Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פורד אסקורט אריקה 1.6 זטה ...

הרכב לא סוחב כ"כ טוב ובהילוך שלישי לא משנה גם אני לוחץ על הגז תהייה אותו תאוצה ...

איך אני משפר את התאוצה ופוטר את הבעיה עם ההילוך השלישי ?

תודה :)

פורסם

יש הבדל אם מדובר בתקלה טכנית (פורום טכני) או אם הרכב תקין אבל אתה רוצה לשפר את הביצועים.

בהנחה שהרכב תקין, האפשרות היא לשפר את המנוע. מה התקציב שעומד לרשותך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב כזה לשפר רכב אטמוספרי כימעט בלתי אפשרי. אולי פילטר אויר פתוח מותקן במקום טוב יתן שיפור של כמה אחוזים בודדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהנחה שהרכב תקין, אפשר לעשות הרבה דברים. בי להתיחס להיבט החוקי, אפשר להתקין מנוע של קוסוורט, אבל בטח ובטח לא בתקציב שלך.

בתקציב שלך אפשר מקסימום להחליף פילטר (כמו שכבר כתבתי).

אפשרויות נוספות, למשוך יותר את ההילוכים הנמוכים, אבל זה כבר שיפורי נהג.

פורסם

אתה יכול להחליף את מנוע ה 90 כ"ס שלך במנוע 1600 מה XR3I ואז יש לך 105 כ"ס.

עוד קצת שיפצורים קלים ואפשר בכיף לגרד את ה 120 כ"ס שזה כבר יפה.

אין לי מושג כמה עולה כזה מנוע ולכן אני לא יודע לייעץ כמה יעלה פרויקט כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...