Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוטי, סאב 8" מתחת לתא הכפפות זה המקום האידאלי ביותר להתקנת סאב ברכב מבלי לבנות מחדש את כל הדשבורד, הבעייה היא שזה מצריך תיבת פיבר וזה לכשעצמו יעלה הון תועפות.

אדי, כמו שרשמתי קודם את המאק-אודיו אליינט ניתן לרכוש בגמרניה תמורת 250 יורו, לפני משלוח ומיסים. הרבה מעבר לתקציב. צריך לעשות שוב מדידות ולראות האם יש סאב קונבנציונלי שיכנס תחת המושב, אבל אני בספק.

איתמר.

איתמר, ההתקנה שאני ראיתי לא נעשתה מפיבר אלא מעץ. אני אנסה לחפש ולהעלות קישור לפה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוריס, אני לא זוכר מה היה הגובה המדוייק, אבל אני זוכר שמדדתי והסקאן ספיק לא נכנס שם (הסקאן ספיק למיטב זכרוני בעומק 13.5 ס"מ, אם מורידים את הגומי אני ארוויח אולי 3 מ"מ, על שיוף המגנט אין בכלל מה לדבר ובטח שזה לא מה שישנה את התמונה).

מוטי, עבודה מעץ אפשר רק אם החיבור של הקיר-אש רצפה הם במצב ישר, זה לא המצב ביאריס. בכל מקרה זה יגביל את המרווח לרגליים של הנוסע יהפוך את העסק לצפוף כמו גם אפשרות לרגל טועה שתשלח את הסאב לעולם שכולו טוב, אלא אם תהיה רשת מאסיבית. אני לא מתלהב מזה.

בסופשובע אני אעשה מדידות קצת יותר רציניות, אולי באמת אפשר לדחוף סאב "אמיתי" מתחת המושב או מתחת לתא הכפפות, לא הקדשתי לזה יותר מדי מחשבה ותכנון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בוריס, אם היה לי 15 ס"מ הייתי מכניס לשם את הסקאן-ספיק, אבל אין :wink:.

קרעת אותי.. :-P

מכל ה"צעצועים" שאתה יכול להרשות לעצמך, אני הייתי מהמר על זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alphasonik-PSW310X-10-Shallow-Truck-400-Watt-Subwoofer-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem20b33bb076QQitemZ140445986934QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

יצא לי לשמוע מגברים ורמקולים של אלפאסוניק והם ממש לא זבל סיני. הסאב הנ"ל, ספציפית, נראה איכותי (בטח ובטח לתקציב..). השאלה היא איזה נפח תיבה הוא צריך ואת זה אני משאיר לך..

...CASKA for life

פורסם

רמקול איכותי לא צבוע בצבעים יפים , לא מקושט בסמלים של המותג ואין הגנות גומי יפות למגנט כי רמקול איכותי ויקר נמכר לקהל יעד שמבין שדברים כאלה הם חסרי משמעות ולא אומרים על טיב המוצר , המוניטין של הסקאנים המכוערים להפליא הולך לקראתם ( במיוחד הדגמים הישנים בני ה 15 שנה שנראים קטסטרופה ).

אם משהו נראה כמו האלפאסוניק הנ"ל אני בטוח שלא מדובר ברמקול איכותי , אלה ברמקול שצריך להימכר , ובדיוק ככה מוכרים אותו , כי אנשים אומרים שהוא נראה איכותי.

אם הוא היה עולה 400 דולר לא הייתי אומר את זה , אבל הרצון שלהם לדחוף קישוטים ומבנה יפה ( וכנראה לא מועיל ) ברמקול שעולה 50 דולר אומרת הרבה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל תמשיך ככה ואני אישית ממליץ עליך להיות מנהל בפורום :wink:

האלפאסוניק משתייך לקבוצה של הרמקולים-קקמייקה, אלה שנראים טוב כדי להימכר. אני ממש בספק שב 89$ דולר שהוא עולה הושקע מחקר ופיתוח אינטנסיבי.

איטסיק, "סאבים" 6X9 יכולים להיות פתרון לא רע, אבל עדיין הם מציעים שטח פנים די מצומצם ולכן אני מאמין שרק שניים יתנו תוצאה יפה, אחד לא יספיק. אגב, גם ל TB יש "סאב" 6X9 שנראה בכלל לא רע מבחינת הנתונים.

הבעייה העיקרית היא שאני חושב שאין לי אפשרות לבנות תיבה בנפח שמספיק לשניים כאלה ואני לא קונה את ה IB של ג'נסיס, בטח לא מתחת הכיסא (בבגאז' זה יותר הגיוני אבל נראה לי שאני מכוון למשהו קצת יותר איכותי).

הרוקפורד והפולק אודיו נראים לי סאבים שיתנו תוצאות סבירות עד יפות תודות למוניטין שמאחוריהם. הקנווד מגיע עם ממברנת קוולר, זה לכשעצמו נתון יפה ומעניין.

במהלך הסופ"ש אני אריץ בדיקות נוספות ברכב באשר לאפשרויות ועוד קצת שיטוטים ב diymobileaudio. אשוב ואעדכן :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

http://www.nhthifi.com/subwoofer?sc=12&category=3779

NHT זאת חברה מאוד איכותית בתחום הרמקולים IN-WALL ( אפילו HI END בתחום ה IN-WALL אם אפשר להגיד ) מדובר פה בזוג סאבים כולל הגברה עם עובי של 6 אינץ' .

נראה לי אתה יכול אפילו לחלץ את המגבר הדיגיטאלי לשימוש ברכב .. לא נראה לי בעייתי במיוחד .

ולבנות להם תיבות מעץ.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איתמר

סאב מאחורי תא הכפפות ישלח אותך ל"קירקוש-לנד" - לא רעיון טוב... בייחוד אם תא הכפפות מכיל חלקים קשיחים וקטנים...

חשבתי על סאב מסוג LAT אבל אז ראיתי את גודל התיבה שצריך לגיזמו הקטן הזה למרות שטוענים שאחד כזה חזק יותר משני סאבים 12 אינטש (מדיסאונד...)

במילים אחרות - השאלה הנשאלת היא - עד כמה לכל הרוחות אתה באמת זקוק לתא המטען שלך? צא מזה כבר... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פספסתי משהוא או שבאמת אין לרכב שלך דלתות? :)

זה המקום להכנסת כל דבר שדורש נפך... זוג SLS8 בfreeair ... זה כמו 11" לפי שטח.

לגבי התקנה מתחת למושב - על תשכך שיש לך גם כיסה של נוסעה לידך :) אז יש לך מקום לזוג 6X9... או כל דבר אחר שלא היה נכנס בזוגות :)

[under construction]

פורסם

הדלתות הן סיפור מהת*ת, העומק בהן מוגבל ל 6 ס"מ בדיוק, לא מילימטר יותר מזה (שלא לדבר שיש דיפון שאין לי שום כוונה לחתוך אותו או רצון לעשות בניית פיבר).

הסאב של SB ACOUSTICS נראה בכלל לא רע ויש אותו גם בגרסה של 4 אוהם, אבל הוא הרבה מעל התקציב שלי ומצריך תיבה די גדולה (14 ליטר זה עם תנאים).

אדי, מוטי הציע למקם את הסאב מתחת לתא כפפות, לא מאחוריו.

עדין לא יצא לי וכנראה שלצערי גם לא ייצא לי להתעסק עם זה בסופ"ש הקרוב.

איתמר.

פורסם

מה לגבי בניית תיבה ייעודית לתא המטען שלך, עם התקנה חיצונית של הסקאן?

יתפוס מעט מאד נפח, תוכל להישאר עם הויברטור שאתה כל כך מאוהב בו, ויהיה הפתרון הזול ביותר.

מתחדשת*

• תוכן חדש...