Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחת שאפילו קצת מבין במכוניות בודק עובדות בשטח, ולא נצמד לסטיגמות מסוף שנות ה 90.

המגאן לא רכב בעייתי כל עוד הוא מטופל כהלכה, וכמות גדולה שלהן גמעה עשרות אלפי קילומטרים בכבישי הארץ בלי ביקורים מיותרים במוסך.

היית מקובע על האופטרה מההתחלה וחיפשת פה חיזוקים- זה קצת מפספס את המטרה של ת'רד יעוץ

אבל אם אתה יודע מה אתה רוצה, כל מה שנשאר לומר זה תתחדש.

פורסם
לא יודע . .

לפי נתונים שבדקתי באתר כמה לליטר שמדווחת על הכמות שבאמת הרכב צורך, האופטרה אוכלת פחות ממאזדה ופורד..

ואנשים מדווחים שה2008 מאוד אמינה .. מה גם שאפילו מחיפוש ביד 2 מדובר במחיר ממש טוב שכולל אחריות לשנה..

מחיר "ממש טוב" (כהגדרתך), אמור דווקא להדליק נורה אדומה.

זה יכול להיות אחד משני דברים, ברכב מבוקש ישר הייתי חושב על רכב עם טראומה רצינית כמו תאונה או הצפה או רכב שנגנב והורכב מחדש ויש עוד לא מעט תרחישים.

במקרה של האופטרה מדובר פשוט ברכב לא טוב.

אני ממליץ לך לקחת לבדיקה למרות שראית את הבדיקה של הליסינג והיא במכון מוכר. לך למכון אחר ותבדוק את הרכב בעצמך, אף פעם אי אפשר לדעת מה תגלה. חוץ מזה שרוב החברות יתקנו את הליקויים שיתגלו או לחלופין יפחיתו במחיר.

אם אינך מעוניין במגאן שמוצעת בדיל מאוד מעניין בקרסו טרייד עם 3 שנות אחריות.

אני ממליץ לך לבדוק את המיצובישי לאנסר קלאסיק משנת 2008. נכון, היא גם לא פאר היצירה אבל היא מוצר סביר יותר מהאופטרה.

היא זריזה יותר, נוחה יותר, רועשת פחות ואפילו הלאנסר עם שמה הבזבזני צורכת פחות דלק. היא אולי תעלה מעט יותר אבל היא עדיפה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

דבר ראשון לא באתי וחיפשתי חיזוקים רק שאלתי את דעתכם ..ואני מקבל אותה אפילו שאולי אני בכל זאת יקנה את האופטרה.

דבר שני זה לא סטיגמות משנות ה90 קרוב שלי הייה לו מגאן חדשה מהחברה וכל הסובבים אותו אמרו לי להתרחק מהרכב כי כמעט פעם בחודש הוא היה מבקר במוסכים . הוא היה נוסע בסביבות ה100 קילומטר ביום .. + שמנכ"ל קרסו אומר משפט כמו "אני יודע שיש בעייה עם האמינות שלנו" זה מדליק 10 נורות אדומות ..

לגבי הלאנסר הבנתי שנוחות הנסיעה בה ממש ממש נמוכה . לעומת האופטרה היותר מרווחת..

המחיר זול כי זה רכב ללא שוק וזה אחד החסרונות הבולטים של הרכב..

פורסם

ממש לא הנוחות בלנסר היא מהגרועות שיש חברים שנסעו עליה אמרו לי שהיא מרגישה כמו הלנסר של 95 כולה רועדת ..

דבר שני זלילת דלק תלוי ביחס לאיזה רכב כי לפי בדיקות שעשיתי האופטרה אוכלת פחות ממאזדה 3 או פורד פוקוס ..

פורסם

לא יודע איזה בדיקות עשית אבל האוטו הזה ידוע כאלכוהוליסט.

ידידי - אם האוטו היה מושלם מבחינת אמינות וצורך את אותה כמות דלק כמו הפוקוס והמאזדה 3 - הוא היה עולה כמוהן.

המוניטין שלו יצא לו בצדק - בדיוק כמו שיש אנשים שיגידו לך שהגטס לא צורכת הרבה דלק אבל עובדה שרוב מוחלט של האנשים מתלוננים - ככה גם עם האופטרה.

פורסם

מחזיק שברולט אופטרה 2006.

רוב הדברים שאומרים לך על זה שהיא מטחנת דלק ולא אמינה לדעתי שטויות.

הרכב שלי עושה 1 ל 10 ק''מ בממוצע וזה הוכח בכמה תדלוקים+מזגן.

רוב הנסיעה הייתה 50% בעיר,ו50% בינעירוני.

אגב האוטו קצת רועש ,לא דבר שאי אפשר להתרגל אליו.

לביינתים לא הייתה לי בעיית אמינות, הרכב אצלי כ חודשיים ולכן זהו לא פרמטר.

אגב קח בחשבון שעלייך להחליף רצועת טיימינג שזה עוד הוצאה.

תתחדש!

• תוכן חדש...