Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה התמונות מתחילת הבנייה שלי עוד לא סיימתי נתקתי בלי חומר...

האם לצבוע את הבנייה או לרפד אותה? מה אתם אומרים?

ומה יוצא יותר זול?

gmgmv2ym40iy.jpg

durzqwyzyo2i.jpgdurzqwyzyo2i.jpg

eqz2ljydntj2.jpg

xditnonjmwyc.jpg

dzt1jkmzaio3.jpg

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

בעיניי גימור בצבע זה פשוט מצועצע ואין כמו גימור בבד - שלא לדבר על ציפוי עור.

לדעתי בניה שכזו שהיא מראש מצועצעת, שופוני או איך שלא תקרא לזה - תראה טוב יותר דווקא בגימור בצבע - אבל אם לא צבע אז בד ויניל מבריק - יכול להיות בכמה צבעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא כל כך הבנתי את עניין המצועצע? זה עניין של טעם..

ואם זה ריפוד אז כן זה דמוי עור בצבע קרם.

+ מתנה לקונים

פורסם

יפה מאוד :mm_yeah:

רק שאלה לי אליך מאיפה אתה קונה פוליאסטר בצפון? וכמה עולה לך?

אני למשל קונה בקידרון אצל גלית אבל זה נראה לי קצת יקר.

פורסם

יש איזה חנות בניין במושב חוסן זה צמוד למעלות אם אתה מכיר..

זה עולה לי 50 שקל לליטר.

+ מתנה לקונים

פורסם

אחלה בניה אהבתי מאוד אני חושב שעור שחור יעשה את שלו אבל שוב פעם תלוי מה צבע הסלון ברכב,

כמובן שאפשר גם לעשות צבע מבריק של צבע הרכב זה לטעמי האישי.

פורסם

וכאן הכוונה היא למצועצע - חוסר פרקטיקה בראש ובראשונה

ברור שזה עניין של טעם אבל הסיכוי שאתה תראה אדם בוגר ונורמטיבי מנטרל לעצמו את תא המטען ועוד מתקינים את הרכיבים בצורה צעקנית כל כך ששוברת את הצורה המקורית של הרכב הוא אפסי.

המטרה של התקנה כזו היא בדרך כלל לצעוק תראו אותי אני קיים ולכן לגרום לבניה שכזו להיות בורקת ומבהיקה זה חלק מהעניין - אתה תשיג את התוצאה הזו רק בעזרת גימור צבע או גימור בעזרת בד פלסטי מבריק ונוצץ כמו ויניל...

גימור בסקיי או כל דמוי אור כזה או אחר יתן לזה מראה קצת יותר "רציני"

גימור בלבד יתן לזה מראה מגוחך...

תחליט לאן אתה רוצה לקחת את הבניה.

בדיוק כמו שספויילר ענק מגוחך הוא לרוב פיצוי על... :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי חנות בדים ואני קונה דמוי עוד בצבע קרם, ומחר אני מרפד את הבנייה.

אני אחרי צבא וכרגע אין לי יותר מדי מה להכניס לתא מטען במקרה שיש מה תמיד אפשר לשים במושב האחורי...

אני לא מחפש לעשות פוזות אל אף אחד אני לא בן אדם כזה.. זה אך ורק בשבילי.

+ מתנה לקונים

פורסם

דמוי עור בצבע קרם בדרך כלל הולך טוב עם דמוי עור בצבע לבן או שחור - תנסה ללכת על גימור של שני צבעים - מציע לך לעשות תפרים שהם בצבע של הצבע השני שתבחר.

אם אתה הולך על צבע אחיד - אפשר שהתפרים עצמם יהיו הצבע השני - זה גם מוסיף המון.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא הולך לעשות תפרים את הולך לרפד את זה בצורת מתיחה..

בחתיכה אחת.

כרגע סיימתי את עבודת הפיברגלאס.

אין צורך למרוח על זה בונדו אם אני מרפד נכון?

+ מתנה לקונים

פורסם

תלוי -

אם אתה מצליח לשייף את זה לרמה שאתה לא מרגיש גבשושיות - אז מתיחה עם בד שיש לו בטנה מספיק עבה - יכול להיות שאתה תצא מזה בלי בונדו.

אם אתה תרפד את זה עם בטנת ספוג 3 מ"מ באמת שיוף טוב של הפיבר יספיק לך.

אחרת - בונדו - שיוף, בונדו - שיוף, סיקנס - שיוף שיוף שיוף מים שיוף שיוף שיוף :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...