לא אמורה להיות בעיה.

אני לא כל כך מבין את השאלה בנוגע להמלצה על יבואנים מסוימים. אתה רוצה לבחור את הרכב החדש שתרכשו לפי הטרייד אין של היבואן?

אני לא נעול כעת על רכב ספציפי, ובעקרון אני רוצה לדעת אם כל היבואנים מאפשרים טרייד-אין לרכב מעל 5 שנים על הכביש.

נהג ותיק

פורסם

כל סוכנות תסכים לעשות לך טריידאין על האוטו, השאלה בכמה מתחת למחירון הם יסכימו לקנות אותו ממך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כל סוכנות תסכים לעשות לך טריידאין על האוטו, השאלה בכמה מתחת למחירון הם יסכימו לקנות אותו ממך.

טוב לדעת. תמיד זה גם תלוי כמה הם לחוצים למכור רכב חדש.

לפני כמה שנים עשו לי טרייד אין בUMI במחיר מחירון מלא.

נהג ותיק

פורסם

לפני שנתיים עשיתי טריידאין של יונדאי גטס מליסינג על I10 חדשה. המבצע הזה חוזר לפחות פעמיים בשנה ביונדאי.

רוב היבואנים עושים מבצע מכירות לפחות פעמיים בשנה שבו הם מציעים טריידאין/מימון/אבזור/הנחה ולכן כדאי לחכות למבצעים האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...