Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא המטען לא אופצייה, גם לא המגש האחורי או כל מקום ברכב שהוא האוזניים שלי ואחורה.

כשהיה לי HU עם TC ולא הייתי צריך להשתמש בכל הבגאז' ב 99% מהנסיעות המצב היה שונה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי, מקובל.

האמת מעניין אותי מה היית כותב למשתמש אחר שהיה מעלה את אותן דרישות עם אותן הגבלות.

מתחדשת*

פורסם

אם הייתי יודע לא הייתי פותח את השרשור הזה, לא? :lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תגיד, ברווח שבין הספסל האחורי והמושבים הקידמיים אתה משתמש?

כלומר, אתה מסיע תכופות אנשים מאחור?

מתחדשת*

פורסם

כן ויותר מזה, המושב האחורי ביאריס זז על מסילה קדימה ואחורה כדי להגדיל את תא המטען על חשבון מרווח הרגליים ליושבים במושב האחורי.

המקומות הראליים היחידים הם תחת תא הכפפות או מתחת לכיסא, כאשר העדיפות היא אל תחת הכיסא.

איתמר.

פורסם

+1 לROMEK

ראיתי פעם שבנו תיבה שניראת כמו משענת יד,אבל מותקנת בין המושב קידמי לאחורי באמצע,לסאב 8"

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

פורסם פה בפורום פרויקט של משענת יד שמכילה סאב.

הבעיה שהיא הותקנה בסוואנה, לא בדיוק ראש בראש עם יאריס :roll:

מתחדשת*

פורסם

את מה שראיתי אפשר להכניס לכל רכב,בדיוק כמו משענת יד

חבל שאני לא מוצא את התמונה:-(

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

איתמר -

מה דעתך לגבי רכישת תא כפפות חליפי לרכב שלך ולבנות תיבה לסאב 8 אינטש קטן בתוך תא הכפפות עצמו? - אני הייתי מנסה לבדוק על עיצוב כזה שתוכל להוציא פורט קטן מתא הכפפות לכוון תא הנוסעים...

אבל אתה צריך סאב 8 אינטש שדורש נפח הכי קטן שתוכל למצוא...

כמובן - איך תפתור את נושא הקרקושים... בהצלחה לך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים, אני לא מעוניין בהצעות למיקום הסאב, שאלתי בנוגע לנסיון עם סאבים שטוחים.

אני משער שאף אחד לא התנסה איתם, בין אם כי הוא לא רצה להיות שפן נסיונות ובין אם כי אף אחד מהסאבים המוזכרים לעיל לא מיובא לארץ.

אין לי שום כוונה ויכולת כלכלית כרגע להשקיע מעבר לבניית תיבה פשוטה ועממית אצל נגר שתיכנס מתחת לכיסא. אחד הגורמים החשובים מבחינתי הוא שמירה על מראה מקורי של הרכב ואני לא מתכוון לבנות תיבה שתשמש גם כמשענת יד (חוץ מזה שגם אין מרווח בין המושבים בש*ט, זה אוטו קטן ולא ג'יפ או סוואנה) או התקנה בספסל האחורי.

רצפה כפולה בבגאז' גם נופלת (אני משתמש בכל הגובה של תא המטען, אין מצב "להנמיך" אותו).

אם עדיין לא השתכנעתם שאין לי ברירה אז כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אני משתמש ב HU מקורי וללא TC ואני פשוט לא מסוגל לשמוע שהסאב מגיע באיחור. אם יהיה סאב הוא יהיה מאיזור האוזניים וקדימה.

יש לי אילוץ מאוד לא שיגרתי וקשה לומר שאני מבסוט מזה.

איתמר.

פורסם

רק עכשיו יצא לי לעבור על הת'רד מחדש ואני מוכרח לומר שהתאכזבתי. התאכזבתי מהבורות..

אני מוכן וחייב, לדעתי, לקבל ולכבד כל חוות דעת מבוססת על כל רכיב סטריאו שהוא (בבחינת כל אחד זכאי לדעתו שלו) אבל מכאן ועד ליציאה בהצהרה שכל מוצר שנמכר בזול - סביר להניח שמרבית המחשבה בו הושקעה בצורתו החיצונית הדרך מאוד ארוכה.

למי שמכיר ישנה אמרה נושנה: Assumption is the mother of all fuck-ups

אני מדבר על ההתייחסות לחברת ALPHASONIK כמובן.

אני לרגע לא בא ומצהיר שמדובר כאן בחברת HIGH END עלומת שם אבל מדובר כאן במותג עם הרבה כבוד וייחוס שקיים בעולם האודיו משנת 1976 מבלי שנמכר ו/או עבר לידיים סיניות לכל אורך חייו. נכון, כמו כל חברה שחייבת להתקיים בימינו אנו, גם הם, כמו כולם, חייבים לייצר בסין בכדי להתחרות ביריבים. בהחלט לא מדובר כאן במותג כדוגמת PYLE או POWER ACOUSTICS..

ALPHASONIK משתתפת היום בתערוכות (מתוכן גם CES וגם SEMA) והיא פונה בעיקר לפלג המיינסטרים (כמו גם פיוניר/קנווד/קיקר ועוד רבים וטובים..) לא מעט רכיבי OLDSCHOOL שלהם נמכרים במחיר כפול ואף משולש מהשווי המקורי שלהם. חבל לזלזל. יש גם ביקורות לא רעות לחלק מהמוצרים הנוכחיים שלהם.

http://alphasonikinc.com/media/PR/PR.html

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/r_25390_Alphasonik_PSW310X.aspx

http://www.alphasonikinc.com/subwoofers.html

http://www.alphasonikinc.com/300series.html

בקיצור, לדעתי הסאב המדובר שהבאתי בקישור יכול בהחלט להשתוות לאפשרויות האחרות בתקציבך ואף להתעלות עליהם. מכאן ששווה לתת בו מבט נוסף.

...CASKA for life

• תוכן חדש...