Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחזיר ליסינג בסוף פברואר. לכן הגיע זמן להתחדש ברכב משלי. בגדול, מחפש רכב שיהיה כיף להסתכל עליו וכיף לנסוע בו.

צרכים יבשים:

- מחיר עד 160K (כולל צבע ומיסוי) - אפשרי ליד2

- מקום ל4 לפחות (אין רודסטרים לצערי) בנוחות טובה מקדימה ונוחות סבירה לנוסעים מאחור.

- נוחה על הכביש (הנוחות של מאזדה 3 מספיקה לי). לא רוצה להרגיש הכל בעמוד השדרה שלי, יש לי בעיות גב.

- יפה (לטעמי)... כן, אני מחפש רכב עם קצת פוזה.

- ביטוח/טיפולים/תיקונים - מחירים בגדר הסביר. לא מחפש לקנות משהו שלא אוכל לתחזק אותו.

- צריכת דלק של לפחות 1 ל10 בנסיעה יחסית רגועה

- זריזה וכיפית.. היגוי טוב

- ידני/אוטומט - כרגע לא חשוב. ידני יותר כיף, אוטומט יותר נוח. תלוי במחיר וברכב.

- סחירות - בינונית... מוכן לאבד יותר ערך על הרכב, העיקר שיתאים לצרכים שלי

- פרקטיות - סבירה. צריך קצת בגאז' אבל מוכן לוותר על סחיבת מיטה מאיקאה :)

- לא משופרת!!!

רכבים שבדקתי עד היום ותמצית הדיעה שלי עליהם (אין קשר בין אחד לשני, אני יודע):

- קשקאי - נוחה מאוד בעיר, היגוי מזעזע. יפנית, סחירות טובה, פרקטית [יש הרבה רכבים ביד2]

- מיטו ידני 155 - יפה מאוד מבחוץ, מבפנים פחות, כיפית במצב D, אנמית לחלוטין במצב N, לא נוחה על הכביש, רעש חזק של רוח. [יש הרבה למכירה ביד2 עם ק"מ נמוך]

- מיטו אוטומט 135 - כמו הידני, גימור מתפרק ברכב הדגמה, לא כיפית כמו הידנית

- ג'ולייטה 120 - פרווה. לא מעניינת ולא שווה את המחיר לטעמי

- לנצ'יה דלתא - לא הייתה לי הזדמנות לנסוע עליה יותר מידי זמן. גימור יחסית איכותי לבית פיאט, הגה רך, נוחה, מרווחת, נחמדה, מראה לא היסטרי, יקרה.

- אודי A3 1.8T 3DOORS - רחוקה מלהיות יפה, גימור פנימי בנוי לתלפיות, נוסעת לא רע באוטומט, נוסעת כמו טיל במצב ידני שלה, מושבים אחוריים לא פרקטיים ונוחים בעליל, נוחה באופן סביר על הכביש, DSG מעצבן קצת. [ישנם מבחר רכבים ביד2]

- שירוקו DSG - יפה מבחוץ, נוחה מבפנים, גימור איכותי, מושבים אחוריים יחסית נוחים אך קלאסטרופוביים מאוד, זריזה, נוחה על הכביש, לא פרקטית, רעש של רוח מצד הנהג, יקרה מידי למה שהיא מציעה ואין גרסה ידנית לנסיעות או בלוחות יד2 כרגע.

רכבים שהצצתי עליהם:

- מאוד מאוד רציתי לבדוק את הDS3, אבל כנראה אין אפשרות וגם לא יביאו את הרכב דגם טורבו כרכב נסיעות מבחן. זמן הזמנה גם ארוך ואני צריך רכב לפני.

- פיאט בראבו ידני חדשה (פתרון זול)

- גולף GTI דור 5 יד 2

מישהו יכול להמליץ לי על רכבים שאני אוכל לנסוע עליהם נסיעת מבחן וגם קיימת אפשרות לרכוש אותם כיד2? BMW יד שנייה (כנראה סדרה1), אלפאות יד2 כמו הGT, 159, בררה (שיש לה צניחה חופשית על המחיר שלה).. אין לי מושג ואין לי את כל הזמן שבעולם.

אשמח לעצות :) תודה וסליחה על האורך

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב160 אלף אתה מעמיד פונטו אבארט' 1400 טורבו חדשה, פוזה יש, ביצועים - על הדף יש, אני חושב שאפשר לעשות נסיעת מבחן כבר או שבקרוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ב160 אתה גם מביא איביזה קופרה חדשה

חסכונית - 15 קמ לליטר

אוטומטית עם אופציה העברת הילוכים מההגה

חזקה

נוחה

יפה

אוחזת בסיבוב

פורסם

שווה לך לעשות נסיעה על פונטו אוו אבארת', לכשיתאפשר. אם מה-500 עשו כזה ממתק, אין סיבה שמהשלדה המוצלחת של הפונטו (הבסיס של המיטו) לא יצליחו. אגב, האם 500 קטנה לך מדי? אם לא - זאת המכונית.

בין המעט גדולות יותר, לטעמי הבראבו נותנת את התמורה הראויה ביותר למחיר - הזמנתי כזו באחרונה, לאחר נסיעה השוואתית גם בג'וליטה ודלתא.

בין המשומשות, 159 מכונית נהדרת, 2.2 ידנית היא המומלצת. המכונית עברה בינתיים את מבחן הזמן היטב, היא איכותית, מבצעת מעולה וכמשומשת מהווה עסקה טובה. עלויות אחזקה כמובן גבוהות יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בנוסף למה שאמרו לך:

האם יש 159 1.8T משומשת בטווח המחיר? כי אם כן - זו נראית לי חבילה מעניינית (לא ניסיתי בעצמי).

הייתי יכול להציע לך גולף 160, אבל אני לא יודע אם היא מוצאת חן בעיניך. הרבה יותר מעניין כיום זה המבחר של הלאון. 160 אם אתה רוצה לחסוך, ו- FR אחרת. אתה מקבל לאון, שאם היא לטעמך, יש לה מנוע כמו של ה- GTI דור 5, חדשה באחריות, עם אבזור מלא וכו'. אנ ילא חושב שהשירוקו בשבילך, משום שהיא לא נוחה כ"כ (קשיחה מאוד, כרכב ספורט) ומאחור באמת קלסטרופובי ועושה רושם שהמרוחח מאחור חשוב לך. לסיכום, הייתי בודק לאון FR חדשה.

אגב, על הג'ולייטה יש מה לדבר על המחיר אם אתה מראה רצינות, כך שאולי כדאי לך לבדוק אותה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מחזק בקשר ללאון.

אם 160 כ"ס מספיקים לך, אזי ב120K אתה יכול לקנות לאון טורבו ידנית כולל הכל.

כל הדרישות שלך קיבלו מענה ואתה נשאר עם עודף יפה.

10K נוספים יקנו לך את גירסת הDSG.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
160 אם אתה רוצה לחסוך, ו- FR אחרת. אתה מקבל לאון, שאם היא לטעמך, יש לה מנוע כמו של ה- GTI דור 5

קבל תיקון: בלאון FR החדשה (Mk2 לאחר מתיחת פנים) המנוע הוא כמו של GTI Mk6. וגם ה-XDS.

מאידך גיסא, למי שיש לו בעיות בגב, הייתי ממליץ לחשוב פעמיים לפני רכישת איביזה/לאון FR/קופרה, ובוודאי לבצעה נסיעת מבחן ארוכה, כולל בכביש משובש, ולהקשיב טוב טוב לגב במקום לאגזוז.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

תודה חברים על כל ההמלצות אך נראה לי שאני אוותר על אבארט בגלל נושא הנוחות. אם המיטו הייתה לא נוחה בשביל הגב שלי (יצאתי אחרי נסיעת המבחן עם כאבים בגב) אז קל וחומר רכבים עם מיתלים קשיחים.

לגבי הלאון, אני שוקל את האופציה של ה1.8T... אבל אני חושב שזה רכב ממש מכוער :| חבל שאין רכב עם המראה של האיביזה ועם הגימור הפנימי של הלאון.

לגבי ה159 2.2 ידני, הסתכלתי לכיוון וקצת קשה למצוא דגמים של זה ביד2. למה אני יכול לצפות מבחינת עלויות שוטפות?

איך נוחות הנסיעה של הגולף GTI? עלויות?

פורסם

אם אחזקה ודלק הם לא פרמטר אז סובארו WRX, מציבושי EVO (או ספורטבק אם נכנסת בתקציב) משומשות הם גם אופציה שכדאי לבדוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל אם הבחור מפש רכב עם "ניחוח" ספורטיבי, איך הEVO תענה על הצרכים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היא הרבה יותר מרווחת ושימושית (4 דלתות במקום 2/3 ברכבים האחרים). אז יכול להיות שהיא יותר מדיי הארדקור, בשביל זה יש גרסאות מרוככות (WRX או ספורטבק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נוחות נסיעה עשויה להפיל הרבה מכוניות, זה לא שגרסאות הספורט של הלאון הן נוחות, למשל, ואני אהיה מופתע אם פונטו אבארת' היא מכונית נוחה.

בנוגע למה שבדקת כבר:

קשקאי - רכב פנאי קטן. לא קשור בגרוש לדרישות.

מיטו - פסלת בגלל הנוחות.

ג'ולייטה - נסה את ה-170.

דלתא - לא ספורטיבית, אבל מהירה.

אודי - באמת מגומרת מצוינת, אבל ספורטיביות אמיתית לא תמצא שם.

שירוקו 1.4 - נשמע כמו אופצייה טובה, כמו גם גולף GTI דור 5.

בראבו - לא ספורטיבית, אבל זולה משמעותית.

ב.מ.וו 1 - כנראה תיפול עבורך בגלל נוחות הנסיעה והצפיפות מאחור.

159 - גדולה ומשפחתית יותר, פחות ספורטיביות, יותר פינוק, יותר יקרה לתחזוקה. GT צפופה ופחות פרקטית. בררה לא מתאימה לדרישות.

rubh

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מייבאים לארץ 308 טורבו עד כמה שידוע לי והמחיר שלה בטוח יהיה הרבה יותר מ160 אלף ש''ח.

וגם אם איבו משומשת נכנסת לתקציב שלו, עדיין העלויות אחזקה היסטריות ואני לא חושב שבשביל הניחוחות שהוא מחפש היא תתאים לו, אבל הwrx נשמעת כמו אופציה טובה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...