Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה יפה

נראה הרבה יותר טוב מסתם עבודה חובבנית למרות שאני נוטה להסכים עם אלכס ואדי

דרך אגב אשמח אם תמסור דרישת שלום חמה ל אבי אדרי (אותו איש מחוסן שקנית ממנו את הפוליאסטר) מדרור :-D

תודה מראש

ערב טוב

דרור

פורסם

מזמן לא היו בניות כאלה בפורום, מקווה שזה סיפתח לפרוייקטים מעניינים, קשה לשפוט על איכות רק מתמונות אבל נראה מאוד נחמד.

אולי תפרסם קצת תמונות של הבניה הגמורה.

אני רק לא בטוח שהעץ שבחרת מתאים לבנייה תיבה. מה לגבי נפח העבודה שלו? האם חישבת את הנפח הדרוש לסאב?

פורסם

התיבה לסאב רוקפורד P2 צריכה להיות 28 ליטר.

לא מדדתי עכשיו בדיו אבל עשיתי כבר תיבה לסאב, וזה בערך אותו נפח אז אני מקווה שיהיה בסדר,

ומבחינת אטימות כן בוודאי שאטמתי את התיבה.

נתקלתי בבעיה הגעתי הביתה אחרי 12 שעות אחרי הבניה, ואני רואה שיש חלק שלא התייבש לי מה אני עושה כנראה שלא שמתי מספיק מקשה.. יש פתרון??

מחכה לתשובה כי אני קצת בלחץ..

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

תבדוק את זה בבוקר ותיראה אם זה התייבש כשמזג האוויר יותר חם אז החומר נוטה להתייבש יותר מהר

אם לא תנסה לצקת על זה עוד שכבה והפעם עם יותר מקשה

::FEEL THE {XS} power::

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כן פשוט פוליאסטר עם כמות מקשה גדולה יחסית ומתרח עם מברשת זה אמור להסתדר בכל מקרה עדיף לך קודם כל לחכות למחר!

פורסם

כבר הרבה זמן שלא ראיתי כזאת התקנה בפורום .

בהצלחה !

וכן , עור שחור( עם תפרים אדומים !! :twisted:) בגוון מט יעשה לזה פלאים !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני אישית לא אהבתי זה יותר תיבה של בואו תראו כמה אני מגניב, ממש לא פרקטי לדעתי וסתם גוזל את כל התא מטען.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...