Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש בטויוטה mr2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , אני נהג חדש ולצערי עדיין צריך לשים שלט , אבא שלי מתכנן לקנות mr2 ..

באוטו כמובן יש גג קשיח שעליו אני אוכל לשים את השלט , אבל כשהגג פתוח , מה עושים ? איפה שמים את השלט של הנהג חדש ?

תודה מראש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נניח שאני אבא שלך, הייתי לוקח את הפרש הכסף שיעלה לי לבטח אותך ולא נהג יחיד, מעל גיל 30 נניח, הולך וקונה לך פיאט פונטו.

גם חוסך בבריאות בני וגם בבריאות הרכב.

והכי חשוב, פותר את עניין השלט וההדבקה לחלון.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

FANGIO אתה לא אבא שלו. ואני מאמין שכל אדם בפורום פה היה רוצה לקבל רכב שכזה כרכב ראשון, וגם אם לא זו הבחירה שלו. אין צורך להעיר הערות כגון "נהג חדש לא צריך רכב שכזה".

האיוק - תתחדש ותשמור על עצמך, תהנג כחוק והרכב שלך יהיה בטיחותי בדיוק כמו הפיאט שFANGIO הציע לך:-o

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

fords, לילד בן 17-18 (ואני מניח שהוא בן 17-18 ) אין מודעות ואין שיקול דעת כמו לנהג מבוגר יותר ובעל נסיון.

לתת לנהג חדש רכב ספורט (ועוד אחד עם הנעה אחורית!) הוא מתכון בטוח לריסוק הרכב. אין אחד שלא מתפתה "ללחוץ" ו"לקחת סיבובים".

לפעמים אני יכול להשתגע ממה שהורים חושבים לעצמם :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מגיב בגלל שמה שחברי הפורום אמרו כאן לא רחוק מהאמת העצובה.

שמור על עצמך , במקומך הייתי לוקח צעצוע פשוט ומשומש (פונטו וכו')

ואחרי לפחות מספר חודשים מוכר אותה וקונה את הרכב שאתה מעוניין בו,

בעמדה שלך הרבה כבר היו ואכלו אותה והמשפט של "לי זה לא יקרה" הוא ידוע ותמיד פועל כנגד.

תאמין לי , שיקול הדעת של נהג חדש על רכב ספורט שווה לשיקול הדעת של אחמדינגד לתקוף את ישראל (הזוי משהו).

בכל אופן סע בזהירות ובהצלחה מכל הלב,

פורסם

חאלס עם השטויות, נהג חדש ורכב הנעה אחורית מסוכן, נו באמת.

סה"כ טויוטה MR2, נהג שנוהג בחוסר זהירות יכול להתרסק גם עם סיאט מאלאגה.

עשיתם מהMR2 מינימום מקלארן F1, הנעה אחורית, אוווו.

אני מבסוט בשביל הבחור, מקווה שינהג בזהירות וזהו.

haters will hate

פורסם

בשנות השמונים המוקדמות נהגתי בתור נהג חדש, על רכבים עם הנעה אחורית. חושבני שרובם היו אז כאלה.

היה לי בתור רכב ראשון סובארו קופה שממש התחננה שאקרע לה את הצורה, היא בקשה ואני קיימתי. לא זכור לי שנתקלתי במשהו מיוחד בגלל ההנעה האחורית ואז גם לא היה אינטרנט בארץ כדאי לקרוא ולדעת שאני צריך להזהר ממשהו מיוחד.

היה לי גם פורד ברנדה עם הנעה אחורית, זכור לי פעם אחת שהצמיג האחורי התפוצץ כאשר נסעתי במהירות של 100 וקצת קמ"ש :wink: , טוב שלא ידעתי אז שאני כנראה אמור להכנס לפאניקה. פשוט נהגתי בשיקול דעת בלמתי בזהירות ולא בפראות וירדתי לשול הדרך.

בקיצור הנעה אחורית או הנעה קדמית לא משנה. אני מאחל ל Hayuk הרבה הנאה מרכבו החדש, פשוט סע בזהירות ובשיקול דעת, תדע ללחוץ איפה שאפשר והיכן שאי אפשר סע בזהירות.

שא ברכה ורבה אושר, רכב ראשון כמו אישה ראשונה לא שוכחים.

פורסם

כל כל התמקדם בו ששכחתם לענות לו על השאלה, הרכב הראשון שלי עשה 7 שניות מ0 ל100 ולא נקלעתי למצב מסוכן פעם אחת אפילו

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בשנות השמונים המוקדמות נהגתי בתור נהג חדש, על רכבים עם הנעה אחורית. חושבני שרובם היו אז כאלה.

היה לי בתור רכב ראשון סובארו קופה שממש התחננה שאקרע לה את הצורה, היא בקשה ואני קיימתי. לא זכור לי שנתקלתי במשהו מיוחד בגלל ההנעה האחורית ואז גם לא היה אינטרנט בארץ כדאי לקרוא ולדעת שאני צריך להזהר ממשהו מיוחד..

פפסססטטט

פפפססטטטט

בוא אני אגלה לך סוד - סובארו קופה הנעה אחורית? לא נראה לי...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הטויוטה לא רק הנעה אחורית, המנוע בה הוא מרכזי מה שמשנה את מרכז ציר הסיבוב והתגובה האינסטינקטיבית לשנוי כיוון.

כל האריזה המפתה מגיע כמובן ללא ESP מה שגורם לי להאמין שלנהג חדש+ יום גשום+ רכב הנעה מרכזית הדאגה האחרונה צריכה להיות איפה לשים את השלט.

נכון זו לא 911 מהמודלים המוקדמים, אפילו לא חיפושית ישנה, אבל אני עדיין בדעה שיש חלופות יותר מוצלחות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...