Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש בטויוטה mr2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובעיקר משמעת עצמית.

רוני

ב-ד-י-ו-ק !!!

כל ילד יכול לנהוג גם על פרארי או על M600 או לא יודע מה.

השאלה אם יש לו מספיק משמעת עצמית ולא יתן לילדותיות לגרום לו לעשות מעשים מסוכנים ,מעולם לא פגשתי בחורה שלקחת עיקול במהירות גבוהה הרשים אותה. וגם אם כן ,זה לא הסיבה שהיא תתאהב בך "וואו איך תקפת את העיקול הזה ,מדהים ,אני רוצה לטרוף אותך."

נ.ב. יכול להיות שלא פגשתי את הבחורה הנכונה עדיין?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניקו, אני ממליץ לך לקרוא קצת חומר על מה גורם להתאהבות. אחד הגורמים הוא ריגוש ואדרנלין...

אז התפרעות על הכביש אולי לא עובד על כולם (וכולן), אבל יש מאחורי השאו-אוף הזה בסיס מדעי.

וכן, אתה צריך להמשיך לחפש...8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ביינתיים שמח שאני עם הנעה קידמית ,למה כנראה עם הנעה אחורית הייתי עכשיו תקוע בתוך קיר\עץ :)

ועכשיו ברצינות ,אני בתור נהג חדש של שנה קצת נרגעתי ,אבל עדיין עושה שטויות עם האוטו.(כמו לחיצות מיותרות,מהירות גבוהה וכו'...)

וכשרק התחלתי לנהוג בכלל הייתי משוגע, בתור נהג חדש קשה לא לבדוק את המגבלות של הרכב,ועם הנעה אחורית זה גם יכול להיגמר לא טוב .

פורסם

גם לי היה את הצורך הזה ,הייתי מספיק חזק מנטלית להדחיק אותו ,הרבה אנשים לא.

את המגבלות של הרכב בודקים בקורסים למיניהם או במקום סטרילי כשאתה עם מישהו שיש לו נסיון וידע ,הוא יודע להדריך אותך ,צעד אחר צעד.

אני לא מאלה שאפשר להדליק אותי בקלות ,אני מקפיד להיות רגוע בכביש ולא להסתכל על אף אחד ,אתה לא תאמין כמה עצבים זה חוסך לי אני כל כך שמח שלמדתי את זה בגיל מוקדם.

אין לי שום דבר נגד מהירות גבוהה ,בתנאי שהיא בתנאים המתאימים ובידיים של הנהג המתאים. לא משנה כמה קורסים עברתי ולא משנה כמה אני בטח בעצמי ,אני עדיין מנסה ללמוד ולהשתפר ,זה יהיה ככה גם בעוד 20 שנה ,שחצנות ובטחון עצמי מופרז זה הדבר הגרוע ביותר בכביש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מצד אחד זה קשור למשמעת עצמית, אבל אני עדיין לא מכיר צעירים עם משמעת עצמית מספיק טובה.

כיום אני לא עובר בהרבה את המהירות המותרת או ההגיונית.

אבל כשהייתי נהג טרי, עם רכב הנעה אחורית עם לא מעט מומנט (מרצדס 280S W116) ובלי שום סוג של בקרה אלקטרונית, אני לא מבין איך בכלל שרדתי את התקופה ההיא.

אני גדלתי עם תרבות מוטורית (במדינה עם ספורט מוטורי) והרבה ספרים טכניים בענייני נהיגה (מה לעשות, אני חנון), אז הרבה דברים ברורים לי מאוד מההתחלה.

ועדיין, הייתי עושה שם המון שטויות!

אני מכיר בערך 15 נהגים טריים מאוד מהפורום ואני כל פעם בשוק ממה שהם עושים עם הרכבים שלהם ואיך שהם מתעללים ברכבי הליסינג של ההורים שלהם (כן, אני מדבר אליך "ד.ק"!).

זה מזעזע, בלי קשר לתרבות בבית. זה קשור רק לבגרות שלהם.

יכול להיות שזו החלטה טובה לקנות MR2 לילד, אבל סטטיסטית, סביר להניח שזה לא.

ובקשר להתאהבות, כנראה באמת לא פגשת את הבחורה הנכונה.

מניסיון, המון בחורות רואות יכולות כמו נהיגה או ריקוד כהוכחה ליכולות במיטה.

הייתה אפילו אחת שהתנפלה עלי אחרי שהיא ראתה איך פירקתי מכשיר אלקטרוני כלשהו בעדינות, כי זה "עשה לה את זה".

פורסם
אני לא הולך למסלול ואני חובב רכב, מה חובב, חופר! אין מצב שמישהו מבלה איתי5 דקות בלי להבין איזה מפגר אני .

זה בסדר, אנחנו מבינים את זה גם דרך הפורום :wink:

וברצינות - בארה"ב יש בעיות אחרות - באזורים מסוימים החורף קשה פי כמה מבארץ והגשם+שלג+קרח בטח לא עוזרים לשליטה על מכונית, על אחת כמה וכמה הנעה אחורית. מצד שני, זה מחשל. אני חותם לכם למשל שבני נוער בשוודיה/נורבגיה/פינלנד הם נהגים טובים פי כמה מבארץ, ואפילו סבתות באזורים הרריים באירופה.

הייתה אפילו אחת שהתנפלה עלי אחרי שהיא ראתה איך פירקתי מכשיר אלקטרוני כלשהו בעדינות, כי זה "עשה לה את זה".

אתה בטוח שהיא לא חשבה שאתה מכין איזה מתקן נפץ? :wink:

או שזה היה "או יוסי! הצורה שאתה מוציא את הבטריות מהשלט של הטלוויזיה פשוט מחרמנת אותי!"...

לפעמים יש לך יציאות... :lol: :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני כמה ימים יצא לי לראות איזה פרק של טופ גיר ,הם הראו שבפינלנד כדי לקבל רשיון נהיגה צריך ללמוד 3 שנים! כולל החלקות ואיבוד שליטה ועוד אלף ואחד דברים שבארץ אף אחד לא חשב עליהם.

נושא הכתבה היה למה פינלנד מוציאה הכי הרבה אלופי עולם בראלי.

פרנקוס כל בחורה שפגשתי עד היום הייתה מפנה את הגב לשיחת מכוניות ,אלה שכן היו אומרות שהן אוהבות מכוניות היו נכנעות אחרי 15 דקות של שיחה ,אני כמובן יכול לדבר שעות על מכוניות בדיוק כמו שאישה יכולה לדבר שעות על איפור ,עוד לא פגשתי דומה לי (מבחינת אהבה לרכבים ,לא מראה ,כזו שדומה לי במראה לא ארצה לפגוש לעולם).

כשאפגוש אחת שכן אוהבת מכוניות כמוני ,אשים לה טבעת על היד בלי להסס (אחרי סדרת מבחנים כמובן).

פורסם
כשאפגוש אחת שכן אוהבת מכוניות כמוני ,אשים לה טבעת על היד בלי להסס (אחרי סדרת מבחנים כמובן).

דקלום ההיסטוריה המלאה של חברת פורשה, הוכחת יכולת ביצוע דריפט מלא סביב כיכר וביצוע J-טרן מושלם, אני מניח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה בטוח שהיא לא חשבה שאתה מכין איזה מתקן נפץ? :wink:

או שזה היה "או יוסי! הצורה שאתה מוציא את הבטריות מהשלט של הטלוויזיה פשוט מחרמנת אותי!"...

לפעמים יש לך יציאות... :lol: :lol:

זה פשוט כי היא ראתה שאני יכול להיות עדין ולא סתם מתחיל לעשות את העבודה עם כלי כבדים ובברוטאליות (זה ההסבר שלה).

וניקו, אני לא מתכוון לשיחות על מכוניות. זה די דוחה בחורות. התכוונתי לזה ששליטה על הרכב והקשר שבין אדם ומכונה עושה להן את זה. הן פשוט רואות שאתה יודע לקחת שליטה ויודע מה אתה עושה עם הידיים. זה הסוד פה.

פורסם

אנימאחל לך שתמצא מישהי שתתטחן לך את התחת, על המסלול ומחוצה לו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1

אמן ,הנה אתה ורוני הרווחתם את הזכות להיכנס לחתימה שלי.

עריכה: טוב אי אפשר יותר מ4 שורות ,עכשיו אני בהתלבטות תנו לי 5 דקות.

• תוכן חדש...