Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם הרבה רכבים מתחילת שנות ה-2000, אך לאחרונה ניתן לראות מצב כזה שפתאום יש להם קצת יותר תקציב מאשר סיוויק מתחילת שנות ה-90 או סופר לאנסר.

וניתן למצוא אותם על :

מאזדה 3 הדור האחרון

הונדה אקורד 2005 עד 2007/8

מאזדה 6

מיצובישי לאנסר מהדור האחרון (אבל ממש מעט יש עדיין לא בכמות מטורפת)

סובארו B4 גם מתחילה קצת לתפוס תאוצה

ללפעמים יש את הדגמים של הפגארו לפני המתיחות פנים של הקינג, או לחלופין לנד קרוזר קצר או פג'ארו קינג.

היו לפעמים אל אלו המפותחים שאפילו היו יושבים עם איביזה טורבו /אימפרזה GT/WRX אך כניראה, ההימורים לא הספיקו להחזיק אותן, ולכן מהר מאוד היו מוכרים :D

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האירוני הוא שאני בתור בפותח השירשור נוסע על רכב ערסי,שאפילו ערבים שואלים אותי.."מה זה? מה אתה ערבי?"

:)

מזל שאני בעל פאות לחיים גדולות שיער מרושל ואולסטר...

Porsche 944 turbo

פורסם

הסיויק היא עדיין עדיפות מס 1 לערסים ומאזדה לנטיס 323לערס חסר התקציב גם אאודי ישנות 4 ו-6 מנוע 1.8 לערס הטחון הופכות לפופולריות מאוד בעוד שפיאט פונטו "משופרות ל200 כ"ס" ע"י מדבקות כונסי אוויר דיי פופולריות בקרב הערסים אבל לרוב אצל הערס הרוסי

בקיצור אותו הדבר כמו לפני שנתיים שלוש מה להסות שלערסים לוקח יותר זמן להתפתח p=

פורסם

אין כזה דבר רכב ערסמוביל.כל רכב ערס מצוי יכול להפוך אותו לערס מוביל אם הוא ישים לו "שיפורים" כאלה ואחרים.

למשל ב.מ.וו סדרה 3 מהדור של 91 ומעלה (E36) מכונית יפהפיה ואהבה אישית שלי,יכולה להראת נייטרלית ויפה

ויכולה גם להראות שאלוקים ישמור- בפרט שכל מטומטם כותב עליה M3 כשהיא בקושי 318..

יש כאלו שאני ממש נגעל כשאני רואה אותם.

חבר,אתה חופר

פורסם
אם אני לא שומע את חווה אלברשטין,מאיר אריאל ולינקין פארק אני ערס?

או אם אני תלמיד תיכון שחסך לעצמו בין 7 ל10 אלף שקל וקנה מאזדה 323F אני ערס?

חבל שלא לקחת את כל המכוניות הזולות והכללת אותן. איזה אוטו אני צריך לקנות בתקציב הזה בשביל שלא יחשבו שיש לי ערסמוביל?

אחד הדיונים הכי מגעילים שקראתי פה.

מה הקשר?! גם אני לא שומע את כל המוזרים האלה, לינקין פארק עוד כן

אני שומע רק ראפ,היפ הופ וגנגסטה ראפ.

אם קנית 323F השחרת חלונות תלית וילון מאזדה מאחורה שמת עליה ג'אנטים כרום שלא קשורים לחיים ואתה נוסע בפול ווליום במערכת עם מזרחית\ים תיכוני, אותו חרא, אז כן אתה ערס!

יונדאי אקסנט - אחלה רכב, משרת אותי יפה מאוד כבר שנתיים וחצי, וכן גם לי יש ג'אנט 15 מקורי של מיצובישי (מתאים בול וגם הצבע הוא בצבע של הרכב - כסוף מטלי! ולא כרום על קוריאנית חס וחלילה, נראה מצוין ד"א)

אבל לא חלונות מושחרים ובטח שלא מדבקות על כל האוטו, אני מנסה לשמור עליה הכי נקיה והכי ישרה שיש, וזה לפי דעתי יפה!

למרות שכן הורדתי את כל הסמלים מאחורה וצבעתי את הרכב, וגם לי יש וילון של יונדאי מאחורה, אבל זה בעיקר בגלל שהוא עוזר לא להסתנוור בלילה מהקסנונים של הערסים, "מסנוורי מסוקים" שמכוונים את הקסנונים לחלל מחפשים צורות חיים חדשות על מאדים.

אם הדיון מגעיל, אל תגיב ואל תקרא, אין לי מה להגיד לך יותר. :|

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
לבדואים בנגב יש מכוניות שצועקות "שימו לב" מקילומטר. אבל לדעתי ערביי מזרח ירושלים לוקחים אותם ובגדול. איביזות, גולפים, הונדות, הכל הולך וכל רכב עם "ניקלים", חצאיות, פנסים קדמיים כחולים, אולטרא בתוך ומתחת לרכב. כל מה שתעלו על הדעת...

דרך אגב, למה כל הערסים נוהגים עם כובע מצחייה לבן?!

1.סע לאשדוד ותראה בדיוק את אותן מכוניות, בדיוק עם אותם שיפורים ננהגות בדיוק ע"י אותם טיפוסים רק שאצלך זה בני מיעוטים ובאשדוד (רק לדוגמא) זה יהודים אבל תכלס, אין שום הבדל.

בדיוק אותו גנוטיפ אנטרופולוגי! :roll:

2. זה בא מהז"ל:

418048-5.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה מאיפה הצלחת לשלוף כל כך הרבה שטויות?

באשדוד? כובע מצחייה? בני מיעוטים? שיפורים? אני בן למשפחה מרוקאית אני נוהג בסיויק חדשה עם גאנטים ושלל תוספות ונוהג עם כובע מצחייה במקרה של נייק כי שאני נוהג מחוץ לעיר בדרך לבסיס השמש בצד שנכנסת דרך החלון מטגנת לי את השכל, זה עושה אותי ערס? אני מכיר עוד המון חברים שלי שעונים לתיאור שלך והם ממש לא ערסים, זה פשוט אופנה שתפסה או איך שלא תקרא לזה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

דרך אגב, למה כל הערסים נוהגים עם כובע מצחייה לבן?!

כדי שיוכלו לעשות 'מכה' כאן או שם ולהסתיר את הפנים ממצלמות האבטחה .

האירוני הוא שאני בתור בפותח השירשור נוסע על רכב ערסי,שאפילו ערבים שואלים אותי.."מה זה? מה אתה ערבי?"

:)

מזל שאני בעל פאות לחיים גדולות שיער מרושל ואולסטר...

אתה יכול להיות גם חובש כיפה מזוקן וציציות בחוץ .

ערס ( מעבר למוחצנות ולצעקה הקולנית הוויזואלית ) זה בעיקר תבנית של התנהגות אם בכביש מאחורי ההגה ואם בתור לכספומט .

פורסם
עזבו רגע את ה-3, הלנד-קרוזרים וה-X5...

שמתם לב שחלק מאוד גדול של בעלי גולפים מהשנים 1998-2004 (דור 4) הם ערסים אורגינל!

נוסעים עם מוזיקה בפול ווליום, כל גולף "משופרת" במלא תוספות, קללות, 80 קמ"ש על פסי האטה ועוד.....

80 קמ"ש על פסי האטה מחסלים בגולף את הקרטר. ראו הוזהרתם.

פורסם
כדי שיוכלו לעשות 'מכה' כאן או שם ולהסתיר את הפנים ממצלמות האבטחה .

אתה יכול להיות גם חובש כיפה מזוקן וציציות בחוץ .

ערס ( מעבר למוחצנות ולצעקה הקולנית הוויזואלית ) זה בעיקר תבנית של התנהגות אם בכביש מאחורי ההגה ואם בתור לכספומט .

גם כאלה שעושים סלאלומים בכביש החוף מנתיב לנתיב ללא איתות (בזמן תנועה לא דלילה) כאילו שהכביש שיך להם.

לא סובל אותם :evil:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן

• תוכן חדש...