Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי למכירה כי אני צריך למכור.

קונה אחד שהציע 8 מעל לא הסכמתי ואח"כ התחרטתי.

ועכשיו יש לי עוד קונה שלקח את האוטו לבדיקה , הכל פשוט יצא פיקס והוא ממש רוצה , אבל פשוט קשה לי להגיד כן

איך אפשר למכור רכב שהוא כבר כל כך הרבה זמן אצלך שהשקעת בו כל כך הרבה אהבה? איך מוסרים מפתחות ?

רק אני כזה שרוט ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קונה אחד שהציע 8 מעל לא הסכמתי ואח"כ התחרטתי.

ועכשיו יש לי עוד קונה שלקח את האוטו לבדיקה , הכל פשוט יצא פיקס והוא ממש רוצה , אבל פשוט קשה לי להגיד כן

איך אפשר למכור רכב שהוא כבר כל כך הרבה זמן אצלך שהשקעת בו כל כך הרבה אהבה? איך מוסרים מפתחות ?

רק אני כזה שרוט ?

רגע רגע, שאני אבין כאן משהו.

הצעת את הרכב שלך למכירה, הגיע מישהו ואמר לך בשלוף "אחשלי אני נותן לך 8 אלפיות מעל המחירון, נותן ?" אמרת לו לא.

אח"כ הגיע מישהו אחר, דיברתם והסכמת ללכת איתו לבדיקה של הרכב, ואחרי הבדיקה יצא שבזבזת לבן אדם זמן+כסף על זה ?

אם הייתי הבן אדם של הבדיקה הייתי דורש פיצוי על כך שאתה מבזבז לי ת'זמן.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

איך אפשר?

באמת שאלה טובה... אומנם חתיכת מתכת בסופו של דבר, אבל זה קשה להיפרד ממשהו שהשקעת בו כל כך הרבה השקעה, מחשבה ואהבה.

:-(

פורסם

במידה ואתה קונה מכונית יותר טובה/חדשה - המהלך די קל.

במידה ואתה מוכר את המכונית, עקב אילוצים כספיים, זה אכן לא קל.

לי ירדו דמעה או שתיים, כאשר מכרתי את המכונית הקודמת שלי.

פורסם

גם כאשר מכרתי את המכונית הקודמת שלי לטובת רכישת רכב חדש וטוב יותר, עדיין רעדו לי הידיים כאשר חתמתי על טופס העברת הבעלות. אני לגמרי מבין את פותח השרשור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לתחושות כמו שלך יהיו הרבה שותפים בפורום של חובבי רכב.

אבל כמו שנאמר, קודם תיסגר על עצמך ב-100 אחוז לפני שאתה מבזבז את זמנם וכספם של האחרים.

פורסם

אני מניח שהבחור שלקח לבדיקה רצה להוריד עוד כמה מאוד שקלים או יותר, לכן למוכר יש אופציה לוותר. אחרת הקונה היה מכריח אותו למכור אחרי שעשה בדיקה. הרי היה סיכום - לכן, היה הסכם.

תמכור. אם החלטת כבר ללכת על זה, לך על זה, כנראה שהשימוש בכסף לדבר החדש שווה יותר. אחרת לא היית מוכר. (במידה ואתה טיפלה רציונלי)

פורסם

בתור בעל FR, משמח מאוד לדעת שאפשר למכור גם ב-8K מעל המחירון לאוטו מטופל ומושקע לעילא ולעילא.

מצד שני, מוזר לי שלך מציעים 8K מעל המחירון ואלדד (-CUPRA-) לא מצליח למכור גם כשהוא יורד מתחת למחירון.

שוק משוגע :roll:

נ.ב: אני סמוך ובטוח ששניכם השקעתם המון אהבה וכסף באוטו הזה, בגלל זה ההבדל צורם כ"כ.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

קונה אחד שהציע 8 מעל לא הסכמתי

יש לי עוד קונה שלקח את האוטו לבדיקה .... אבל פשוט קשה לי להגיד כן

אתה לא שם לב לסטירה?

אתה כן רוצה למכור או לא רוצה למכור?

אם כן - מה הסיבה שרצית למכור?

באופן כללי - תמיד יש רכב הבא.

יש חיים אחרי איביזה - אין לך מה לדאוג.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כנ"ל גם קרה לי עם הרכב הקודם שהיה בבעלותי כ 5 וחצי שנים.

הדבר הטוב/הרע שקרה זה שמי שקנה את הרכב הוא גר 2 רחובות לידי ואני רואה את הרכב כמעט כל הזמן.:roll:

ותצחקו או לא לפעמים אני מגיע לחניה של הבחור ופשוט מסתכל עליה כמה דק' לראות האם נגרם לה נזק..אם כבר אני כזה שרוט.

Scan Speak

פורסם

את האוטו הקודם שלי מכרתי לשכן שגר דירה מעלי.

כל יום שאני יורד לחנייה יש לי נוהל קבוע:

1.עושה סיבוב מסביב לאוטו שלי לבדוק שאין דפיקות\גניבות סמלים\ונדליזם כלשהו

2.אם האוטו שלו נמצא אז עושה את כל הנוהל הנ"ל גם מסביב לאוטו שלו :roll:

סוג של שריטה.

V5

פורסם
לתחושות כמו שלך יהיו הרבה שותפים בפורום של חובבי רכב.

אבל כמו שנאמר, קודם תיסגר על עצמך ב-100 אחוז לפני שאתה מבזבז את זמנם וכספם של האחרים.

כך, בהודעה אחת קצרה, בשתי שורות קצרצרות, אמרת כל מה שהיה לי לומר לפותח השירשור.

כל הכבוד.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

קודם כל תגיע להחלטה.

החלטת, קח אחריות וכואב כמה שכואב תאחל לרוכש בהצלחה.

מבין אותך לחלוטין ברגשות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני שמח לראות שיש אנשים כמוני, שלפני שנכנסים למכונית, עושים סיבוב ורואים שהכל בסדר (כאילו שאם תהייה דפיקה, יהיה מה לעשות...).

סלחו לי על התגובה הרדודה, אבל כנראה שכולנו צריכים ליסינג.

ממזמן הפנטזיה שלי היא קורולה מליסינג ולא M3, כמו שתמיד הייתה.

השקט הנפשי פשוט שווה הכל ויפה דקה אחת קודם.

• תוכן חדש...