Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר בקרוב מקום עבודה לפארק המדע, ורציתי להתחיל להתעניין בעלויות השכירות באיזור...

אני ברמת העקרון מחפש מקום שקט וטוב, אין כוונה להתפשר על השכונה ולגור במרכזי העיר באיזורים שבהם מחסור החנייה הוא חמור, וחשוב לישון בשקט.. :roll:

הבעייה, אני ממש לא מכיר את האיזור, אמנם אני לומד בראשון אבל לא יצא לי לבלות הרבה דרומה, וכאן דרושה עיצתכם חכמי הפורום בכל תחום ותחום..

בעקרון חשוב שיהיה כאמור שקט, שכונה טובה מאוד, חנייה, וכ-3 חדרים.. האם זה ריאלי לחפש משהו באיזורים הללו סביב תג המחיר של כ3000-3500 ש"ח או שאני הוזה לחלוטין, וצריך להגדיל את התקציב בצורה משמעותית?

מהן השכונות שיכולות לענות על הדרישות הללו?

בהערכה ובתודה מראש על כל העזרה,

אבי.

פורסם

אני יכול להמליץ מאוד על שכונת גבעת הצבר בנס ציונה

שכונה שקטה, לכל בניין חניה פרטית (שכמעט ואף פעם היא לא עמוסה)

גן שעשועים, מדשאה ענקית ומה לא...

המחירים לשכירות נעים בין 2500 לדירות הקטנות ועד 4000 לדירות 4 חדרים אפילו.

אפשרי למצוא 3 חדרים (2 שינה+סלון) במחירים שציינת.

פורסם

תודה על העיצה, אשמח לרפרנסים נוספים... כי אני מסתכל בלוחות האינטרנטיים ויש דירה-שתיים בלבד באיזור ההוא אז צריך להרחיב מעט את החיפוש :)

אבי.

פורסם

חברים, אשמח לכל עזרה... אני בטוח שיש כאלו שמכירים את האזורים הנ"ל הרבה יותר טוב ממני...

תודה מראש,

אבי.

פורסם

ניסת לפנות למתווכים באזור? אמנם זה מבאס לשלם להם את שכר הטירחה אבל אם זה יפתור לך את הבעיה,זה יהיה כנראה שווה את זה.

פורסם

אתמול ביקרתי ב-"אחוזת מאליבו" (או משהו כזה).

נראה שקט וירוק (אם כי בניה קצת צפופה).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני יכול להגיד לך שאמא שלי משכירה את הדירה שלה בסביבות 3200 ש"ח ברחובות.

מדובר על דירה בת 3 חדרים קומה 1 במרחק הליכה של כ-500 מטר מהקניון\תחנה מרכזית ברחוב שכולו בתים פרטיים פרט ל-2 בניינים. זה גם רחוב שקט, גם קרוב לקניון וגם קרוב לבתי ספר פה באזור. קח את זה כנקודה להשוואה להמשך.

מאליבו בנס ציונה זה מקום שקט מידי לטעמי, ממש בית קברות שם בלילה. מעבר לזה כדי להגיע משם לפארק המדע צריך לעשות סיבוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חבר שלי גר בנס ציונה בין רחוב נורדאו לבן גוריון, בית פרטי עם חצר, שניים וחצי חדרים (אבל בית ענק, לדעתי הסלון הורחב ע"ח חשבון חדר שינה אחד) ומרפסת. ככל הידוע לי משלם 3000 ש"ח ומטה.

אני גם רוצה! מאוד יכול להיות שזה הכיוון הבא שלי מבחינת דיור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שמורת מליבו היא אופציה מצויינת. סמוך עלי, אני יודע על בשרי :)

ייתכן אבל שמחירי הדירות יהיו גבוהים יותר. בכל מקרה שווה לברר.

!AWDSOME

פורסם

חברים טובים שלי גרו תקופה ארוכה ברחובות שמאחורי מכון וייצמן בתקופת הדוקטורט שלהם,

התרשמתי מאוד לטובה מהאיזור, לכל הבניינים יש חנייה פרטית, ותאמין לי שאני יותר פדנט ממך בנושא.

איזור שקט מצד אחד, אנשים מאוד איכותיים מצד שני (הפריע לשכנים שם פעם משהו, אז הדפיסו פתק מפורט על מהות הבעיה והשאירו לי על האוטו),

וקרוב מאוד (מרחק הליכה) מרח' הרצל שבו יש פאבים ובתי קפה, אפילו לפארק המדע אפשר ללכת ברגל מרחק של עוד כמה דקות הליכה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן רק שהאזור מאחורי מכון ויצמן יקר מאוד כי בעלי הדירות יודעים שכל הסטודנטים מחפשים בית קרוב למכון, ומעבר לזה האיזור עצמו נחשב להכי טוב בעיר.

in the face

with a chair

פורסם

מהי שמה של השכונה? או לחלופין מהם כמה רחובות מומלצים באיזור הנ"ל?

אני פשוט לא יודע להעריך מה זה מאחורי מכון ויצמן ע"י גוגל אז זה קצת בעייתי לי...

תודה על ההמלצות החמות!

פורסם

בתור רחובותי צירפתי לך מפה קטנה:

בירוק אלה השכונות האיכותיות יותר והשקטות של צפון רחובות, באדום אלה מוקדי רעש בעיקר בערבים וסופי שבוע - AKA פארקים וגינות ציבוריות שבלילות מתמלאות בילדים ובנוסף גם בתי הספר שעושים לא מעט רעש בבקרים (בתור אחד שגר צמוד לבי"ס, לשמוע את הצלצול כל יום במשך 14 שנים זה חוויה אחרת..)

במערב לא סימנתי כי אני מכיר פחות, אבל במזרח - מכיר ועוד איך.

בנוסף - הייתי מתרחק מרחוב הנשיא הראשון שכן זהו ציר תנועה מרכזי הכולל משאיות, אוטובוסים וכל זה בעלייה (הרבה רעש), עקרונית רוב רחובות הרוחב (גם גורדון וויצמן) הם צירי תנועה עיקריים יחסית ולכן אם כבר אתה מוצא דירה שם, עדיף שתהיה עורפית(כנ"ל הנשיא הראשון).

במערב, רח שדרות חן הוא רחוב שלאורך כולו יש מעין "טיילת" והרבה ספספלים - מתכון לרעש בלילות.

בנוסף, יש בניינים שאין להם חנייה ומהם הייתי מתרחק כי העיר מתמלאת במכוניות משנה לשנה.

אגב פארק המדע, יש כביש נורא נחמד שמגיע אליו מנס ציונה שחוסך את כל הפקקים, אמנם הוא רק מצפון לדרום, אבל זה חצי נחמה, בנוסף הוא יוצא מאיזור די שקט וצדדי של העיר.

בעקרון - לדעתי נס ציונה היא עיר יותר איכותית, כל עוד אתה מוכן לעשות חלק לא קטן מהסידורים שלך ברחובות\ראשון (מבחינת משרדי ממשלה וחנויות ספציפיות למיניהן).

לילה טוב, דני.

עריכה: שכחתי לסמן גם את האיזורים שמסביב לפקולטה לחקלאות (צפונית לרח' דרך יבנה) עקרונית זה איזור של בתים פרטיים, אבל פה ושם יש מס' בניינים, איזור נורא שקט ואיכותי, אך גם מהיקרים בעיר.

שכונות.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במערב יש לך בגדול את כל שיכון סלע אבל זה הכל וילות והאפשרות היחידה זה יחידת דיור (חבר מצא שם במחיר של 2000 ש"ח כולל הכל ומתאים לזוג). או כפר גבירול\רחובות ההולנדית ששם יש בניינים

in the face

with a chair

• תוכן חדש...